Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Банкрутство (87) Будівництво (1) Перевірки (1)

ДРОГОБИЦЬКА РАЙОННА РАДА

#25553289

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
21.09.2020 2162952 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Львівській області Проведено
13 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Живчин Андрій Андрійович — Головний інспектор
Порушення:
В районній раді сходові клітки, внутрішні відкриті та зовнішні сходи, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечено евакуаційним освітленням.
Не проведено технічне обслуговування пожежних кран-комплектів і перевірку на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування пожежних кран-комплектів. Перевірка проводиться не рідше одного разу на рік.
Не здійснено технічне обслуговування окремих вогнегасників.
Наявний пожежний щит не в повній мірі укомплектований пожежним інвентарем. До комплекту засобів пожежогасіння, які розміщуються на пожежному щиті, входять: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
Не проведено перевірку системи захисту будівлі від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів.
Допускається за наявності людей у приміщеннях двері евакуаційних виходів зачиняти на ключ.
У приміщенні насосної станції не вивішена загальна схема протипожежного водопостачання та схема обв'язки насосів. На кожній засувці і пожежному насосі-підвищувачі відсутня інформація про їх призначення. Порядок увімкнення насосів-підвищувачів не визначено інструкцією.
Електрощити, групові електрощитки в районній раді не оснащені схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
Приміщення, не в повній мірі забезпечені первинними засобами пожежогасіння.
Приміщення районної ради, відділів, управлінь, боксів, гаражів та архіву не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» (системою пожежної сигналізації, системою оповіщення людей про пожежу, системою передавання тривожних сповіщень).
Не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Посадовими особами не пройдено навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому ПКМУ від 26.06.2013 р. № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Пожежні кран-комплекти не справні і не є доступними для використання.
Покарання: відсутні