Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro
Замовник
Дозвільні документи
Ліцензії (1)
Будівництво (1) Перевірки (2)

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ "БАГАТОПРОФІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНО-РЕАБІЛІТАЦІЙНИЙ ЦЕНТР СВЯТОГО МИКОЛАЯ"

#23888726

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
16.03.2021 2546817 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Львівській області Проведено
11 порушень
Предмет перевірки: додержання та виконання вимог законодавства з питань цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Борсук Ігор Ярославович — Головний інспектор відділу запобігання НС УЗНС та ЦЗ по Львівській МТГ ГУ ДСНС України у Львівській області
Порушення:
Дерев’яні елементи горищного покриття складського корпусу (крокви, лати) не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Приміщення комори харчових продуктів навчального корпусу не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» (системою пожежної сигналізації, системою передавання тривожних сповіщень, системою оповіщування про пожежу та управління евакуюванням людей).
Пожежний щити (стенд) № 1 не доукомплектовано наступним протипожежним інвентарем, а саме: вогнегасники - 3 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
На території об’єкта на в’їздах (виїздах) не встановлено схеми території, в яких повинно бути вказано розміщення будівель, водойм, гідрантів, пірсів та градирень, під’їздів пожежних автомобілів до них.
Не представлено АКТ перевірки відповідності вогнезахисту. (пункт 4 розділу IX Перевірка відповідності вогнезахисту Наказу МВС від 26.12.2018 № 1064 «Про затвердження Правил з вогнезахисту»)
Не проведено замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Захист будівель медичного корпусу та будівлі складу від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів не виконано відповідно до вимог ДСТУ EN 62305:2012 «Блискавкозахист».
Не забезпечено нормативний клас вогнестійкості несучих конструкцій, а саме: не передбачено вихід на горище з навчального корпусу та спального корпусу через протипожежні двері (люк).
Сходові клітки, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не в повній мірі забезпечено евакуаційним освітленням.
Біля місць розташування пожежних водойм не встановлено покажчики (об'ємні зі світильником або плоскі із застосуванням світловідбивних покриттів) з нанесеними на них- літерним індексом ПВ, цифровими значеннями запасу води в кубічних метрах та кількості пожежних автомобілів, котрі можуть одночасно встановлюватися на майданчику біля водойми.
Для приміщення складу не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01), у тому числі для зовнішніх виробничих і складських дільниць, які необхідно позначати на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
12.01.2021 2512961 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у Львівській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: загальнообов'язкове державне пенсійне страхування
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Фальчук Олексадра Іванівна — головний бухгалтер
Дзюба Руслана Ігорівна — головний спеціаліст відділу контрольно-перевірочної роботи № 1
Порушення:
подання недостовірних відомостей про застрахованих осіб до реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування
Покарання: відсутні