Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro
Замовник
Prozorro.Продажі
Продавець (1)
Зовнішня інформація (3)
Дозвільні документи
Ліцензії (6)
Перевірки (3)

ДЕРЖАВНА СПЕЦІАЛІЗОВАНА ФІНАНСОВА УСТАНОВА "ДЕРЖАВНИЙ ФОНД СПРИЯННЯ МОЛОДІЖНОМУ ЖИТЛОВОМУ БУДІВНИЦТВУ"

#20033504

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
08.11.2021 2367844 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
20 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Офісні приміщення "Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву"03037, Київська область, м. Київ, вул. Кривоноса, 2-А
03037, Київська обл., м. Київ, вул. Кривоноса, 2-А
Учасники:
Ільницький В'ячеслав Валерійович — Заступник начальника управління-начальника відділу управління оргазізаційного забезпечення та кадрової роботи
Данильчук Владислав Ігорович — Фахівець відділу ЗЗПНС УОППДуДУ ГУ ДСНС України у м. Києві
Порушення:
Опалювальні прилади, розміщені на сходовій клітині не встановлено на відстані 2.2 метра від рівня сходового майданчику.
Вогнегасники у кабінетах не встановлені у легкодоступних та видних місцях (розташовані під столами, за шафами, за дверима).
Переносні вогнегасники не в повному обсязі розміщені шляхом навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м. від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення.
Не здійснено (не рідше одного разу на рік) технічне обслуговування пожежних кран-комплектів і перевірку їх на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Не всі приміщення на видимих місцях біля телефонів забезпечені табличками із зазначенням номера телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Допускається експлуатація електроламп зі знятими ковпаками (розсіювачами) в приміщеннях.
Не надано акт проведення прихованих робіт на прокладання незахищених проводів та захищених проводів (кабелів) з оболонками з горючих матеріалів.
Допускається захаращення шляхів евакуації матеріальними цінностями.
Не всі двері на шляхах евакуацї обладнані згартованим або армованим склом, що не дає скалок при руйнуванні.
В коридорах будівлі за наявності людей у приміщеннях на дверях евакуаційних виходів змонтована система контролю доступу, що перешкоджає безпечній евакуації людей.
Допускається влаштування покриття підлоги (лінолеум) прокладеного на шляхах евакуації в коридорі четвертого поверху.
Посадові особи не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Двері серверної не виконані протипожежними з межею вогнестійкості ЕІ 30. Табл.2 ДБН В1.1-7-2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва».
Пожежні плоскоскладальні рукава в пожежних кран-комплектах не приєднані до крана та ствола.
В кабінетах відсутні вказівні знаки місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння згідно ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір», ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
Приміщення серверної не обладнано автоматичною системою пожежогасіння, в порушення таблиці А.1 А.2 додатку А ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
В приміщеннях не проведено технічне обслуговування вогнегасників.
В приміщеннях електророзетки встановлені на горючій основі без підкладання під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0.01 метра з кожного боку.
В приміщеннях допускається улаштування та експлуатація тимчасових електромереж.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
17.08.2020 1733951 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Офісні приміщення "Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву"
03037, Київська обл., м. Київ, вул. Кривоноса, 2-А
Офісні приміщення "Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву"03037, Київська область, м. Київ, вул. Кривоноса, 2-А
03037, Київська обл., м. Київ, вул. Кривоноса, 2-А
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
16.04.2018 513331 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Суб'єкт господарювання підпадає під дію Закону України "Про тимчасові особливості здійснення заходів державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності"
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні