Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1) Перевірки (3)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ДНІПРОТРАКТОР"

#25523816

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
11.11.2021 2369458 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
45 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Магазин-склад ТОВ "ДНІПРОТРАКТОР"
52600, Дніпропетровська обл., Васильківський р-н, Сел. Васильківка, вул. Радянська, 1
магазин
50000, Дніпропетровська обл., м. Синельникове, вул. Ватутіна, 21-А
МАГАЗИН «ДНІПРОТРАКТОР»
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Журналістів, 5-А;
Магазин автозапчастин
50045, Дніпропетровська обл., м. Кривий Ріг, вул. Купріна, 125
Торгівельне підприємство
52334, Дніпропетровська обл., Кам'янський р-н, Божедарівська Отг, С. Адамівка
Складське приміщення (місто Дніпро, вул. Журналістів, 5а)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Індустріальний р-н, вул. Журналістів 5А
Учасники:
Кушпіт Володимир Іванович — Заступник директора
Колєснік Олександр Олександрович — Головний інспектор Дніпровського РУ ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області
Хорольський А.О — Завідувач складом
Ігнатенко Сергій Вікторович — завідувач складом
Перегонка Богдан Олегович — фахівець відділу забезпечення заходів з попередження надзвичайних ситуацій Криворізького району центру забезпечення діяльності ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області
Мурлян Юрій Вікторович — Головний інспектор ВЗНС Кам’янського РУ ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області
Хорольський А О — Завідувач складом
Мікрух Євгеній Миколайович — Начальник відділу забезпечення запобігання НС Синельниківського РУ ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області
Порушення:
Не проведено ідентифікацію об’єкту підвищеної небезпеки. (Суб'єкт господарювання, у власності або користуванні якого є хоча б один потенційно небезпечний об'єкт чи який має намір розпочати будівництво такого об'єкта, організовує проведення його ідентифікації) (Суб'єкт господарювання складає повідомлення про результати ідентифікації об'єктів підвищеної небезпеки за формою ОПН-1 (додаток 1 до ПКМУ №956) і надсилає його у двотижневий термін відповідним територіальним органам Держпраці, ДСНС, Держекоінспекції, державної санітарно-епідеміологічної служби, Держархбудінспекції, а також відповідній місцевій держадміністрації або виконавчому органу місцевої ради) (п.3; п.4; п.18, Додаток 1 ПКМУ №956)
Не проведено заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання. (Мають проводитись 1 раз на 2 роки, якщо інші терміни не обумовлені ПТЕ)
Завідувач складом приступив до роботи не пройшовши навчання з пожежної безпеки, працівники не пройшли інструктаж з пожежної безпеки.
Не забезпечено проведення навчання керівного складу ТОВ "ДНІПРОТРАКТОР" на територіальних курсах з питань цивільного захисту. (п.15.ПКМУ № 444)
Не проведено технічне обслуговування первинних засобів пожежогасіння (вогнегасники).
2.Не забезпечено працюючий персонал засобами індивідуального та колективного захисту органів дихання.
Допущено утримання системи пожежної сигналізації у орендованому приміщенні ТОВ "ДНІПРОТРАКТОР" у несправному стані. (Усі системи протипожежного захисту мають бути справними і утримуватися в постійній готовності до виконання роботи. Несправності, які впливають на їх працездатність, повинні усуватися негайно, інші несправності усуваються в передбачені регламентом терміни, при цьому необхідно робити записи у відповідних журналах)
10. Для працівників не розроблено інструкцію, в якій необхідно визначити їхні обов'язки щодо контролю за додержанням протипожежного режиму, огляду території і приміщень, порядок дій в разі виявлення пожежі, спрацювання систем протипожежного захисту
Відсутній акт проведення прихованих робіт по прокладанню проводів (кабелів) за підвісною стелею орендованого приміщення ТОВ "ДНІПРОТРАКТОР". (У разі прихованого прокладання проводів (кабелів) їх необхідно ізолювати від горючих основ (конструкцій) суцільним шаром негорючого матеріалу, що підтверджується актом проведення прихованих робіт)
Не виконано в приміщенні газової котельні №1 яке знаходиться в адміністративної будівлі зовнішні легкоскидні огороджувальні конструкції, площа яких повинна становити не менше ніж 0,05 м. кв. на 1 м. куб. об’єму приміщення.
1.20. Не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання. Мають проводитись 1 раз на 2 роки, якщо інші терміни не обумовлені ПТЕ.
Приміщення складу не обладнано системами протипожежного захисту, а саме: системою пожежної сигналізації.
З’єднання, відгалудження, та окінцювання жил проводів і кабелів не здійснюються за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Працівників не забезпечено засобами індивідуального захисту.
16. Посадова особа не пройшла навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Посадові особи ТОВ "ДНІПРОТРАКТОР" не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки. (п.12; п.14.ПКМУ № 444)
Не встановлено сертифіковані протипожежні двері в прорізах протипожежної перегородки, між приміщенням газової котельні №1та іншими приміщеннями адміністративної будівлі (роздягальні та душової кімнати).
Не розроблені та не вивішені плани (схеми) евакуації людей на випадок пожежі. Плани евакуації, окрім зведеного (загального), слід виконувати на основі фотолюмінесцентних матеріалів.
Не здійснено планування та не проведено об’єктові тренування і навчання з питань цивільного захисту.
Не організовано та не здійснюються відпрацювання, тренування евакуаційних заходів щодо працівників та майна суб’єкта господарювання на час виникнення надзвичайних ситуацій.
Електрощити, групові електрощитки не оснащені схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
Сходові клітки, внутрішні відкриті та зовнішні сходи, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечені евакуаційним освітленням.
Не виконано захист адміністративної будівлі об’єкту від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, не проведено та не надано розрахунки у відповідності до ІЕС 62305-2:2006.
Експлуатація об’єкта ведеться без подання декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
8. Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки.
Складські приміщення об’єкту не обладнано системою протипожежного захисту (далі - СПЗ) у відповідності до вимог діючих норм, а саме: системою пожежної сигналізації
Не виконано в приміщенні газової котельні №2 яке знаходиться в складській будівлі зовнішні легкоскидні огороджувальні конструкції, площа яких повинна становити не менше ніж 0,05 м. кв. на 1 м. куб. об’єму приміщення.
Не забезпечено працюючий персонал засобами індивідуального захисту від вражаючих факторів.
Не подана декларація відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
4. Не розроблена та не затверджена керівником об’єкта або уповноваженою ним посадовою особою інструкції про заходи пожежної безпеки.
Відповідальним працівником з питань цивільного захисту та начальником цивільного захисту не пройдено навчання на курсах ЦЗ.
Приміщення орендованої будівлі не в повній мірі забезпечені первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками). (Будинки адміністративного та побутового призначення і громадські будинки на кожному поверсі повинні мати не менше двох переносних (порошкових, водопінних або водяних) вогнегасників з масою заряду вогнегасної речовини 5 кг і більше) (Крім того, слід передбачати по одному газовому вогнегаснику з величиною заряду вогнегасної речовини 3 кг і більше: на 20 м-2 площі підлоги в офісних приміщеннях з оргтехнікою, коморах, електрощитових, вентиляційних камерах та інших технічних приміщеннях; на 50 м-2 площі підлоги в приміщеннях архівів, машзалів, бібліотек, музеїв) (Приміщення, у яких розміщено оргтехніку, слід оснащувати переносними газовими вогнегасниками з розрахунку один вогнегасник ВВК-1,4 чи ВВК-2, але не менше ніж один вогнегасник зазначених типів на приміщення) (Розділ II п.3.Розділ V п.1.Розділ VI п.1; п.4, додаток 10;п.5;п.6;п.8.Типові норми належності вогнегасників)
Для встановлення наявності або відсутності джерел небезпеки, які можуть ініціювати виникнення надзвичайних ситуацій, а також визначення рівнів можливих надзвичайних ситуацій, не проведено ідентифікацію об’єктів господарської діяльності та не узгоджено її з ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.
Не проведено замір опору ізоляції і перевірка на спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
1.21. Захист будівлі від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, а також їх перевірка не виконано відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд»
Не розроблено та не затверджено обсяги (номенклатуру) забезпечення працюючого персоналу ТОВ "ДНІПРОТРАКТОР" засобами радіаційного та хімічного захисту. (Номенклатуру засобів радіаційного та хімічного захисту, а також норми забезпечення ними визначено згідно з додатком до ПКМУ № 1200) (п.5; п.6; п.7; п.8; п.9 Додаток.ПКМУ № 1200)
2.26. Лінія живлення до побутового кондиціонера не забезпечена автономним пристроєм електричного захисту незалежно від наявності захисту на загальній лінії, яка живить.
3.17 Не проведено технічне обслуговування вогнегасників.
Приміщення адміністративної будівлі об’єкту не обладнано системою протипожежного захисту (далі - СПЗ) у відповідності до вимог діючих норм, а саме: системою пожежної сигналізації та системою оповіщення про пожежу.
Об’єкт не забезпечено необхідною кількістю води для здійснення пожежогасіння (зовнішнім протипожежним водопостачанням), не улаштовані мережі протипожежного водогону, які повинні забезпечувати потрібні за нормами витрату та напір води.
В приміщеннях об’єкту електророзетки та вимикачі встановлено на горючі основи (конструкції).
Не встановлено сертифіковані протипожежні двері в прорізах протипожежної перегородки, між приміщенням газової котельні №2 та приміщенням складської будівлі.
1.2. Будівля не обладнана системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014«Системи протипожежного захисту», а саме: системою пожежної сигналізації
Не обладнано інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту на об’єкті, в частині приміщення загального користування, у якій тематично оформляються стенди, розміщуються схеми, навчальні посібники і зразки, передбачені програмами підготовки працівників до дій у надзвичайних ситуаціях.
Відсутня декларація відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки. (Початок роботи новоутворених підприємств, початок використання суб’єктом господарювання об’єктів нерухомості (будівель, споруд, приміщень або їх частин) здійснюється на підставі поданої декларації, а для суб’єктів господарювання з високим ступенем ризику - також за наявності позитивного висновку за результатами оцінки (експертизи) протипожежного стану підприємства, об’єкта чи приміщення)
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
10.07.2020 1735373 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Торгівельне підприємство
52334, Дніпропетровська обл., Кам'янський р-н, Божедарівська Отг, С. Адамівка
магазин
50000, Дніпропетровська обл., м. Синельникове, вул. Ватутіна, 21-А
магазин бокси вул. Журналістів, 5-а
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Індустріальний р-н, вул. Журналістів, 5-А
Магазин автозапчастин
50045, Дніпропетровська обл., м. Кривий Ріг, вул. Купріна, 125
Магазин-склад ТОВ "ДНІПРОТРАКТОР"
52600, Дніпропетровська обл., Васильківський р-н, Сел. Васильківка, вул. Радянська, 1
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
11.09.2018 518663 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
10 порушень
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
ТОВ "Дніпротрактор"
69000,Запорізька обл., м. Запоріжжя вул. Дніпропетровське, Шосе 30
Учасники:
Спіцкий А В — Завідуючий базою
Спіцкий А.В. — Завідуючий базою
Порушення:
Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння слід установлювати вказівні знаки згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір», ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности». Знаки повинні бути розміщені на видимих місцях на висоті 2-2,5 м від рівня підлоги як усередині, так і поза приміщеннями
Вогнегасники не встановлено у легкодоступних та видних місцях, а також у пожежонебезпечних місцях, де найбільш вірогідна поява осередків пожежі.
Приміщення не обладнано системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014
Для встановлення наявності або відсутності джерел небезпеки, які можуть ініціювати виникнення надзвичайних ситуацій, а також визначення рівнів можливих надзвичайних ситуацій, не проведено ідентифікацію об’єкта господарської діяльності та не узгоджено її з ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області
З метою забезпечення безпечного евакуювання та надання інформації щодо правил поведінки в умовах обмеженої видимості або повної темряви (аварійного відключення освітлення) при загрозі виникнення надзвичайної ситуації (пожежі, аварії, стихійного лиха, катастрофи, загрози здійснення терористичного акту тощо) системи евакуаційні фотолюмінісцентні не розроблені відповідно до ДСТУ 7313:2013. Плани евакуації та позначення шляхів евакуації не виконано на основі фотолюмінісцентних матеріалів
Приміщення не обладнано системою оповіщення про пожежу типу СО-3
Не забезпечено захист будівелі, та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, а також їх перевірку необхідно виконувати відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд»
Працюючий персонал не забезпечено засобами індивідуального захисту від вражаючих факторів.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів
Електрощити, групові електрощитки не оснащено схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки)
Покарання: відсутні