Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Дозвільні документи
Ліцензії (4)
Перевірки (4)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ПРОМИСЛОВО ТОРГІВЕЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ПРОМИСЛОВІ ГАЗИ"

#24999215

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
22.08.2022 3091781 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Підприємство Промислові гази
50000, Дніпропетровська обл., м. Синельникове, вул. Південна Промзона, 1
Складська база Промислові гази, м. Нікополь, вул. Героїв Чорнобиля, 104в
50000, Дніпропетровська обл., м. Нікополь, вул. Героїв Чорнобиля, 104В
Клининг мастер (м. Дніпро, ВУЛИЦЯ ОКЕАНСЬКА, будинок 2)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Самарський р-н, вул. Океанська, буд. 2
Складська база
50000, Дніпропетровська обл., м. Нікополь, вул. Героїв Чорнобиля, 104В
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
23.03.2021 2287942 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
23 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Пасько Віктор Анатолійович — головний державний інспектор нагляду у хімічній промисловості у м. Дніпро управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Дніпропетровський області
Лавриненко Костянтин Олександрович — Головний державний інспектор відділу нагляду у хімічній промисловості у м. Дніпро управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Дніпропетровський області
Гризлова Наталія Олександрівна — Головний державний інспектор відділу нагляду у хімічній промисловості у м. Дніпро управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Дніпропетровський області
Павленко Дмитро Анатолійович — головний державний інспектор відділу нагляду у металургії та машинобудуванні, енергетиці та газовій промисловості у м. Дніпро управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Дніпроп
Біла Олена Іванівна — начальник відділу з питань гігієни праці управління з питань праці Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області
Порушення:
Не проводиться вступний інструктаж з працівниками інших організацій, які прибули на підприємство і виконують роботи для підприємства, що є порушенням розділ.6, п.6.3 НПАОП 0.00-4.12-05.
Не розроблено на підприємстві на основі Типового положення, про службу охорони праці, з урахуванням специфіки виробництва та видів діяльності, чисельності працівників, умов праці та інших факторів відповідне положення підприємства про службу охорони праці, що є порушенням п.1.2. НПАОП 0.00-4.21-04.
Допускається до експлуатації електроінструмент та кабелі-подовжувачі без проведення періодичної перевірки згідно з вимогами ДСТУ ІЕС 60745-1:2010, що є порушенням Розділ ІІІ Глава 1 п. 1.20. та Розділ ІІІ Глава 2 п. 2.14 НПАОП 0.00-1.71-13 «Правила охорони праці під час роботи з інструментом та пристроями».
Не проведено опосвідчення стану безпеки електроустановок, копії відповідних актів до територіального органу Держнаглядохоронпраці (Держпраці) не надано, що є порушенням п.п. 8.1.; 8.3.; 8.4. НПАОП 40.1-1.21-98.
Не затверджений перелік інструкцій з охорони праці, що є порушенням Розділ IV, п. 2. НПАОП 0.00-4.15-98.
Не розроблені і не затверджені роботодавцем програми стажування відповідно до функціональних обов’язків працівників, що є порушенням п.7.6 НПАОП 0.00-4.12-05.
Дотримання вимог Порядку проведення медичних оглядів працівників певних категорій не забезпечено, а саме: - організовано проведення лабораторних досліджень умов праці з визначенням шкідливих та небезпечних факторів виробничого середовища і трудового процесу на конкретних робочих місцях працівників відповідно до гігієнічної класифікації праці за показниками шкідливості та небезпечності факторів виробничого середовища, важкості і напруженості трудового процесу з метою визначення категорій працівників, які підлягають попередньому (періодичним) медичному огляду, але не подано ці дані до територіального закладу Держпраці; - не складено поіменні списки працівників, які підлягають періодичним медичним оглядам, та не узгоджено їх із територіальним закладом Держпраці; - для проведення попереднього (періодичних) медичного огляду працівників роботодавцем не укладено договір із закладом охорони здоров’я та не надано йому список працівників, які підлягають попередньому (періодичним) медичному огляду. Під час прийняття на роботу роботодавцем не видається направлення на обов'язковий попередній медичний огляд працівника за встановленою формою.
Власником не забезпечено за свої кошти організація проведення попереднього (при прийнятті на роботу) і періодичних (протягом трудової діяльності) медичних оглядів працівників, зайнятих на важких роботах, роботах із шкідливими чи небезпечними умовами праці або таких, де є потреба у професійному доборі, а також щорічного обов'язкового медичного огляду осіб віком до 21 року.
Не сформовані на підприємстві плани-графіки проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці, що є порушенням розділ.3., п.3.2 НПАОП 0.00-4.12-05.
В «Журналі реєстрації інструктажів з питань охорони праці», в графі №5 не зазначено назва інструкцій, в об’ємі яких проводився первинний, повторний інструктажі працівникам, що є порушенням п. 6.10 додаток 6 НПАОП 0.00-4.12-05.
Не розроблені на підприємстві навчальні плани та програми для проведення спеціального навчання, що є порушенням розділ.4, п.4.3. НПАОП 0.00-4.12-05.
Не проводиться на підприємстві інструктаж на I групу з електробезпеки з оформленням в «Журналі реєстрації інструктажів з питань охорони праці», що є порушенням п.п. 2.1.1., 2.1.3. НПАОП 40.1-1.21-98.
Не внесено до посвідчення про перевірку знань з електробезпеки інформацію щодо медичного висновку про дозвіл на право роботи електротехнічних працівників в електроустановках (стор.8), що є порушенням п.2.1.3 (Додаток 2) НПАОП 40.1-1.21-98.
Не призначена розпорядженням по підприємству (підрозділу) особа, відповідальна за збереження та справність електроінструменту, що є порушенням п. 6.7.36. НПАОП 40.1-1.21-98.
Не складено перелік посад і професій працівників, які повинні проходити стажування (дублювання), що є порушенням п.7.4 НПАОП 0.00-4.12-05.
Не реєструються інструкції з охорони праці в журналі реєстрації інструкцій з охорони праці на підприємстві, форма якого наведена у додатку 4, що є порушенням розділ V, п.1 НПАОП 0.00-4.15-98.
Не розроблений і не затверджений роботодавцем на підприємстві на основі Переліку робіт з підвищеною небезпекою, з урахуванням специфіки виробництва, відповідний перелік робіт з підвищеною небезпекою, для проведення яких потрібні спеціальне навчання і щорічна перевірка знань з питань охорони праці, що є порушенням НПАОП 0.00-2.01-05 «Переліку робіт з підвищеною небезпекою».
Допущений до експлуатації ручний електроінструмент без проведення періодичної перевірки, що є порушенням, п.6.7.24 НПАОП 40.1-1.21-98.
Не проводиться стажування новоприйнятих працівників, що є порушенням п. 7.3. НПАОП 0.00-4.12-05.
Не призначено керівником підприємства особу відповідальну за електрогосподарство, що є порушенням п. 1.3.1. НПАОП 40.1-1.21-98 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів».
Не переглянуті інструкції з охорони праці за певною професією на всіх робочих місцях, у виробничих приміщеннях, на території підприємства, будівельних майданчиках або в інших місцях, де за дорученням роботодавця чи уповноваженого ним органу (далі - роботодавець) виконуються ці роботи, трудові чи службові обов’язки, що є порушенням Розділ VI, п.2 НПАОП 0.00-4.15-98 «Положення про розробку інструкцій з охорони праці».
Не розроблено на підприємстві на основі Типового положення, з урахуванням специфіки виробництва та вимог нормативно-правових актів з охорони праці відповідне положення підприємства про навчання з питань охорони праці, що є порушенням п.3.2. НПАОП 0.00-4.12-05.
На корпусах електроінструмента не зазначені інвентарні номери, а також дати наступних перевірок, що є порушенням п.6.7.37 НПАОП 40.1-1.21-98.
Покарання: відсутні
06.04.2020 1735208 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Підприємство Промислові гази
50000, Дніпропетровська обл., м. Синельникове, вул. Південна Промзона, 1
Клининг мастер (м. Дніпро, ВУЛИЦЯ ОКЕАНСЬКА, будинок 2)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Самарський р-н, вул. Океанська, буд. 2
Складська база Промислові гази, м. Нікополь, вул. Героїв Чорнобиля, 104в
50000, Дніпропетровська обл., м. Нікополь, вул. Героїв Чорнобиля, 104В
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
06.08.2018 518103 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Закон України «Про тимчасові особливості здійснення заходів державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності»
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні