Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Дозвільні документи
Ліцензії (1)
Перевірки (4)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "КОМУНАЛКА"

#21632431

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
19.08.2019 1681137 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у м. Києві Проведено
18 порушень
Предмет перевірки: перевірка техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Тихонкова Г.В. — Директор
Тихонкова Г В — Директор
Порушення:
Не всі ліфтові холи відокремлені протипожежними перегородками 1-го типу відповідно до ДБН В.1.1.7-2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва»
Не надані акти проведення прихованих робіт на прокладання електропроводки за підвісними стелями
Допускається засклення повітряних зон у незадимлюваних сходових клітках
Не здійснюється технічне обслуговування і перевірка пожежних кранів на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування пожежних кран-комплектів
Не всі двері сходових клітин та ліфтових холів забезпечені пристроями для самозачинення
Відсутні спеціально призначені особи з питань цивільного захисту
Пожежні кран-комплекти не укомплектовані пожежними рукавами однакового з ним діаметра та стволами, а також важелями для полегшення відкривання вентиля
Не надані підтверджуючі матеріали щодо проведення заміру опору ізоляції і перевірки спрацювання приладів захисту електричних мереж від короткого замикання
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів здійснено не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів
Допускається використання в пожежонебезпечних зонах світильників з лампами розжарювання без захисного суцільного скла (ковпака) (технічний поверх)
Допускається захаращення шляхів евакуації матеріальними цінностями
Відкриту автостоянку автомобілів розташовано від житлових будинків на відстані менш ніж 9 метрів
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Підтримання експлуатаційної придатності СПЗ не проводитися відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» (Не надано документи щодо виводу тривожних сповіщень від приймально-контрольного приладу систем протипожежного захисту на пульт централізованого пожежного спостерігання СПС, договір на технічне обслуговування СПС СО)
Приміщення будинку не забезпечене необхідною кількістю первинних засобів пожежогасіння (вогнегасниками)
Не надані підтверджуючі матеріали щодо захисту будівель, споруд та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів
Наказом не призначено посадову особу відповідальну за пожежну безпеку житлових будинків
Не всі приміщення житлового будинку обладнано системами протипожежного захисту в порушення ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Покарання: відсутні
08.07.2019 1668203 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у м. Києві Проведено
16 порушень
Предмет перевірки: перевірка техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Тихонкова Г В — Директор
Тихонкова Г.В. — Директор
Порушення:
Не надані акти проведення прихованих робіт на прокладання електропроводки за підвісними стелями (м. Київ, вул. Освіти, 16; м. Київ, вул. Освіти, 16-А)
Приміщення будинків не забезпечені необхідною кількістю первинних засобів пожежогасіння (вогнегасниками) (м. Київ, вул. Освіти, 16; м. Київ, вул. Освіти, 16-А)
Не надані підтверджуючі матеріали щодо захисту будівель, споруд та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів (м. Київ, вул. Освіти, 16; м. Київ, вул. Освіти, 16-А)
Допускається захаращення шляхів евакуації матеріальними цінностями (м. Київ, вул. Освіти, 16; м. Київ, вул. Освіти, 16-А)
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки
Не надані підтверджуючі матеріали щодо проведення заміру опору ізоляції і перевірки спрацювання приладів захисту електричних мереж від короткого замикання (м. Київ, вул. Освіти, 16; м. Київ, вул. Освіти, 16-А; підземна автостоянка для автомобілів)
Наказом не призначено посадову особу відповідальну за пожежну безпеку житлових будинків (м. Київ, вул. Освіти, 16; м. Київ, вул. Освіти, 16-А)
Не здійснюється технічне обслуговування і перевірка пожежних кранів на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування пожежних кран-комплектів (м. Київ, вул. Освіти, 16; м. Київ, вул. Освіти, 16-А; підземна автостоянка для автомобілів)
Не всі двері сходових клітин та ліфтових холів забезпечені пристроями для самозачинення (м. Київ, вул. Освіти, 16; м. Київ, вул. Освіти, 16-А)
Відсутні спеціально призначені особи з питань цивільного захисту
Допускається використання в пожежонебезпечних зонах світильників з лампами розжарювання без захисного суцільного скла (ковпака) (технічний поверх) (м. Київ, вул. Освіти, 16-А)
Відкриту автостоянку автомобілів розташовано від житлових будинків на відстані менш ніж 9 метрів (м. Київ, вул. Освіти, 16; м. Київ, вул. Освіти, 16-А)
Підтримання експлуатаційної придатності СПЗ не проводитися відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» (Не надано документи щодо виводу тривожних сповіщень від приймально-контрольного приладу систем протипожежного захисту на пульт централізованого пожежного спостерігання СПС, договір на технічне обслуговування СПС СО) (підземна автостоянка для автомобілів).
Пожежні кран-комплекти не укомплектовані пожежними рукавами однакового з ним діаметра та стволами, а також важелями для полегшення відкривання вентиля (м. Київ, вул. Освіти, 16; м. Київ, вул. Освіти, 16-А; підземна автостоянка для автомобілів)
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів здійснено не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів (м. Київ, вул. Освіти, 16-А)
Територія підземної автостоянки не забезпечена первинними засобами пожежогасіння: вогнегасниками, ящиками з піском, бочками з водою, покривалами з негорючого теплоізоляційного матеріалу, пожежними відрами, совковими лопатами, пожежним інструментом, які використовуються для локалізації і ліквідації пожеж у їх початковій стадії розвитку.
Покарання: відсутні
31.10.2018 1368450 Головне управління Держпродспоживслужби в м. Києві Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Сфера дотримання санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Тихонкова Г В — директор
Тихонкова Г.В. — директор
Порушення:
Покарання: відсутні
01.02.2018 1340954 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у м. Києві Проведено
4 порушення
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Порушення:
Пожежні кран-комплекти не перевірені на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Пожежні кран-комплекти не укомплектовані пожежними рукавами.
Тривожне сповіщення від приладів приймально-контрольних пожежних систем протипожежного захисту не виведено на пульт пожежного спостерігання в порушення вимог п. 5.8 та таблиці А.1 додатка А ДБН В.2.5-56:2014.
Система пожежної сигналізації знаходиться в непрацездатному стані та не утримується в постійній готовності до виконання роботи.
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі