Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1) Банкрутство (1)
Дозвільні документи
Ліцензії (27)
Будівництво (36) Перевірки (16)

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "АЕРОБУД"

#21598792

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
07.02.2022 3083884 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
45 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Філія ПР АТ "Аеробуд-Схід", Франчішика Крала, 33
61075, Харківська обл., м. Харків, Індустріальний р-н, вул. Франчішика Крала, 33
ПРАТ «АЕРОБУД»
04073, Київська обл., м. Київ, Пр. С. Бандери, 16-А
ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "АЕРОБУД
Святошинський р-н, м. Київ, вул. Пшенична, 4
ПрАТ "Аеробуд" м. Київ, вул. Бульварно-Кудрявська, 21
м. Київ, вул. бульварно-Кудрявська, 21
ПАТ "АЕРОБУД"
65078 Одеська обл. м. Одеса, вул. Космонавтів, 32
ЖК Престиж Холл: Будівництво житлово-офісного комплексу з вбудованими, прибудованими приміщеннями та підземним паркінгом за адресою: вул. Анрі Барбюса, 37/1 у Печерському районі м. Києва; м.Київ, вул. Анрі Барбюса, 37/1
01001, Київська обл., м. Київ, вул. Анрі Барбюса, 37/1
Учасники:
Марченко В О — представник за довіреністю ПРАТ «Аеробуд»
Мирошниченко Олександр Володимирович — провідний інспектор ВЗНС та ЗЦЗ Святошинського РУ ГУ ДСНС України у м. Києві
Яцишин Олександр Олександрович — провідний інспектор відділу пожежної безпеки управління запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України у м. Києві
Марченко В.О. — представник за довіреністю ПРАТ «Аеробуд»
Порушення:
Система пожежної сигналізації, система димовидалення, адміністративної будівлі знаходиться в непрацездатному стані та не утримується в постійній готовності до дій за призначенням. Відсутні договори та технічне обслуговування.
Виробничо-складські приміщення не обладнані системою автоматичного пожежогасіння з виводом сигналу від приладів автоматики на пульт централізованого спостереження пожежної охорони відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 "Системи протипожежного захисту".
Не проведено випробування пожежних гідрантів на тиск та витрату води з оформленням акта.
В адміністративній будівлі відсутні пристрої для самозачинення дверей сходових кліток.
На шляху евакуації з приміщення меблевого магазину на першому поверсі та з поверхів гуртожиткувлаштований пороги, висота якого перевищує 0,05 м. в порушення вимог ДБН В.1.1-7.
Електричні світильники підвішені безпосередньо на струмопровідних проводах та експлуатуються без захисного скла.
В приміщеннях, які орендуються улаштовані та експлуатуються тимчасові електромережі (в т.ч. несертифіковані подовжувачі).
Не проведено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки.
У кімнатах для тимчасового проживання (гуртожитку) відсутні плани евакуації з відповідного поверху із зазначенням даної кімнати, евакуаційних виходів та шляхів руху до них, місць розміщення первинних засобів пожежогасіння та ручних пожежних сповіщувачів, а також необхідний пояснювальний текст і пам’ятка про дії на випадок виникнення пожежі.
Не проведено технічне обслуговування вогнегасників, організацією яка має відповідну ліцензію на проведення таких робіт.
Лінії живлення до кожного побутового кондиціонера не забезпечені автономним пристроєм електричного захисту незалежно від наявності захисту на загальній лінії, яка живить групу кондиціонерів.
Під сходовою кліткою розташоване приміщення.
Адміністративна та виробничо-складські будівліне обладнані системою блискавкозахисту та захисту від вторинних її проявів.
Дерев’яні елементи горищних покриттів не оброблені засобами вогнезахисту.
Під сходовими клітками зберігаються горючі предмети та матеріали.
На шляху евакуації встановлені турнікети, що обертаються.
Для виробничо- складських приміщень не визначені категорії щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36, а також клас зони згідно ПУЕ, які необхідно позначати на вхідних дверях до приміщення.
Виробничо-складські приміщення не обладнано внутрішнім протипожежним водопроводом, відповідно до п. 8.1 ДБН В.2.5-64 «Внутрішній водопровід та каналізація», чим знижено рівень пожежної безпеки.
В тамбурі перед евакуаційним виходом розташоване холодильне обладнання.
Не проведено заміри опору ізоляції та перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж від короткого замикання.
Територія об’єкту не в повному обсязі забезпечена пожежними щитами, з розрахунку 1 щит на 5000 м2захищуваної площі. Наявні щити не укомплектовано відповідно до вимог.
У ворибничо-складській будівлі допускається влаштування приміщень для персоналу, роздягалень, тощо.
Запасна сходова клітка з адміністративної будівлі та вихід на горище, зі сходової клітки гуртожитку, захаращені сторонніми предметами та меблями.
Посадові особи не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки.
Двері кабінетів на поверхах адміністративної будівлі встановлені таким чином, що при відкритті зменшують ширину коридору.
Не всі приміщення адміністративної будівлі та виробничо-складські приміщення в цілому, не обладнані автоматичною пожежною сигналізацією в порушення ДБН В.2.5-56 «Системи протипожежного захисту».
Вихід на горищезі сходової клітки гуртожитку не виконаний через протипожежні двері в порушення вимог ДБН В.1.1-7.
Не проведено технічне обслуговування пожежних кран-комплектів, в адміністративні будівлі (гуртожитку), шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у відповідному журналі.
Сходові клітки, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечені евакуаційним освітленням.
Відсутнє центалізоване пожежне спостерігання для забезпечення віддаленого цілодобового нагляду за станом систем протипожежного захисту об’єкта (тривожне сповіщення від приймально-контрольного приладу системи протипожежного захисту не виведено на пульт пожежного спостерігання) відповідно до вимог п. 5.8., п. 12.1.1. ДБН В.2.5-56:2014 "Системи протипожежного захисту".
Не забезпечено відповідно до вимог, другий евакуаційних вихід з кожного поверху гуртожитку. ППБУ
На території об'єкта площею понад 3 га на в'їздах (виїздах) відсутні встановлені схеми території, в яких слід вказувати розміщення будівель, водойм, гідрантів, під'їздів пожежних автомобілів до них, стоянку автотранспорту.
В адміністративній будівлі не відкориговані плани евакуації людей на випадок пожежі.
З’єднання жил проводів в усіх розподільчих коробках не виконані за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Отвори, які утворилися під час прокладання різних комунікацій в стінах, не зашпаровані наглухо негорючим матеріалом, який забезпечує межу вогнестійкості, електрощитова, виробничо-складська будівля.
Відсутні акти проведення прихованих робіт по прокладанню електропроводів за підвісними стелями.
В адміністративній будівлі на сходових площадках у вікнах не передбачено фрамуги площею не менше 1,2 м.кв., які відкриваються для димовидалення.
У ворибничо-складській будівлі допускається прокладання відкритих кабелів по горючим матеріалам.
Не надано договори оренди приміщень, де визначено права та обов’язки орендаря та орендодавця щодо забезпечення пожежної безпеки та відповідальності за порушення вимог.
Господарська діяльність в приміщеннях, що експлуатуються на правах оренди, здійснюється без наявності декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Стаціонарні зовнішні пожежні сходи не пофарбовані.
Не проведено практичні тренування (не рідше 1 разу на півроку)всіх задіяних щодо забезпечення безпечної та швидкої евакуації людей.
В приміщеннях, які надано в орендне користування, допускається експлуатація тимчасових печей з пошкодженими димоходами, виробничо-складська будівля.
Приміщення, які надано в орендне користування, не в повній мірі забезпечені первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками).
Наказом не призначена відповідальна особа за організацію заходів цивільного захисту.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
07.02.2022 2937513 Використання та охорона земель усіх категорій і форм власності Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах використання та охорони земель
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
25.01.2021 2337747 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: відсутність, під час проведення заходу державного нагляду (контролю) керівника суб’єкта господарювання або уповноваженої ним особи
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО " АЕРОБУД ", місто Дніпро, ПРОСПЕКТ БОГДАНА ХМЕЛЬНИЦЬКОГО будинок 149
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Шевченківський р-н, просп. Богдана Хмельницького, буд. 149
реконструкція під не житлову будівлю
61075, Харківська обл., м. Харків, вул. Франтішика Крала, 33
Філія ПР АТ "Аеробуд-Схід", Франчішика Крала, 33
61075, Харківська обл., м. Харків, Індустріальний р-н, вул. Франчішика Крала, 33
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
25.01.2021 2255202 Використання та охорона земель усіх категорій і форм власності Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Відповідно до листа Мінекономіки від 11.12.2020 №3632-06/73643-03 мораторій на проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності продовжує діяти в редакції Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» від 17.03.2020 № 533-IX, якою враховано баланс інтересів громадян, суб’єктів господарювання та держави.
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах використання та охорони земель
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
25.01.2021 2281110 Додержання законодавства про працю Державна служба України з питань праці Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства про працю
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
26.05.2020 2116254 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у м. Києві Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: щодо додержання суб’єктом господарювання вимог законодавства у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Лошак Віталій Олександрович — Головний спеціаліст відділу контрольно-перевірочної роботи №3
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
02.04.2020 1811980 Зайнятість населення, зайнятість та працевлаштування осіб з інвалідністю Державна служба України з питань праці Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Не проведено згідно ЗУ 530-ІХ
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах зайнятості населення, зайнятості та працевлаштування осіб з інвалідністю
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
02.04.2020 1814948 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Не проведено згідно ЗУ 530-ІХ
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
02.04.2020 1712515 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
офісні приміщення
01054, Київська обл., м. Київ, вул. бульварно-Кудрявська, 21
база «Аеробуд»03148, Київська область, м. Київ, вул. Пшенична, 4
03148, Київська обл., м. Київ, вул. Пшенична, 4
ПРАТ «АЕРОБУД»
04073, Київська обл., м. Київ, Пр. С. Бандери, 16-А
ЖК Престиж Холл: Будівництво житлово-офісного комплексу з вбудованими, прибудованими приміщеннями та підземним паркінгом за адресою: вул. Анрі Барбюса, 37/1 у Печерському районі м. Києва; м.Київ, вул. Анрі Барбюса, 37/1
01001, Київська обл., м. Київ, вул. Анрі Барбюса, 37/1
ЖК Престиж Холл: Будівництво житлово-офісного комплексу з вбудованими, прибудованими приміщеннями та підземним паркінгом за адресою: вул. Анрі Барбюса, 37/1 у Печерському районі м. Києва;
м. Київ, вул. Анрі Барбюса, 37/1
офісний центр «АЕРОБУД»
03148, Київська обл., м. Київ, вул. Пшенична, 4
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
05.03.2020 2095157 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Головне управління Держпраці у Київській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Виконання вимог раніше виданого припису
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Марченко Валентина Олексіївна — Уповноважена особа
Силенок Валерій Анатолійович — Головний державний інспектор відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Київській області
Порушення:
Не виконані вимоги органу державного нагляду (контролю) щодо усунення виявлених порушень вимог законодавства, а саме пунктів 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14, Припису Головного управління Держпраці у Київській області № 5.4/280/414П від 29.12.2018 року.
Покарання: відсутні
18.09.2019 2059270 Провадження господарської діяльності з надання послуг і виконання робіт протипожежного призначення, що підлягає ліцензуванню Головне управління ДСНС у м. Києві Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: До­дер­жа­н­ня лі­цен­зі­а­та­ми ви­мог лі­цен­зій­них умов про­ва­дже­н­ня го­спо­дар­ської ді­яль­но­сті з на­да­н­ня по­слуг і ви­ко­на­н­ня ро­біт про­ти­по­же­жно­го при­зна­че­н­ня
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Петренко Микола Миколайович — інспектор сектору нагляду за ОВО будівництва ЦЗД ГУ ДСНС України у м. Києві
Цимбал І О — в.о. голови правління
Цимбал І.О — в.о. голови правління
Поночовний О В — головний фахівець
Поночовний О.В. — головний фахівець
Пузій Олександр Миколайович — провідний інспектор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
03.06.2019 1467770 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
4 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Об'єкти:
Об'єкт 1
03148, м. Київ, Святошинський р-н, вул. Пшенична, буд. 4
Учасники:
Ющенко Людмила Петрівна — Начальник відділу – старший державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Столичного округу відділ державного екологічного нагляду (контролю) водних ресурсів Управління державного екологічного нагляду (контролю) у м. Києві
Цимбал Ірина Олексіївна — В.о. Голови правління ПрАТ «АЕРОБУД»
Цимбал Віктор Вікторович — заступник начальника служби безпеки прат «аеробуд»
Скляр Олександра Олександрівна — заступник начальника управління - начальник відділу державного екологічного нагляду (контролю) водних ресурсів Управління державного екологічного нагляду (контролю) земельних ресурсів, надр, водних ресурсів, атмосферного повітря та за поводженням із відхо
Порушення:
Перевіркою встановлено, що ПрАТ «АЕРОБУД» забирає більше 20 куб. м води на добу. Звіти за формою №2ТП-водгосп (річна) не складаються та не подаються.
Територія ПрАТ «АЕРОБУД» обладнана мережею зливової каналізації. Перевіркою встановлено, що приймачі зливових вод утримуються в неналежному стані.
Відсутня державна реєстрація прав на земельну ділянку за адресою: вул. Пшенична, 4, м. Київ під будівлями та спорудами ПрАТ «АЕРОБУД»
Водолічильники не повірені.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
03.06.2019 1469912 Провадження господарської діяльності з надання послуг і виконання робіт протипожежного призначення, що підлягає ліцензуванню Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: Додержання ліцензіатами вимог ліцензійних умов провадження господарської діяльності з надання послуг і виконання робіт протипожежного призначення
Учасники:
Цимбал І О — в.о. голови правління прат "аеробуд"
Цимбал І.О. — в.о. голови правління прат "аеробуд"
Порушення:
ПрАТ "Аеробуд" у місячний строк листом не повідомив орган ліцензування про зміни даних, що зазначені в документах, які додавалися до заяви про одержання ліцензії, а саме: - про звільнення керівника робіт з вогнезахисного заповнення Рєпічева О.С. (наказ ПрАТ "АЕРОБУД" від 15.07.2016 р. № 112-К "Про звільнення"); - про прийняття на роботу керівника робіт з вогнезахисного заповнення Дейнеку М.М. (наказ ПрАТ "АЕРОБУД" від 19.01.2016 р. № 09-К "Про прийняття)
ПрАТ "АЕРОБУД" у місяро призначення та звільнення Голови Правління Козинського Г.Б.; про призначнггя та звільнення Голови Правління Бокія О.А.; - про призначення та звільнення в.о. Голови правління Мишка Л.В.; про призначення та звільнення в.о. Голови правління Плахотнюка І.Г.; - про призначення та звільнення в.о. Голови правління Дьоміна Р.В.; - про призначення та звільнення в.о. Голови правління Цимбал В.В.; - про призначення в.о. Голови правління Цимбал І.О.
Покарання: відсутні
03.06.2019 1473527 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
ЖК Престиж Холл: Будівництво житлово-офісного комплексу з вбудованими, прибудованими приміщеннями та підземним паркінгом за адресою: вул. Анрі Барбюса, 37/1 у Печерському районі м. Києва; м.Київ, вул. Анрі Барбюса, 37/1
01001, Київська обл., м. Київ, вул. Анрі Барбюса, 37/1
Філія ПР АТ "Аеробуд-Схід", Франчішика Крала, 33
61075, Харківська обл., м. Харків, Індустріальний р-н, вул. Франчішика Крала, 33
ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "АЕРОБУД"
м. Київ, вул. бульварно-Кудрявська, 21
ПРАТ «АЕРОБУД»
04073, Київська обл., м. Київ, Пр. С. Бандери, 16-А
ЖК Престиж Холл: Будівництво житлово-офісного комплексу з вбудованими, прибудованими приміщеннями та підземним паркінгом за адресою: вул. Анрі Барбюса, 37/1 у Печерському районі м. Києва;
м. Київ, вул. Анрі Барбюса, 37/1
офісні приміщення
01054, Київська обл., м. Київ, вул. бульварно-Кудрявська, 21
ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "АЕРОБУД"
м. Київ, вул. Пшенична, 4
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
14.12.2018 514945 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
ПрАТ «Аеробуд»
01054 м. Київ, вул. бульварно-Кудрявська, 21
ПрАТ «Аеробуд»
м. Київ, вул. Пшенична, 4
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
14.12.2018 1154256 Державна служба України з питань праці Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки
Учасники:
Баран Юлія Леонідівна — Уповноважена особа
Порушення:
14 порушень
Покарання: відсутні