Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (3)
Дозвільні документи
Ліцензії (2)
Перевірки (5)

АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "БАНК "УКРАЇНСЬКИЙ КАПІТАЛ"

#22868414

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
11.05.2022 3091225 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
БАНК "УКРАЇНСЬКИЙ КАПІТАЛ"01042, м. Київ, вул. Джона Маккейна, 39, приміщення 31 А
01042, м. Київ, вул. Джона Маккейна, 39, Приміщення 31 А
БАНК "УКРАЇНСЬКИЙ КАПІТАЛ"
03062, Київська обл., м. Київ, Пр-Т Перемоги, 67
БАНК "УКРАЇНСЬКИЙ КАПІТАЛ"01133, м. Київ, вул. Мечникова, 9
01133, м. Київ, вул. Мечникова, 9
БАНК "УКРАЇНСЬКИЙ КАПІТАЛ"02095, м. Київ, Дніпровська набережна, 16-в
02095, м. Київ, Дніпровська Набережна, 16-В
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
15.02.2021 2208106 Сфера теплопостачання Державна інспекція енергетичного нагляду України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Відповідно до пункту 3 розділу ІІ «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України № 533-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» встановлено, що тимчасово, до останнього календарного дня місяця (включно), в якому завершується дія карантину, встановленого Урядом на всій території України з метою запобігання поширенню на території України COVID-19, забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів зі здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності, крім державного нагляду (контролю):за діяльністю суб’єктів господарювання, які відповідно до затверджених Кабінетом Міністрів України критеріїв оцінки ступеня ризику від провадження господарської діяльності віднесені до суб’єктів господарювання з високим ступенем ризику;
Предмет перевірки: господарська діяльність, пов’язана з виробництвом, транспортуванням, постачанням та використанням теплової енергії в частині технічної експлуатації теплових, тепловикористальних установок і мереж, енергетичного обладнання суб’єктів відносин у сфері теплопостачання, випробування та ремонту зазначених установок і мереж, режимів споживання теплової енергії, а також виконання робіт з проектування теплових, тепловикористальних установок і мереж
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
10.02.2020 1734646 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
34 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
БАНК "УКРАЇНСЬКИЙ КАПІТАЛ"03062, Київська область, м. Київ, пр-т Перемоги, 67
03062, Київська обл., м. Київ, Пр-Т Перемоги, 67
БАНК "УКРАЇНСЬКИЙ КАПІТАЛ"01133, м. Київ, вул. Мечникова, 9
01133, м. Київ, вул. Мечникова, 9
БАНК "УКРАЇНСЬКИЙ КАПІТАЛ"01042, м. Київ, вул. Джона Маккейна, 39, приміщення 31 А
01042, м. Київ, вул. Джона Маккейна, 39, Приміщення 31 А
ПАТ БАНК УКРАЇНСЬКИЙ КАПІТАЛ
01133, м. Київ, вул. Мечникова, 9
БАНК "УКРАЇНСЬКИЙ КАПІТАЛ"
03062, Київська обл., м. Київ, Пр-Т Перемоги, 67
приміщення банку
01042, м. Київ, вул. Джона Маккейна, 39, Приміщення 31 А
БАНК "УКРАЇНСЬКИЙ КАПІТАЛ"02095, м. Київ, Дніпровська набережна, 16-в
02095, м. Київ, Дніпровська Набережна, 16-В
Учасники:
Токарева О.В. — начальник відділення
Хайнак Ю.В. — В.о. начальника відділення №9 АТ "БАНК "УКРАЇНСЬКИЙ КАПІТАЛ"
Мирошниченко Олександр Володимирович — провідний інспектор ВЗНС та ЗЦЗ Святошинського РУ ГУ ДСНС України у м. Києві
Хмарук Віктор Григорович — Головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям та ЗЦЗ Печерського РУ ГУ ДСНС України у м. Києві майор сл ЦЗ
Хайнак Ю В — В.о. начальника відділення №9 АТ "БАНК "УКРАЇНСЬКИЙ КАПІТАЛ"
Токарева О В — начальник відділення
Панівко В.І. — Головний фахівець
Панівко В І — Головний фахівець
Порушення:
В приміщеннях допускається влаштування та експлуатація тимчасових дільниць електромережі.
На шляху евакуації першого поверху улаштовані розсувні двері.
На шляхах евакуації на 5-му поверсі стіни облицьовані будівельними матеріалами з невизначеними показниками пожежної небезпеки.
На об’єкті відсутній 10% запас пожежних сповіщувачів від загальної кількості змонтованих існуючої автоматичної пожежної сигналізації (порушення ДБН В.2.5-56)
Вихід на покрівлю із сходової клітки не виконаний через протипожежні двері 2–го типу (порушення вимог ДБН В.1.1-7)
не надані підтверджуючі документи проведення розрахунків допустимого струмового навантаження електричних мереж
Не надано зареєстровану декларацію відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
З кожного поверху будівлі не передбачено розосередженого другого евакуаційного виходу, в порушення ДБН В.1.1-7, чим знижено рівень пожежної безпеки, встановлений законодавством, яке було чинним на момент початку використання об’єкта.
не отримано декларацію матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки
Під сходовою кліткою на першому поверсі улаштоване приміщення.
не надано акти проведення прихованих робіт на прокладання проводів
приміщення не в повному обсязі забезпечені відповідними знаками безпеки згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цветасигнальные и знаки безопасности».
Не надано підтвердження проведення замірів опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Не замінено устаткування та обладнання систем протипожежного захисту, термін експлуатації яких перевищує 10 років з моменту їх прийняття в експлуатацію та параметри устаткування і обладнання яких не відповідають заявленим у паспортах виробників і вимогам чинних нормативних документі відповідно до вимог ДБН В.2.5-56
Пожежний кран-комплект на першому поверсі встановлений у недоступному місці.
Знижений клас вогнестійкості протипожежної двері, яка відокремлює приміщення електрощитової.
Отвори в огороджувальних конструкціях і протипожежних перешкодах на всіх поверхах будівлі, які утворились під час прокладання електричних комунікацій та інженерного обладнання не зашпаровані наглухо негорючим матеріалом, який забезпечує клас вогнестійкості та димогазонепроникнення, що вимагається будівельними нормами для цих перешкод.
Не проведено технічне обслуговування пожежних кран-комплектів шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у відповідному журналі.
В складському приміщенні допускається зберігання автомобільної гуми з іншими матеріальними цінностями.
На шляхах евакуації розміщені матеріали та обладнання.
Не проведено перевірку захисту будинку від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд».
Ширина у просвіті кожного з обох полотен двостулкових дверей евакуаційних виходів що відокремлюють сходові клітки від поверхів будівлі менше 0,8 метра, в порушення ДБН В.1.1-7, чим знижено рівень пожежної безпеки, встановлений законодавством, яке було чинним на момент початку використання об’єкта.
Не наданий договір на технічне обслуговування системи пожежної сигналізації з спеціалізованою організацією, яка отримала ліцензію на право виконання цих робіт відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 "Інженерне обладнання будинків і споруд. Системи протипожежного захисту".
Не надано підтвердження виводу сигналу від контрольно-приймального приладу системи пожежної сигналізації на пульт спостереження відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 "Інженерне обладнання будинків і споруд. Системи протипожежного захисту".
Не всі евакуаційні виходи позначені світловими покажчиками «Вихід».
Вимикачі в коридорі на 5-му поверсі встановлені на горючій основі.
не проведено замір опору ізоляції та перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж
Сходові клітки, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечені евакуаційним освітленням. Світильники евакуаційного освітлення повинні вмикатися з настанням сутінків у разі перебування в будинку людей.
Не надані акти технічного обстеження та сертифікати відповідності Національної системи сертифікації на приймально-контрольний прилад та пожежні сповіщувачі відповідно до вимог ДБН В.2.5-56
В дверях сходових кліток відсутнє армоване скло.
В віконних отворах сходових кліток будівлі, фрамуги для димовидалення не обладнані пристроями для їх відчинення, в порушення ДБН В.1.1-7, чим знижено рівень пожежної безпеки, встановлений законодавством, яке було чинним на момент початку використання об’єкта.
Пожежні кран-комплекти не встановлені у вбудовані або навісні шафи, які мають отвори для провітрювання та пристосовані для візуального огляду їх без розкривання.
Вестибюль 1-го поверху будівлі не відокремлений від суміжних приміщень протипожежними дверима (порушення ДБН В.1.1-7 «Пожежна безпека об’єктів будівництва. Загальні вимоги»).
На п’ятому поверсі відсутній один пожежний кран-комплект.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
01.02.2019 1660811 Державна фіскальна служба України Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Документальні планові перевірки фінансових установ, постійних представництв та представництв нерезидентів
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
15.10.2018 516059 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: даний суб'єкт господарювання підпадає під дію закону про тимчасові особливості здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні