Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (6)
Дозвільні документи
Ліцензії (13)
Будівництво (58) Перевірки (165)

МАЛЕ ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО ФІРМА "ЕРІДОН"

#19420704

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
02.02.2022 3053019 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Об'єкти:
підрозділ2
Вінницька обл., Томашпільський р-н, смт. Вапнярка, вул. Леніна, 231
підрозділ3
Вінницька обл., м. Іллінці, вул. Незалежності, 114Ж
підрозділ
Вінницька обл., м. Вінниця, вул. Чехова, 7
Учасники:
Савчук Ярослав Олександрович — Головний спеціаліст – відділу державного екологічного нагляду (контролю) надр Управління державного екологічного нагляду (контролю) земельних ресурсів, надр, водних ресурсів, атмосферного повітря та за повадження із відходами-державний інспектор з охоро
Хрестінін Іван Олександрович — Державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Столичного округу
Лопатін Руслан Володимирович — Генеральний директор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
02.02.2022 2979656 Державний нагляд (контроль) у сфері охорони прав на сорти рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сфері охорони прав на сорти рослин
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
02.02.2022 2980837 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Об'єкти:
Об'єкт 1
51200, Дніпропетровська обл., м. Новомосковськ, вул. Сучкова, 115/29
складське приміщення для зберігання пестицидів та мінеральних добрив
Дніпропетровська обл., Криворізький р-н, смт. Радушне, вул. Нікопольське Шосе, буд. 6
Учасники:
Гвоздаков Георгій Олександрович — Головний спеціаліст відділу санітарної охорони території Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства
Мосейчук Наталія Сергіївна — головний спеціаліст відділу санітарно-епідеміологічного нагляду та організації розслідування спалахів управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
02.02.2022 3015559 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
23 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Об'єкти:
об'єкт №1- КТП №1175
Миколаївська обл., Новоодеський р-н, С. Баловне, вул. Київське Шосе, буд. 1
об'єкт №1- приміщення МПП Фірма "ЕРІДОН"
Миколаївська обл. Арбузинський р-н, Ст. Кавуни, вул. Елеваторна 4Г
Учасники:
Косовський Віталій Леонідович — Головний державний інспектор відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Київській області
Лопатін Руслан Володимирович — Генеральний директор
Чорний Віктор Володимирович — Заступник начальника відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Київській області
Порушення:
На підприємстві не виконуються правила безпеки під час виконання окремих видів робіт в електроустановках загального призначення, а саме: порушується допуск відряджених працівників до робіт в електроустановках: - на підприємстві відсутній лист, в якому зазначено цілі відрядження та списки відряджених працівників ЕТЛ ТОВ «ЕВЛАД», які можуть бути призначеними керівниками робіт, наглядачами і членами бригади, а також про працівників, яким може бути надане право видачі нарядів.
На підприємстві не дотримуються організаційних заходів для безпечного проведення робіт, а саме: відсутній затверджений перелік робіт, що виконуються на тепломеханічному обладнані за нарядами.
Роботодавцем не забезпечено функціонування системи управління охороною праці, а саме: особа, відповідальна за справний стан і безпечну експлуатацію устаткування теплових установок і мереж Жир О.І. не пройшов спеціальне навчання і перевірку знань НПАОП 0.00-1.69-13.
Роботодавцем не проведено первинний технічний огляд устатковання, яке введено в експлуатацію, а саме: котел водогрійний Vitoplex №7452976500054103, котел водогрійний Vitoplex заводський №7452976500116108, а також чергові технічні огляди устаткування, яке перебуває на балансі підприємства.
Роботодавець не набув право на підставі декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з охорони праці на експлуатацію (застосування) машин, механізмів та устаткування підвищеної небезпеки а саме: системи газопостачання природним і зрідженим газом суб’єктів господарювання, а також газовикористовуюче обладнання потужністю понад 0,1 МВт
На підприємстві не виконуються правила безпеки під час виконання окремих видів робіт в електроустановках спеціального призначення, а саме: у вибухонебезпечних зонах, розташованих на території підприємства (газова котельня) прокладання електромереж 0,4 кВ виконано не в сталевих водогазопровідних трубах.
Не проведено регламентні роботи з опосвідчення стану безпеки електроустановок, що належать підприємству, із визначенням рівня безпечного стану.
На підприємстві не виконуються основні вимоги безпеки під час обслуговування електроустановок, а саме: на підприємстві відсутній затверджений керівником підприємства список адміністративно-технічних працівників, яким дозволяється одноосібний огляд електроустановок.
На підприємстві не виконуються правила безпеки під час виконання окремих видів робіт в електроустановках спеціального призначення та не функціонує служба охорони праці, а саме: відповідальною особою за безпечне проведення робіт що виконувались в електроустановках підприємства, а саме виконання випробування та вимірювання електрообладнання не встановлено можливість безпечного виконання даних робіт адже до роботи допущені працівники підрядної організації ЕТЛ ТОВ «ЕВЛАД», які не мають відповідного запису у посвідченні з електробезпеки згідно вимог діючих правил та які пройшли перевірку знань з питань охорони праці з порушенням вимог діючого НПАОП. Враховуючи викладене роботи з випробування та вимірювання електрообладнання працівникам ЕТЛ ТОВ «ЕВЛАД» виконувати заборонено відповідно до діючого НПАОП.
На підприємстві не виконуються організаційні заходи, що убезпечують працівників під час роботи, а саме: на підприємстві відсутні затвердженні на 2022 рік списки працівників, які мають право на видачу нарядів, розпоряджень, керівників робіт, допускачів, а також переліки робіт, що виконуються за нарядами, розпорядженнями і в порядку поточної експлуатації.
Роботодавець не отримав дозвіл на експлуатацію (застосування) машин, механізмів та устаткування підвищеної небезпеки, а саме: обладнання та захисні системи, призначені для використання в потенційно вибухонебезпечних середовищах, а саме: світильники, щити силові, щити автоматики, щити управління.
На підприємстві не виконуються правила безпеки під час виконання окремих видів робіт в електроустановках спеціального призначення, а саме: Всі електричні машини, апарати, а також інше електрообладнання і електропроводки у вибухонебезпечних зонах (газова котельня), не пройшли зовнішній огляд із фіксацією в оперативному або спеціальному журналі.
На підприємстві не дотримуються організаційних заходів для безпечного проведення робіт, а саме: не призначено працівників, відповідальних за безпечне проведення робіт, що виконуються на тепломеханічному обладнані.
На підприємстві не виконуються загальні вимоги безпеки під час експлуатації тепломеханічного обладнання електростанцій, теплових мереж і тепловикористовувальних установок, а саме: не усі пускові пристрої і арматура пронумеровані.
На підприємстві не виконуються правила безпеки під час виконання окремих видів робіт в електроустановках спеціального призначення, а саме: у вибухонебезпечних зонах, розташованих на території підприємства (газова котельня ), експлуатується електрообладнання загального призначення, а також таке, що не має маркування щодо вибухозахисту, а саме: щити силові розподільчі, щити освітлення, щити автоматики.
На підприємстві не виконуються основні вимоги безпеки під час обслуговування електроустановок, а саме: на підприємстві відсутній затверджений керівником перелік робіт з підвищеною небезпекою.
На підприємстві не дотримуються організаційних заходів для безпечного проведення робіт, а саме: роботи, що виконуються на тепломеханічному обладнані не оформлюються нарядами або розпорядженнями. «Журнал обліку робіт за нарядами і розпорядженнями», а також бланки нарядів відсутні.
На підприємстві не виконуються правила безпеки під час виконання окремих видів робіт в електроустановках загального призначення, а саме: електротехнічні працівники в посвідченнях з електробезпеки не мають запису о проходженні періодичного медичного огляду.
Роботодавець не отримав дозвіл на експлуатацію (застосування) машин, механізмів та устаткування підвищеної небезпеки а саме: котли з високотемпературним органічним теплоносієм теплопродуктивністю понад 0,1 МВт - котел водогрійний Vitoplex №7452976500054103, котел водогрійний Vitoplex заводський №7452976500116108.
Роботодавець не набув право на виконання робіт підвищеної небезпеки на підставі декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з охорони праці, а саме: роботи, що виконуються на висоті понад 1,3 метра.
На підприємстві не виконуються правила безпеки під час виконання окремих видів робіт в електроустановках загального призначення, а саме: порушується допуск відряджених працівників до робіт в електроустановках, а саме: відрядженим працівникам ЕТЛ ТОВ «ЕВЛАД» із записом у відповідний журнал з інструктажів, не проведено інструктаж з електробезпеки з урахуванням особливостей електроустановок, в яких їм доведеться працювати – отже підприємством, що допустило відряджених працівників, не створено безпечних умов для виконання робіт в електроустановках.
На підприємстві не виконуються загальні вимоги безпеки під час експлуатації тепломеханічного обладнання електростанцій, теплових мереж і тепловикористовувальних установок, а саме: відсутній графік вологих прибирань приміщень ІТП, установлений керівником підприємства.
Роботодавцем не проведено ідентифікацію газового господарства, за адресою: Київська область, Києво-Святошинський р-н, с. Софіївська Борщагівка, вул. Чорновола, буд. 30.
Покарання: відсутні
06.12.2021 3197111 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Чернівецькій області Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Субєкт гоподарювання МПП фірма ЕРІДСОН не проводить господарську діяльність за даною адресою. Обєкт здано в оренду.
Предмет перевірки: додержання та виконання вимог законодавства у сфері пожежної та техногеної безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
27.09.2021 2915623 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: відповідність приміщень, обладнання
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Марус Віктор Іванович — фельдшер санітарний Добровеличківського відділу Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області
Чередник Дар'я Іванівна — Начальник Добровеличківського відділу Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області
Драганова Каріна Олександрівна — головний спеціаліст - державний фітосанітарний інспектор відділу контролю за обігом засобів захисту рослин управління фітосанітарної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
21.09.2021 2910124 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог санітарного законодавства
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Кравченко Микола Миколайович — керуючий виробничим комплексом
Івановська Юлія Юріївна — Начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Кропивницького управління Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області
Басиста Катерина Вікторівна — головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Кропивницького управління Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
21.09.2021 2909817 Державний нагляд (контроль) у сфері захисту рослин Головне управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: відповідність господарської діяльності, що проводиться вимогам законів України "Про захист рослин", "Про пестициди і агрохімікати"
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Кравченко Микола Миколайович — Керуючий МПП "Фірма Ерідон"
Сімейко Ірина Іванівна — Заступник начальника відділу прогнозування, фітосанітарної діагностики та аналізу ризиків управління фітосанітарної безпеки - державний фітосанітарний інспектор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
17.09.2021 2911458 Державний нагляд (контроль) у сфері захисту рослин Головне управління Держпродспоживслужби в Сумській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: торгівля пестицидами та агрохімікатами
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Хілько Наталія Валеріївна — начальник відділу прогнозування, фітосанітарної діагностики та аналізу ризиків управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
15.09.2021 2898349 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Харківській області Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання вимог санітарного законодавства
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Мартиненко Віталій Вікторович — Головний спеціаліст відділу санітарно-епідеміологічного нагляду та організації розслідування спалахів Управління Державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
15.09.2021 2898346 Державний нагляд (контроль) у сфері захисту рослин Головне управління Держпродспоживслужби в Харківській області Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері захисту рослин
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Омегова Тамара Володимирівна — провідний спеціаліст
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
31.08.2021 2901831 Державний нагляд (контроль) у сфері захисту рослин Головне управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері захисту рослин
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Драганова Каріна Олександрівна — головний спеціаліст - державний фітосанітарний інспектор відділу контролю за обігом засобів захисту рослин управління фітосанітарної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
30.08.2021 2211343 Державний нагляд (контроль) у сфері захисту рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері захисту рослин
Об'єкти:
Об'єкт 1
Чернівецька обл., м. Чернівці, вул. Ярослава Мудрого, 31Е
МПП ФІРМА "ЕРІДОН"
37500, Полтавська обл., м. Лубни, вул. Індустріальна, 7
Склад зі зберігання пестицидів та мінеральних добрів
Харківська обл., Харківський р-н, С. Коротич, 462-Й Км Траси "Київ-Харків-Довжанський"
МПП "Ерідон"
Волинська Обл, м. Луцьк, вул. Львівська, Буд 154
склад зберігання пестицидів та агрохімікатів
Харківська обл., м. Балаклія, вул. Геологічна, 61
Об'єкт №1
08132, Київська обл., Києво-Святошинський р-н, С. Софіївська Борщагівка, вул. Чорновола, 30
Господарство
08143, Київська обл., Києво-Святошинський р-н, С. Княжичі, вул. Воздвиженська, буд. 46
Об'єкт
Херсон, Миколаївське Шосе, 5 Км
Учасники:
Горбач Віталій Миколайович — представник МПП ФІРМА "ЕРІДОН
Климчук С.Л. — начальник відділу контролю за обігом засобів захисту рослин
Перун Наталія Михайлівна — головний спеціаліст
Куценко Юлія Олександрівна — головний спеціаліст
Яблонська Валентина Василівна — головний спеціаліст відділу контролю за обігом засобів захисту рослин - державний фітосанітарний інспектор
Фортуненко Ольга Володимирівна — головний спеціаліст-державний фітосанітарний інспектор відділу контролю за обігом засобів захисту рослин управління фітосанітарної безпеки та фітосанітарних заходів на кордоні Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області
Омегова Томара Володимирівна — провідний спеціаліст
Климчук С Л — начальник відділу контролю за обігом засобів захисту рослин
Лопатін Руслан Володимирович — Генеральний директор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
30.08.2021 2311409 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Об'єкти:
об'єкт
Житомирська обл., Житомирський р-н, С. Глибочиця
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
30.08.2021 2336308 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Склад
61071, Харківська обл., м. Харків, Пров. Новомірський, 14
Складський комплекс
Київська обл., Києво-Святошинський р-н, С. Софіївська Борщагівка, Провулок Чорновола, 5
МПП «ЕРІДОН» (Незалежності, 265)
24240, Вінницька обл., Тульчинський р-н, смт. Вапнярка, вул. Незалежності, 265
Підприємство
74988 Херсонська обл., Каховський р-н, м. Таврійськ, вул. Привокзальна, 10-А
ЕРІДОН (Миколаївська область)
54001, Миколаївська обл., м. Миколаїв, Центральний р-н, Вул Київське Шосе, 1
МПП ФІРМА «ЕРІДОН» (м. Черкаси, просп.Хіміків, 84)
18028, Черкаська обл., м. Черкаси, просп. Хіміків, 84
Виробнича будівля "ЕРІДОН"
64205, Харківська обл., Ізюмський р-н, м. Балаклія, вул. Геологічна, 61
МПП Фірма "Ерідон" м. Іллінці
м. Іллінці, вул. Незалежності, 116А
Ерідон
37500, Полтавська обл., Лубни, Лубенська Міська Територіальна Громада, вул. Індустріальна, 7
Підприємство Фірма «Ерідон»
73000, Херсонська обл., Херсонський р-н, м. Херсон, Миколаївське Шосе, 5 Км
склад для зберігання пестицидів
20300, Черкаська обл., м. Умань, вул. Степана Бандери, 21-А
Складський комплекс
Київська обл., Києво-Святошинський р-н, С. Софіївська Борщагівка, Провулок Чорновола, 3
Складський комплекс «ЕРІДОН»
08131, Київська обл., Києво-Святошинський р-н, С. Софіївська Борщагівка, вул. Чорновола, 30
"ЕРІДОН"
Харківська обл., Харківський р-н, С. Коротич, 462-Й Км Траси "Київ-Харків-Довжанський"
Склад
47708, Тернопільська обл., Тернопільський р-н, С. Довжанка
СКЛАДСЬКІ БУДІВЛІ (1384)
64662, Харківська обл., Лозівський р-н, С. Катеринівка, вул. Степова, буд. 3
Будівлі та приміщення
31344, Хмельницька обл., Хмельницький р-н, С. Богданівці, вул. Масівецьке Шосе, 6
АДМІНІСТРАТИВНА БУДІВЛЯ, СКЛАДИ МПП ФІРМА "ЕРІДОН"
36007, Полтавська обл., м. Полтава, Пров. Перспективний, 11
Учасники:
Кульчицький Олександр Анатолійович — Заступник начальника відділу запобігання НС Бучанського РУ ГУ ДСНС України у Київській області
Лопатін Руслан Володимирович — генеральний директор
Порушення:
Пожежний гідрант №1 знаходиться в несправному стані
Не проведено ідентифікацію об'єкта господарської діяльності.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
30.08.2021 2218226 Державний нагляд (контроль) у сфері насінництва та розсадництва Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сфері насінництва та розсадництва
Об'єкти:
Регіональний підрозділ МПП фірми "Ерідон"
77442 Івано-Франківська обл., Тисменицький р-н, С. Ямниця, вул. Галицька, 66
Чернівецьке представництво
Чернівецька обл., м. Чернівці, вул. Ярослава Мудрого, 31Е
Учасники:
Симоненко Тетяна Володимирівна — Головний спеціаліст-державний інспектор відділу контролю в сфері насінництва та розсадництва управління фітосанітарної безпеки та фітосанітарних заходів на кордоні
Бражник — Провідний спеціаліст відділу контролю в сфері насінництва та розсадництва управління фітосанітарої безпеки та фітосанітарних заходів на кордоні
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
27.08.2021 2899585 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Черкаській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Санітарно-епідеміологічне обстеження
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Посипайко Володимир Іванович — Головний спеціаліст відділу контролю за обігом захисту рослин управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області
Копаниця І О — регіональний представник
Копаниця І.О. — регіональний представник
Сірідчекно Дмитро Анатолійович — Головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Черкаського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
10.08.2021 2900397 Державний нагляд (контроль) у сфері захисту рослин Головне управління Держпродспоживслужби в Одеській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання вимог законодавства у сфері захисту рослин, пестицидів і агрохімікатів
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Бальжик В.П. — ст. менеджер
Бальжик В П — ст. менеджер
Кулава А Д — Провідний спеціаліст- державний фітосанітарний інспектор відділу контролю за обігом засобів захисту рослин Управління фітосанітарної безпеки , контролю в сфері насінництва та розсадництва Головного управління держпродспоживслужби в Одеській області
Кулава А.Д. — Провідний спеціаліст- державний фітосанітарний інспектор відділу контролю за обігом засобів захисту рослин Управління фітосанітарної безпеки , контролю в сфері насінництва та розсадництва Головного управління держпродспоживслужби в Одеській області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
04.08.2021 2891424 Державний нагляд (контроль) у сфері захисту рослин Головне управління Держпродспоживслужби у Львівській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: сфера захисту рослин
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Павлишин Ігор Богданович — Директор Львівського представництва
Ціж Любов Василівна — Головний спеціаліст
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
04.08.2021 2891356 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби у Львівській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Ласоха Г.Г. — начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства
Ласоха Г Г — начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства
Павлишин І.Б. — директор
Павлишин І Б — директор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
03.08.2021 2891793 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Київській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: звернення фізичної особи
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Голега Л.Т. — провідний фахівець сектору державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Вишневого відділу Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області
Голега Л Т — провідний фахівець сектору державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Вишневого відділу Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області
Демченко Таїсія Павлівна — Завідувач сектору державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Вишневого відділу Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області, державний інспектор
Назаренко О.Ф. — представник МПП "Фірама Ерідон"
Назаренко О Ф — представник МПП "Фірама Ерідон"
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
03.08.2021 2891762 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Київській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: звернення фізичної особи
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Назаренко О Ф — представник МПП "Фірама Ерідон"
Демченко Таїсія Павлівна — Завідувач сектору державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Вишневого відділу Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області, державний інспектор
Назаренко О.Ф. — представник МПП "Фірама Ерідон"
Голега Л.Т. — провідний фахівець сектору державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Вишневого відділу Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області
Голега Л Т — провідний фахівець сектору державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Вишневого відділу Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
01.07.2021 2867817 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог санітарного законодавства
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Брезгун І В — Завідувач складом
Нікітенко І П — Директор
Нікітенко І.П. — Директор
Брезгун І.В. — Завідувач складом
Бакуліна Ірина Сергіївна — головний спеціаліст відділу безпеки середовища життєдіяльності управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
01.07.2021 2868056 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Шепель Д.М. — Завідувач складом
Нікітенко І.П. — Директор
Бакуліна Ірина Сергіївна — головний спеціаліст відділу безпеки середовища життєдіяльності управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області
Шепель Д М — Завідувач складом
Нікітенко І П — Директор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
01.07.2021 2868040 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Нікітенко І П — Директор
Брезгун І.В. — Завідувач складом
Нікітенко І.П. — Директор
Брезгун І В — Завідувач складом
Бакуліна Ірина Сергіївна — головний спеціаліст відділу безпеки середовища життєдіяльності управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
01.07.2021 2867849 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог санітарного законодавства
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Нікітенко І П — Директор
Нікітенко І.П. — Директор
Бакуліна Ірина Сергіївна — головний спеціаліст відділу безпеки середовища життєдіяльності управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області
Шепель Д.М. — Завідувач складом
Шепель Д М — Завідувач складом
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
30.06.2021 2868676 Державний нагляд (контроль) у сфері захисту рослин Головне управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання вимог законодавства в сфері захисту рослин
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Козаченко Вікторія Анатоліївна — Провідний спеціаліст відділу контролю за обігом засобів захисту рослин управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області
Калаянов Леонід Федорович — Провідний спеціаліст відділу карантину рослин управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області
Нікітенко І П — Директор підрозділу
Нікітенко І.П. — Директор підрозділу
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
30.06.2021 2868663 Державний нагляд (контроль) у сфері захисту рослин Головне управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання вимог законодавства в сфері захисту рослин
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Нікітенко І.П. — Директор підрозділу
Нікітенко І П — Директор підрозділу
Коваленко Олександр Олександрович — Провідний спеціаліст відділу фітосанітарних заходів на кордоні управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області
Козаченко Вікторія Анатоліївна — Провідний спеціаліст відділу контролю за обігом засобів захисту рослин управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
30.06.2021 2868652 Державний нагляд (контроль) у сфері захисту рослин Головне управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання вимог законодавства в сфері захисту рослин
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Нікітенко І.П. — Директор підрозділу
Нікітенко І П — Директор підрозділу
Козаченко Вікторія Анатоліївна — Провідний спеціаліст відділу контролю за обігом засобів захисту рослин управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
30.06.2021 2868640 Державний нагляд (контроль) у сфері захисту рослин Головне управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання вимог законодавства в сфері захисту рослин
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Нікітенко І.П. — Директор підрозділу
Козаченко Вікторія Анатоліївна — Провідний спеціаліст відділу контролю за обігом засобів захисту рослин управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області
Нікітенко І П — Директор підрозділу
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
27.05.2021 2582744 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Йовса Ольга Юріївна — головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Ічнянського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області
Трикашний А М — директор підрозділу
Трикашний А.М. — директор підрозділу
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
22.04.2021 2854571 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Київській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: звернення фізичної особи
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Демченко Таїсія Павлівна — Завідувач сектору державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Вишневого відділу Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області, державний інспектор
Назаренко Олександр Федорович — заступник генерального директора
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
23.02.2021 2881186 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Борис Я.І. — Начальник Тисменицького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області
Йосипчук М М — Головний спеціаліст Тисменицького управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області
Петраков Р.В — Директор МПП фірма Ерідон Івано-Франківського управління
Петраков Р В — Директор МПП фірма Ерідон Івано-Франківського управління
Йосипчук М.М. — Головний спеціаліст Тисменицького управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області
Борис Я І — Начальник Тисменицького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
21.12.2020 2509509 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби у Львівській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Ласоха Г.Г. — начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства
Павлишин І Б — директор
Павлишин І.Б. — директор
Ласоха Г Г — начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства
Ціж Л.В. — головний спеціаліст відділу контролю за обігом засобів захисту рослин фітосанітарного управління
Ціж Л В — головний спеціаліст відділу контролю за обігом засобів захисту рослин фітосанітарного управління
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
15.12.2020 2440223 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Полтавській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Корост С В — керівник обєкта
Корост С.В. — керівник обєкта
Жебель Володимир Володимирович — помічник лікаря-епідеміолога відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства
Бехтер Сергій Анатолійович — начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
15.12.2020 2440163 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Полтавській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Бехтер Сергій Анатолійович — начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства
Корост С.В. — керівник обєкта
Корост С В — керівник обєкта
Жебель Володимир Володимирович — помічник лікаря-епідеміолога відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
15.12.2020 2440171 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Полтавській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Бехтер Сергій Анатолійович — начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства
Жебель Володимир Володимирович — помічник лікаря-епідеміолога відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства
Корост С.В. — керівник обєкта
Корост С В — керівник обєкта
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
02.12.2020 2436273 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Рівненській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: заява
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Лисий І.П. — директор
Красько Богдан Олександрович — Начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Рівненського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області
Лисий І П — директор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
16.11.2020 2203470 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Черкаській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Санітарно-епідеміологічне обстеження
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Сірідченко Дмитро Анатолійович — головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Черкаського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області
Посипайко Володимир Іванович — Головний спеціаліст відділу контролю за обігом захисту рослин управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області
Копаниця Ш.О. — Директор Черкаського підрозділу МППФ "Ерідон"
Копаниця Ш О — Директор Черкаського підрозділу МППФ "Ерідон"
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
12.11.2020 2309637 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Управління Держпраці у Волинській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: щодо можливості подачі електричної енергії напругою 10 кВ на новозбудовану КТП 10/0,4 кВ
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Горбвч Віталій Миколайович — директор регіонального представництва
Андрушко Володимир Петрович — головний державний інспектор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
03.11.2020 2191307 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Кравченко Микола Миколайович — керуючий виробничим комплексом
Самойленко Іванна Володимирівна — Заступник начальника відділу контролю за обігом засобів захисту рослин управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області
Третяк Тамара Олександрівна — головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Кропивницького управління Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області
Басиста Катерина Вікторівна — головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Кропивницького управління Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області
Порушення:
Відсутні лабораторні дослідження води зі свердловини.
Покарання: відсутні
23.10.2020 2520877 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: позаплановий
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Лукіянова Галина Анатоліївна — Головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Томашпільського РУ ГУ ДПСС у Вінницькій області
Мороз Оксана Миколаївна — Начальник Томашпільського управління Головного управління Держпродспоживслуби у Вінницькій області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
16.10.2020 2177430 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Черкаській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
07.10.2020 2180065 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: відповідність приміщення, обладнання
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Підгорний Віталій — завідувач складом
Чередник Дар'я Іванівна — Начальник Добровеличківського відділу Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
07.10.2020 2443800 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання вимог санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Бачинський С В — Завідувач складу
Бачинський С.В. — Завідувач складу
Лакуста А.М. — Керівник підрозділу
Горбатюк Оксана Михайлівна — Головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Кам’янець-Подільського міськрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області
Лакуста А М — Керівник підрозділу
Чайковський Олег Анатолійович — Заступник начальника управління , начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Кам’янець-Подільського міськрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
01.10.2020 2172042 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби у Миколаївській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: перевірка відповідності складських приміщень вимогам чинного санітарного законодавства для отримання санітарного паспорту на право одержання, зберігання та застосування пестицидів і агрохімікатів
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Зінькевич В В — представник регіонального підрозділу
Найдьонов Юрій Леонідович — начальник відділу державного контролю та санітарної охорони території Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області
Голубенко Н Є — Головний спеціаліст відділу державного контролю та санітарної охорони території Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства ГУ Держпродспоживслужби в Миколаївській області
Зінькевич В.В. — представник регіонального підрозділу
Голубенко Н.Є. — Головний спеціаліст відділу державного контролю та санітарної охорони території Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства ГУ Держпродспоживслужби в Миколаївській області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
01.10.2020 2165651 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби у Миколаївській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: перревірка відповідності складських приміщень вимогам чинного санітарного законодавства для отримання санітарного паспорту на право одержання, зберігання та застосування пестицидів і агрохімікатів
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Голубенко Н Є — Головний спеціаліст відділу державного контролю та санітарної охорони території Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства ГУ Держпродспоживслужби в Миколаївській області
Голубенко Н.Є. — Головний спеціаліст відділу державного контролю та санітарної охорони території Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства ГУ Держпродспоживслужби в Миколаївській області
Рябой В.І. — завідуючій складом
Зінькевич В.В. — представник регіонального підрозділу
Зінькевич В В — представник регіонального підрозділу
Звіададзе Руслан Шотович — Начальник відділу карантину рослин
Найдьонов Юрій Леонідович — начальник відділу державного контролю та санітарної охорони території Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області
Рябой В І — завідуючій складом
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
15.09.2020 2175366 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Закон України "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення". ДСП 8.8.1.2.001-98 "Транспортування, зберігання та застосування пестицидів у народному господарстві"
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Семенова Ольга Сергіївна — заступник начальника управління-начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Іллінецького районного управління ГУ ДПСС у Вінницькій області
Якубовська Наталія Василівна — Провідний спеціаліст - державний фітосанітарний інспектор відділу контролю за обігом засобів захисту рослин Управління фітосанітарної безпеки головного управління Держпродспоживслужби у віннийькій області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
10.09.2020 2187328 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Назарчук Т В — директор
Михальчук Наталія Анатоліївна — головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Вінницького міського управління ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області
Назарчук Т. В. — директор
Крутікова Людмила Володимирівна — заступник начальника управління - начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Вінницького міського управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
09.09.2020 2156921 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Харківській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Грушка Віталій Олександрович — заступник начальника управління - начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Харківського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області
Гутнєв Олександр Володимирович — директор регіонального підрозділу
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
09.09.2020 2158028 Державний нагляд (контроль) у сфері захисту рослин Головне управління Держпродспоживслужби в Харківській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері захисту рослин
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Гутнєв Олександр Володимирович — директор регіонального підрозділу
Омегова Томара Володимирівна — провідний спеціаліст
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
31.08.2020 2152674 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Київській області Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Не підлягає перевірці на підставі доручення Прем’єр-міністра України № 33547/0/1-20
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
31.08.2020 2152649 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Київській області Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Не підлягає перевірці на підставі доручення Прем’єр-міністра України № 33547/0/1-20
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
31.08.2020 2152665 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Київській області Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Не підлягає перевірці на підставі доручення Прем’єр-міністра України № 33547/0/1-20
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
27.08.2020 2156000 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Управління Держпраці у Рівненській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Грабовський Валерій Петрович — Головний державний інспектор відділу нагляду на об’єктах підвищеної небезпеки та гірничого нагляду
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
27.08.2020 2161234 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Головне управління Держпраці у Херсонській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Куліков Володимир Валентинович — Головний державний інспектор відділу нагляду на об`єктах підвищеної небезпеки управління нагляду в промисловості і на об`єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Херсонській області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
27.08.2020 2154471 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне Управління ДСНС у Волинській області Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На об'єкті господарювання селітра насипом не зберігається (зберігається у Біг-Бегаг)
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
27.08.2020 2152697 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Полтавській області Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Об'єкт не підпадає під критерії визначені у доручення Премєр-Міністра
Предмет перевірки: дотримання правил пожежної та техногенної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
25.08.2020 2153256 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Управління Держпраці у Миколаївській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: транспортуванння та зберігання селітри аміачної
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Джігімон Сергій Миколайович — Начальник відділу нагляду вна виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки
Артеменко Людмила Анатоліївна — головний державний інспектор відділу нагляду в АПК та СКС
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
21.08.2020 2441778 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Управління Держпраці у Полтавській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання вимог охорони праці
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Богун Віталій Іванович — Головний державний інспектор відділу нагляду в АПК та СКС
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
21.08.2020 2149160 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання санітарного законодавства в частині питань ст. 25 Закону України від 24.02.1994 №4004-XII «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення»; ст. 11, 16-3 Закону України від 02.03.1995 № 86/95-ВР «Про пестициди і агрохімікати»; ДСП 8.8.1.2.001-98 "Транспортування, зберігання та застосування пестицидів у народному господарстві"
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Свириденко Анатолій Олексійович — начальник відділу контролю за обігом засобів захисту рослин Управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області
Мосейчук Наталія Сергіївна — головний спеціаліст відділу санітарно-епідеміологічного нагляду та організації розслідування спалахів управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області
Семеренко Сергій Миколайович — представник МПП Фітма "Ерідон"
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
20.08.2020 2158557 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Головне управління Держпраці у Харківській області Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Не допуск комісії до проведення перевірки
Предмет перевірки: дотримання вимог законодавства про охорону праці промислову безпеку та гірничий нагляд, а також ведення робіт, пов'язаних з використанням і переробкою мінеральної сировини
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
20.08.2020 2149907 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Харківській області Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: об’єкт не зберігає аміачну селітру насипом
Предмет перевірки: Додержання (виконання) вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
20.08.2020 2158106 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Головне управління Держпраці у Харківській області Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: не допуск до проведення перевірки
Предмет перевірки: дотримання вимог законодавства про охорону праці промислову безпеку та гірничий нагляд, а також ведення робіт, пов'язаних з використанням і переробкою мінеральної сировини
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
20.08.2020 2154301 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Управління Держпраці у Кіровоградській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: виконання доручення Прем'єр -міністра України від 06.08.2020 №33547/0/1-20
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Кравченко М М — керівник
Кравченко М.М. — керівник
Касьян Юрій Дмитрович — головний державний інспектор відділу нагляду на виробництві і на об'єктах підвищеної небезпеки Управління Держпраці у Кіровоградській області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
20.08.2020 2150274 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Харківській області Проведено
6 порушень
Предмет перевірки: Додержання (виконання) вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Когтенко Євген Анатолійович — Директор підрозділу
Пишняк Артем Миколайович — Провідний інспектор Балаклійського районного відділу Головного управління ДСНС України у Харківській області
Мельник Артем Володимирович — головний інспектор відділу техногенної безпеки управління запобігання надзвичайним ситуаціям Головного управління ДСНС України у Харківській області
Манжай Надія Павлівна — Провідний інспектор відділу пожежної безпеки управління запобігання надзвичайним ситуаціям Головного управління ДСНС України у Харківській області
Порушення:
Для будівлі складського призначення не визначені категорії щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки
В складських приміщеннях відсутні плани розміщення хімічних речовин із зазначенням їх найбільш характерних властивостей
Об’єкт не в повному обсязі забезпечений первинними засобами пожежогасіння
Територія об’єкта та складська будівля не забезпечені відповідними знаками безпеки
Суб’єкт господарювання не провів ідентифікацію об’єкта підвищеної небезпеки
В складських приміщеннях на підлозі не нанесено обмежувальні лінії
Покарання: відсутні
18.08.2020 2149574 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Управління Держпраці у Чернівецькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: стан охорони праці та промислової безпеки (зберігання аміачної селітри)
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Паламарчук Дмитро Філімонович — головний державний інспектор відділу нагляду в АПК та СКС
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
17.08.2020 2151046 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Управління Держпраці у Волинській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: позапланова перевірка
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Пасюк Володимир Ананійович — головний державний інспектор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
05.08.2020 2144741 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Київській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Арнаут І. В. — Директор
Арнаут І В — Директор
Мельник В. О. — Головний спеціаліст відділу санітарної охорони території управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області – державний інспектор
Ткач Є. В. — Заступник начальника відділу безпеки середовища життєдіяльності управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області – державний інспектор
Мельник В О — Головний спеціаліст відділу санітарної охорони території управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області – державний інспектор
Ткач Є В — Заступник начальника відділу безпеки середовища життєдіяльності управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області – державний інспектор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
09.07.2020 2139429 Державний нагляд (контроль) у сфері захисту рослин Головне управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства в сфері захисту рослин
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Нікітенко І П — Директор підрозділу
Козаченко Вікторія Анатоліївна — Провідний спеціаліст відділу контролю за обігом засобів захисту рослин управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області
Нікітенко І.П. — Директор підрозділу
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
09.07.2020 2139437 Державний нагляд (контроль) у сфері захисту рослин Головне управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства в сфері захисту рослин
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Нікітенко І.П. — Директор підрозділу
Козаченко Вікторія Анатоліївна — Провідний спеціаліст відділу контролю за обігом засобів захисту рослин управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області
Нікітенко І П — Директор підрозділу
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
09.07.2020 2139738 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Бакуліна Ірина Сергіївна — головний спеціаліст відділу безпеки середовища життєдіяльності управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області
Шепель Д.М. — Завідувач складом
Шепель Д М — Завідувач складом
Нікітенко І П — Директор
Нікітенко І.П. — Директор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
09.07.2020 2139729 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Брезгун І В — Завідувач складом
Нікітенко І.П. — Директор
Брезгун І.В. — Завідувач складом
Бакуліна Ірина Сергіївна — головний спеціаліст відділу безпеки середовища життєдіяльності управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області
Нікітенко І П — Директор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
15.04.2020 2109561 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Житомирській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання ст.19, 22 ЗУ "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення", ст.31 ЗУ "Про охорону навколишнього природного середовища", ст.4 ЗУ "Про охорону атмосферного повітря", ДСП №173-96 Державні санітарні правила планування та забудови населених пунктів"
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Штогрін Наталія Хасанівна — головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Житомирського управління ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області
Рекунова Вікторія Володимирівна — фельдшер санітарний відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Житомирського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області
Омельчук С В — генеральний директор
Омельчук С.В. — генеральний директор
Полюхович С.П. — представник МПП ФІРМА "ЕРІДОН"
Полюхович С П — представник МПП ФІРМА "ЕРІДОН"
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
13.02.2020 2130851 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція Центрального округу Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: дотримання вимог природоохоронного законодавства
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Кумановський Олег Анатолійович — Директор Уманського регіонального підрозділу МПП Фірма "Ерідон"
Мулько Ю В — головний спеціаліст - державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Центрального округу
Капаниця Ігор Олегович — Директор Черкаського регіонального підрозділу МПП Фірма "Ерідон"
Мулько Ю.В. — головний спеціаліст - державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Центрального округу
Порушення:
не вирішено питання отримання документу дозвільного характеру, а саме: висновку з оцінки впливу на довкілля на приміщення складу (базисні і витратні склади) де здійснюється зберігання хімічних продуктів (пестицидів та агрохімікатів)
не заключений договір страхування цивільної відповідальності суб'єктів господарювання за шкоду, яку може бути заподіяно довкіллю або здоров'ю людей під час зберігання та застосування пестицидів і агрохімікатів для Уманського підрозділу МПП Фірма "Ерідон"
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
11.02.2020 2074167 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: з метою виготовлення та отримання санітарного паспорту на право одержання, зберігання і застосування пестицидів і агрохімікатів0352 0
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Руснак Григорій Васильович — Головний спеціаліст відділу карантину рослин Управління фітосанітарної безпеки
Йосипів В Р — завідувач складу
Паламар Олена Анатоліївна — начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства
Омельчук Святослав Володимирович — генеральний директор
Сипко Микола Михайлович — Начальник Тернопільського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області
Йосипів В.Р. — завідувач складу
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
22.01.2020 2059725 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби у Львівській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Павлишин І.Б. — директор
Ціж Л.В. — головний спеціаліст відділу контролю за обігом засобів захисту рослин фітосанітарного управління
Ласоха Г Г — начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства
Комар В.В. — начальник управління
Ласоха Г.Г. — начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства
Ціж Л В — головний спеціаліст відділу контролю за обігом засобів захисту рослин фітосанітарного управління
Комар В В — начальник управління
Павлишин І Б — директор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
16.01.2020 2057685 Державний нагляд (контроль) у сфері захисту рослин Головне управління Держпродспоживслужби в Харківській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: державний нагляд у сфері захисту рослин
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Перун Наталія Михайлівна — головний спеціаліст
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
16.01.2020 2058501 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Харківській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Резнік Наталія Олександрівна — Фельдшер санітарний відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Балаклійського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області
Шумкова Олена Дмитрівна — Головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Балаклійського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
03.01.2020 2068794 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція у Чернігівській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Перевірка дотримання вимог природоохоронного законодавства
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Трикашний Андрій Миколайович — Директор Регіонального підрозділу у Чернігівській області МПП Фірма "Ерідон"
Шульга Володимир Миколайович — начальник відділу державного екологічного нагляду (контролю) водних ресурсів - старший державний інспектор з охорони навколишнього природногос середовища Чернігівської області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
18.12.2019 1708964 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Рівненській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог ДСП 8.8.1.2.001-98
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Лисий І П — директор
Лисий І.П. — директор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
06.12.2019 1965127 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Полтавській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог законодавства України "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення", "Про пестициди і агрохімікати", "Про захист рослин", та з метою подальшого вжиття Головним управлінням Держпродспоживслужби відповідних заходів реагування при виявленні невідповідностей
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Корост С.В. — керівник
Зінник І Г — менеджер з адміністративної та комерційної діяльності регіонального підрозділу
Носов О А — менеджер
Зінник І.Г. — менеджер з адміністративної та комерційної діяльності регіонального підрозділу
Корост С В — керівник
Носов О.А. — менеджер
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
06.12.2019 1965143 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Полтавській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог законодавства України "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення", "Про пестициди і агрохімікати", "Про захист рослин", та з метою подальшого вжиття Головним управлінням Держпродспоживслужби відповідних заходів реагування при виявленні невідповідностей
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Носов О А — менеджер
Зінник І Г — менеджер з адміністративної та комерційної діяльності регіонального підрозділу
Носов О.А. — менеджер
Корост С.В. — керівник
Корост С В — керівник
Зінник І.Г. — менеджер з адміністративної та комерційної діяльності регіонального підрозділу
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
06.12.2019 1965147 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Полтавській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог законодавства України "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення", "Про пестициди і агрохімікати", "Про захист рослин", та з метою подальшого вжиття Головним управлінням Держпродспоживслужби відповідних заходів реагування при виявленні невідповідностей
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Корост С.В. — керівник
Зінник І Г — менеджер з адміністративної та комерційної діяльності регіонального підрозділу
Корост С В — керівник
Зінник І.Г. — менеджер з адміністративної та комерційної діяльності регіонального підрозділу
Носов О.А. — менеджер
Носов О А — менеджер
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
27.11.2019 2043788 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Одеській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: відповідність вимогам санітарного законодавства (пестициди)
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Георгієв А В — завскладом
Георгієв А.В. — завскладом
Швець Алла Іванівна — Начальник Саратського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
26.11.2019 1707442 Державний нагляд (контроль) у сфері захисту рослин Головне управління Держпродспоживслужби в Одеській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Обстеження складу пестицидів
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Георгієв А.В. — завскладом
Георгієв А В — завскладом
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
01.11.2019 1699463 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Сарницький О П — завідувач складом
Щербак С В — Директор Запорізького підрозділу
Щербак С.В. — Директор Запорізького підрозділу
Сарницький О.П. — завідувач складом
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
31.10.2019 1699084 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Полтавській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог законодавства України "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення", "Про пестициди і агрохімікати", "Про захист рослин", та з метою подальшого вжиття Головним управлінням Держпродспоживслужби відповідних заходів реагування при виявленні невідповідностей
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Корост С.В. — керівник
Корост С В — керівник
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
31.10.2019 1699122 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Полтавській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог законодавства України "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення", "Про пестициди і агрохімікати", "Про захист рослин", та з метою подальшого вжиття Головним управлінням Держпродспоживслужби відповідних заходів реагування при виявленні невідповідностей
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Марченко О.А. — зав. складом
Корост С В — керівник
Зінник І Г — менеджер з адміністративної та комерційної діяльності регіонального підрозділу
Корост С.В. — керівник
Зінник І.Г. — менеджер з адміністративної та комерційної діяльності регіонального підрозділу
Марченко О А — зав. складом
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
31.10.2019 1699113 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Полтавській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог законодавства України "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення", "Про пестициди і агрохімікати", "Про захист рослин", та з метою подальшого вжиття Головним управлінням Держпродспоживслужби відповідних заходів реагування при виявленні невідповідностей
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Марченко О.А. — зав. складом
Марченко О А — зав. складом
Корост С.В. — керівник
Корост С В — керівник
Зінник І.Г. — менеджер з адміністративної та комерційної діяльності регіонального підрозділу
Зінник І Г — менеджер з адміністративної та комерційної діяльності регіонального підрозділу
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
23.10.2019 2041938 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Черкаській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: санітарно-епідеміологічне обстеження
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Копаниця Ігор Олегович — директор регіонального підрозділу
Посипайко Володимир Іванович — Головний спеціаліст відділу контролю за обігом захисту рослин управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області
Нестерко Володимир Олександрович — головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Черкаського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
23.10.2019 1696540 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Полтавській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог законодавства України "Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення" та з метою подальшого вжиття Головним управлінням Держпродспоживслужби відповідних заходів реагування при виявленні невідповідностей
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Корост С.В. — директор Полтавського регіонального підрозділу МПП Фірма "Ерідон"
Корост С В — директор Полтавського регіонального підрозділу МПП Фірма "Ерідон"
Репетій Валентин Михайлович — завідувач складу
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
22.10.2019 1697113 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Басиста Катерина Вікторівна — головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Кропивницького управління Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області
Глущенко Анатолій Олександрович — фельдшер санітарний відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Кропивницького управління Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області
Кравченко Микола Миколайович — керуючий виробничим комплексом
Сімейко Ірина Іванівна — Заступник начальника відділу прогнозування, фітосанітарної діагностики та аналізу ризиків управління фітосанітарної безпеки - державний фітосанітарний інспектор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
01.10.2019 1688073 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Черкаській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
26.09.2019 1708951 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Рівненській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог ДСП 8.8.1.2.001-98
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Лисий І П — директор
Лисий І.П. — директор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
26.09.2019 1692206 Державний нагляд (контроль) у сфері захисту рослин Головне управління Держпродспоживслужби у Волинській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання законодавства в сфері захисту рослин
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Горбач В.М. — Директор регіонального підрозділу у волинській області
Горбач В М — Директор регіонального підрозділу у волинській області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
26.09.2019 1692266 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби у Волинській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Горбач В.М. — Директор
Горбач В М — Директор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
05.09.2019 1681577 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Харківській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Когтенко Євгеній Анатолійович — Директор регіонального підрозділу МПП "Ерідон" в м. Лозова Харківської області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
05.09.2019 1687561 Державний нагляд (контроль) у сфері захисту рослин Головне управління Держпродспоживслужби в Харківській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері захисту рослин
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Катенко Євген Анатолійович — директор регіонального підрозділу
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
03.09.2019 1673673 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Житомирській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: ст. 22 Закону України "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення", ст.11 Закону України "Про пестициди і агрохімікати", ст.16 Закону України "Про захист рослин", ДСП №8.8.1.2.001-98"Транспортування, зберігання та застосування пестицидів у народному господарстві"
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Полюхович С. П. — Директор
Полюхович С П — Директор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
29.08.2019 1690623 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: дотримання вимог санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Степанов С Б — завідувач складом МПП Фірми "Ерідон"
Степанов С.Б. — завідувач складом МПП Фірми "Ерідон"
Порушення:
Прання спецодягу не організоване на робочому місці, пральна машина відсутня
Покарання: відсутні
29.08.2019 1691300 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Вимоги припису №02-22.1-29/444
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Назарчук Т.В. — Директор Вінницького підрозділу МПП Фірми Ерідон
Назарчук Т В — Директор Вінницького підрозділу МПП Фірми Ерідон
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
15.08.2019 1691298 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: Закон Украни "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення", ДСП 8.8.1.2.001-98 "Транспортування, зберігання та застосування пестицидів у народному господарстві"
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Назарчук Т В — Директор Вінницького регіонального підрозділу МПП Фірми "Ерідон"
Назарчук Т.В. — Директор Вінницького регіонального підрозділу МПП Фірми "Ерідон"
Порушення:
Відсутній допуск-посвідчення до роботи з пестицидами у завідуючого складом
Відсутня особова медична книжка зав.складом
Покарання: відсутні
15.08.2019 1676324 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Київській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотрисання вимог санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Назаренко О. Ф — заступник Генерального директора із ЗЕД МПП Фірма "Ерідон"
Назаренко О Ф — заступник Генерального директора із ЗЕД МПП Фірма "Ерідон"
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
07.08.2019 1683373 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання вимог санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Назарчук Т.В. — директор
Назарчук Т В — директор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
12.07.2019 1666450 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Шепель Д М — завідувач складом
Нікітенко І.П. — Директор
Нікітенко І П — Директор
Шепель Д.М. — завідувач складом
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
12.07.2019 1666482 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Нікітенко І П — Директор регіонального підрозділу
Нікітенко І.П. — Директор регіонального підрозділу
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
11.07.2019 1670834 Державний нагляд (контроль) у сфері захисту рослин Головне управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері захисту рослин
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Нікітенко Ігор Петрович — Директор Бердянського підрозділу МПП фірми "Ерідон"
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
11.07.2019 1670846 Державний нагляд (контроль) у сфері карантину рослин Головне управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері карантину рослин
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Нікітенко Ігор Петрович — Директор Бердянського підрозділу МПП фірма "Ерідон"
Порушення:
Суб"єкт господарювання не виконує фітосанітарні правила та не здійснює фітосанітарні заходи, а саме здійснює переміщення об"єктів регулювання в карантинну зону з інших карантинних зон без проведення огляду та лабораторної експертизи зразків.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
11.07.2019 1670840 Державний нагляд (контроль) у сфері захисту рослин Головне управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері захисту рослин
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Нікітенко Ігор Петрович — Директор Бердянського підрозділу МПП фірма "Ерідон"
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
11.07.2019 1666462 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Брезгун І.В. — завідувач складом
Брезгун І В — завідувач складом
Нікітенко І П — Директор
Нікітенко І.П. — Директор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
11.07.2019 1670852 Державний нагляд (контроль) у сфері карантину рослин Головне управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері карантину рослин
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Нікітенко Ігор Петрович — Директор Бердянського підрозділу МПП фірма "Ерідон"
Порушення:
Суб"єкт господарювання не виконує фітосанітарні правила та не здійснює фітосанітарні заходи, а саме здійснює переміщення об"єктів регулювання в карантинну зоку з інших карантинних зон без проведення огляду лабораторної експертизи зразків.
Покарання: відсутні
19.06.2019 1653525 Головне управління Держпродспоживслужби у Миколаївській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки:
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Найдьонов Ю Л — начальник відділу
Найдьонов Ю.Л. — начальник відділу
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
14.06.2019 1652852 Головне управління Держпродспоживслужби у Миколаївській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки:
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Стульніков О.В. — завідувач базою
Зінькевич В В — директор підрозділу в Миколаївській області
Стульніков О В — завідувач базою
Зінькевич В.В. — директор підрозділу в Миколаївській області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
11.06.2019 1652361 Головне управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання законодавства у сфері захисту рослин
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Солодкий В Ю — Директор підрозділу
Солодкий В.Ю. — Директор підрозділу
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
05.06.2019 1650870 Головне управління ДСНС у Чернігівській області Проведено
4 порушення
Предмет перевірки: додерження законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Трикашний Андрій Миколайович — Директор Чернігівського підрозділу малого приватного підприємства фірма «Ерідон»
Порушення:
Приміщення складу № 2 не обладнані системою протипожежного захисту (системою пожежної сигналізації).
Дерев'яні елементи горищних покриттів будівель складів не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Будівлі складів № 1 та 2 не захищені від прямих попадань блискавки та вторинних її проявів.
Працівники об’єкту не забезпечені сертифікованими засобами індивідуального захисту.
Покарання: відсутні
03.06.2019 1654027 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Управління ДСНС у Кіровоградській області Проведено
4 порушення
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Кравченко М М — Керуючий виробничею базою
Кравченко М.М. — Керуючий виробничею базою
Порушення:
Складськi примiщення не дообладнано системами протипожежного захисту ,та закпючити договiр на її технiчне обслуговування з органiзацiею, яка має вiдповiдну лiцензiю
Примiщення складу не обладнано устанвокою автоматичного пожежегасiння
Не проведено ремонт внутрiшнього протипожежного водопроводу
Не проведено iдентифiкацiю об'єкта (процедуру виявлення на об'єктi джерел та чинникiв небезпеки, на пiдставi яких об'ект визнаеться потенцiйно небезпечним)
Покарання: відсутні
16.05.2019 1645229 Головне управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання вимог санітарного законодавства
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
16.05.2019 2577354 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог санітарного законодавства
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Храмов Олег Миколаївна — директор Дніпровського підрозділу
Толстой Валерій Васильович — головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Новомосковського управління Головного управління Держпродспоживслужби у Дніпропетровській області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
17.04.2019 1645593 Головне управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері санітарного та епідемічного благополуччя населення
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Лакуста Анатолій Михайлович — Керівник підрозділу МПП "Ерідон"
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
02.04.2019 1630707 Управління Держпраці у Черкаській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: виконання вимог припису від 17.12.2018 № 427-092 пункти 1-16
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Копаниця Ігор Олегович — директор регіонального підрозділу
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
02.04.2019 1635129 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція у Чернігівській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Шульга Володимир Миколайович — начальник відділу державного екологічного нагляду (контролю) водних ресурсів - старший державний інспектор з охорони навколишнього природногос середовища Чернігівської області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
25.03.2019 1637293 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби у Львівській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Павлишин І Б — директор
Павлишин І.Б. — директор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
16.03.2019 1628679 Головне управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Сарницький О П — завідувач складом
Щербак С В — Директор Запорізького підрозділу
Щербак С.В. — Директор Запорізького підрозділу
Сарницький О.П. — завідувач складом
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
12.03.2019 1626080 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог у сфері санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Степанов С.Б. — завідувач складом
Степанов С Б — завідувач складом
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
18.02.2019 1466769 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: перевірка поведена у 2018 році
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
18.02.2019 1439411 Дотримання вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, стандартів і правил під час виконання підготовчих та будівельних робіт (державний архітектурно-будівельний контроль (нагляд) Державна архітектурно-будівельна інспекція України Відомості не внесено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, стандартів і правил під час виконання підготовчих та будівельних робіт
Об'єкти:
Об'єкт 1
Івано-Франківська обл., Тисменицький р-н, С. Ямниця, вул. Відсутня, 0
Учасники:
Шнайдер Микола Миколайович — представник за довіреністю
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
18.02.2019 1568146 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
3 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Об'єкти:
Об'єкт 1
71709, Запорізька обл., м. Томак, вул. Ковальська, буд. 49
Об'єкт 3
м. Запоріжжя, вул. Стартова, 3А
Об'єкт 1
51200, Дніпропетровська обл., м. Новомосковськ, вул. Сучкова, 115/29
Об'єкт 2
71101 Запорізька обл., м. Бердянськ, вул. Мелітопольське Шосе, буд. 86
Учасники:
Бакуліна Ірина Сергіївна — головний спеціаліст відділу безпеки середовища життєдіяльності управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області
Толстой Валерій Васильович — головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Новомосковського управління Головного управління Держпродспоживслужби у Дніпропетровській області
Храмов Олег Миколайович — директор Дніпровського підрозділу
Нікітенко І П — Директор регіонального підрозділу
Нікітенко І.П. — Директор регіонального підрозділу
Нікітенко І П — Директор регіонального підрозділу
Порушення:
Територія підприємства знаходиться в незадовільному санітарному стані ( територія засмічена використаною паперовою тарою, будівельними матеріалами) . Асфальтове покриття потребує часткового ремонту.
Порушуються правила зберігання засобів індивідуального захисту (брудний спецодяг зберігається в шафах разом з чистим одягом).
В складі відсутнє скло у вікнах. Приміщення складу потребує поточного ремонту ( фарбування стін та фарбування вапном стелі)
Покарання: відсутні
18.02.2019 1556716 Державний нагляд (контроль) у сфері захисту рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
3 порушення
Причина, по якій не проведено перевірку: відсутність уніфікованого акту
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері захисту рослин
Об'єкти:
Об'єкт 1
Чернівецька обл., м. Чернівці, вул. Ярослава Мудрого, 31Е
Об'єкт 1
71709, Запорізька обл., м. Томак, вул. Ковальська, буд. 49
Об'єкт 2
71101 Запорізька обл., м. Бердянськ, вул. Мелітопольське Шосе, буд. 86
Об'єкт 3
м. Запоріжжя, вул. Стартова, 3А
Чернівецьке представництво
Чернівецька обл., м. Чернівці, вул. Ярослава Мудрого, 31Е
Учасники:
Нікітенко І.П. — Директор підрозділу
Лакуста А М — директор Чернівецького регіонального підрозділу
Лакуста А.М. — директор Чернівецького регіонального підрозділу
Нікітенко І П — Директор підрозділу
Порушення:
Не проводяться систематичні обстеження складських приміщень на виявлення шкідливих організмів. Відсутні журнали та акти обстеження, що підтверджують проведення обстежень.
Не проводиться систематичні обстеження складських приміщень на виявлення шкідливих організмів. Відсутні журнали та акти обстеження, що підтверджують проведення обстежень.
санітаний паспорт не погоджений (засвідчений) особою спеціально уповноваженого органу виконавчої влади у сфері захисту рослин
Покарання: відсутні
18.02.2019 1566866 Державний нагляд (контроль) у сфері насінництва та розсадництва Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сфері насінництва та розсадництва
Об'єкти:
Чернівецьке представництво
Чернівецька обл., м. Чернівці, вул. Ярослава Мудрого, 31Е
Учасники:
Лакуста Анатолій Михайлович — директор Чернівецького представництва МПП Фітра "Ерідон"
Порушення:
відсутній сертифікат на посівні якості насіння соняшнику
Покарання: відсутні
18.02.2019 1562132 Державний нагляд (контроль) у сфері карантину рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
4 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері карантину рослин
Об'єкти:
Об'єкт 1
71709, Запорізька обл., м. Томак, вул. Ковальська, буд. 49
Об'єкт 3
м. Запоріжжя, вул. Стартова, 3А
Об'єкт 2
71101 Запорізька обл., м. Бердянськ, вул. Мелітопольське Шосе, буд. 86
Учасники:
Нікітенко І.П. — Директор підрозділу
Нікітенко І П — Директор підрозділу
Порушення:
Не здійснює систематичний моніторинг складських приміщень , на яких здійснюється обіг об'єктів регулювання, з метою виявлення регульованих шкідливих організмів. Відсутні журнали та акти обстеження, що підтверджують проведення моніторингу
Не здійснює систематичний моніторинг складських приміщень , на яких здійснюється обіг об’єктів регулювання, з метою виявлення регульованих шкідливих організмів. Відсутні журнали та акти обстеження, що підтверджують проведення моніторингу.
Суб’єкт господарювання не виконує фітосанітарні правила та не здійснює фітосанітарні заходи ( здійснюється переміщення об’єктів регулювання в карантинну зону з інших карантинних зон без проведення огляду та лабораторної експертизи зразків)
Суб'єкт господарювання не виконує фітосанітарні правила та не здійснює фітосанітарні заходи ( здійснюється переміщення об'єктів регулювання в карантинну зону з інших карантинних зон без проведення огляду та лабораторної експертизи зразків)
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
18.02.2019 1472412 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
45 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
Підприємство Фірма «Ерідон»
73000, Херсонська обл., Херсонський р-н, м. Херсон, Миколаївське Шосе, 5 Км
Виробнича будівля "ЕРІДОН"
64205, Харківська обл., Ізюмський р-н, м. Балаклія, вул. Геологічна, 61
відділення банку
Волинська обл. обл., м. Луцьк, вул. Ковельська, 943
Склади
58007, Чернівецька обл., м. Чернівці, вул. Ярослава Мудрого, 31
МПП «Ерідон»
22700, Вінницька обл., Іллінецький р-н, м. Іллінці, вул. Незалежності, 114Ж
ФІРМА "ЕРІДОН"
м. Миколаїв, Вул Київське Шосе, 1
Виробничі приміщення
40000, Сумська обл., м. Суми, вул. І. Піддубного, 3
ПідприємствоМПП ФІРМА "ЕРІДОЕ"
41615, Сумська обл., м. Конотоп, вул. Сумська, 16
Склад
61071, Харківська обл., м. Харків, Пров. Новомірський, 14
МАЛЕ ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО ФІРМА "ЕРІДОН"
Кіровоградська обл., Добровеличківський р-н, смт. Добровеличківка
«ЕРІДОН»
65000, Одеська обл., Одеська обл., м. Одеса, вул.. . Локомотивний, 14
Склади
16700, Чернігівська обл., Ічнянський р-н, м. Ічня, вул. Дрофаня, 49
АДМІНІСТРАТИВНА БУДІВЛЯ, СКЛАДИ МПП ФІРМА "ЕРІДОН"
36007, Полтавська обл., м. Полтава, Пров. Перспективний, 11
Склади
16700, Чернігівська обл., м. Ічня, вул. Дрофаня, 49 А
МАЛЕ ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО ФІРМА "ЕРІДОН"
27000, Кіровоградська обл., Добровеличківський р-н, смт. Добровеличківка
Учасники:
Рубан Володимир Борисович — директор Херсонського підрозділу
Ніколаєнко Володимир Іванович — відповідальна особа за пожежну безпеку менеджер з логістики мпп ф «ерідон»
Корост С В — Директор регіонального підрозділу МПП фірма «Ерідон»
Корост С.В. — Директор регіонального підрозділу МПП фірма «Ерідон»
Трикашний Андрій Миколайович — Директор Чернігівського підрозділу малого приватного підприємства фірма «Ерідон»
Порушення:
Складські приміщення не обладнано внутрішнім протипожежним водопроводом.
Не придбано засоби індивідуального захисту органів дихання.
Дерев'яні елементи горищних покриттів будівель складів не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
На офісні та усі складські приміщення не отримано декларацію відповідності матеріально – технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства у сфері пожежної безпеки.
Для надання допомоги працюючим в отримані відомості щодо конкретних дій у надзвичайних ситуаціях приміщення не обладнано інформаційно-довідниковим куточком.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів здійснюється за допомогою скруток, а повинно за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів
Територію, будівлі та приміщення не забезпечено в повному обсязі сертифікованими первинними засобами пожежогасіння згідно норм належності.
Будівлі складів № 1 та 2 не захищені від прямих попадань блискавки та вторинних її проявів.
Не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання
Не встановлено на видному місці адресний вказівник об’єкту (назва вулиці, номер будинку), освітлюваний у темний час доби.
Для приміщень гаражу та складу не поновлено категорії щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки, а також клас зони, які необхідно позначати на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні
Приміщення складу № 2 не обладнані системою протипожежного захисту (системою пожежної сигналізації).
Не забезпечено приміщення відповідними знаками безпеки.
Не надано відомості про пожежну небезпеку матеріалів, якими оздоблено стіни та стелю на шляхах евакуації або демонтувати їх.
Журнал обліку вогнегасників на об’єкті не ведеться відповідно до встановленої форми
Приміщення офісу не повністю забезпечено знаками безпеки, що відповідають ДСТУ ISO 6309:2007 "Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір" та ГОСТ 12.4.026-76 "ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности".
Не оснащено електрощити схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму.
В усіх приміщеннях на видних місцях не вивішено інструкції про заходи пожежної безпеки
На фасаді будівлі не встановлено покажчик місця розташування найближчого пожежного гідранту (об'ємний зі світильником або плоский із застосуванням світловідбивних покриттів)
Пожежні кран-комплекти не мають отворів для провітрювання і пристосування для опломбування та візуального огляду їх без розкривання.
Директор не пройшов функціональне навчання та перевірку знань з питань цивільного захисту
Не забезпечено адресним вказівником (назва вулиці, номер будинку), встановленим на фасаді будівлі або інших видних місцях і освітлюваними у темний час доби.
Не виконано технічне обслуговування наявних вогнегасників.
Не здійснено оцінку ризиків виникнення надзвичайних ситуацій на об’єкті.
Не вивішено плани схеми евакуації на випадок пожежі.
В розподільчих коробках приміщень з’єднання відгалужень та окінцювань жил проводів і кабелів здійснено не за допомогою паяння, зварювання, опресування або затискачів.
Сигнал від спрацювання АПС не виведено на пульт центрального нагляду пожежної охорони.
В приміщеннях будівлі складу № 2 використовуються світильники з лампами розжарювання без суцільного захисного скла (ковпаків).
Приміщення будівель не забезпечені вогнегасниками згідно Правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників.
Ширину проходів та місця штабельного зберігання не позначено обмежувальними лініями, нанесеними на підлозі, які добре видно. Відстань між стінами та зберігаємими
Ширину проходів та місця штабельного зберігання в складі не позначено обмежувальними лініями нанесеними на підлозі, які добре видно. Відстань між стінами та штабелями не виконано не менше 0,8м. Ширину проходу навпроти дверей не виконано не менше двох метрів на всю довжину складу.
Для загального відключення силових та освітлювальних мереж в складському приміщенні не передбачено встановлення апаратів відключення (вимикачів) поза межами (ззовні) вказаних приміщень на негорючих стінах (перегородках) або на окремих опорах.
Офісні та складські приміщення не обладнано автоматичною пожежною сигналізацією. Не заключено договір на обслуговування з спеціалізованою організацією, яка має ліцензію.
Не проведено технічне обслуговування пожежних кран-комплектів з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування
Не пройдено навчання з питань цивільного захисту та не отримано відповідне посвідчення встановленого зразка.
Автоматичну систему протипожежного захисту не приведено в працюючий стан з заключенням договору на регулярне перевіряння і технічне обслуговування
До схематичного плану не розроблено інструкцію, що визначає дії персоналу щодо забезпечення безпечної та швидкої евакуації людей, за якою не рідше одного разу на півроку проводити практичні тренування.
Не доукомплектувано пожежний щит первинними засобами пожежогасіння згідно вимог норм належності: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
У приміщеннях на видимих місцях біля телефонів відсутні таблички із зазначенням номера телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів
Працівники об’єкту не забезпечені сертифікованими засобами індивідуального захисту.
Не обладнано складські приміщення автоматичною пожежною сигналізацією.
На будівлі не встановлено покажчик розташування пожежного гідранту, який знаходиться на території підприємства
Не розміщено переносні вогнегасники шляхом: навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення.
Не визначено та не вивішено на вхідних дверях складського приміщення таблички з написами категорії пожежної небезпеки, клас зони (за ПУЕ) та відповідальну особу за дотриманням правил пожежної безпеки.
Для всіх приміщень складського призначення не визначено категорії щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
13.02.2019 1625155 Головне управління Держпродспоживслужби в Харківській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
13.02.2019 1616692 Головне управління Держпродспоживслужби в Харківській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання вимог законодавства у сфері захисту рослин
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Гутнєв Олександр Володимирович — директор регіонального підпрозділу
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
13.02.2019 1632941 Головне управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: відповідність приміщень та режиму роботи в складських приміщеннях
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
06.02.2019 1614860 Головне управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: дотримання вимог санітарного законодавства та законодавства у сфері захисту рослин
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Порушення:
Складування пестицидів на складі здійснюється без урахування необхідних температурних режимів зберігання, зазначених на маркуванні упаковок. Не дотримуються регламенти зберігання засобів захисту рослин.
Покарання: відсутні
05.02.2019 1612098 Головне управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання вимог санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
05.02.2019 1666129 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Донецькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: відповідність вимогам санітарного законодавства з метою отримання санітарного паспорта на право роботи з пестицидами та агрохімікатами
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Кролевець Сергій Вікторович — Генеральний директор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
14.12.2018 1628823 Головне управління Держпродспоживслужби в Полтавській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог законодавства України «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення» та з метою подальшого отримання санітарного паспорту на право одержання та зберігання пестицидів та агрохімікатів
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Корост С В — Директор Полтавського регіонального підрозділу МПП Фірма "Ерідон"
Корост С.В. — Директор Полтавського регіонального підрозділу МПП Фірма "Ерідон"
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
11.12.2018 379950 Дотримання вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, стандартів і правил під час виконання підготовчих та будівельних робіт (державний архітектурно-будівельний контроль (нагляд) Державна архітектурно-будівельна інспекція України Відомості не внесено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: введено в експлуатацію
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, стандартів і правил під час виконання підготовчих та будівельних робіт
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
11.12.2018 1055780 Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
2 порушення
Причина, по якій не проведено перевірку: Ст.6 Закону України «Про тимчасові особливості здійснення заходів державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності» від 03.11.2016р. №1728-VII ст.6 в редакції Закону №2246-VIII від 07.12.2017р.
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері насінництва та розсадництва; додержання вимог законодавства у сферах карантину та захисту рослин, насінництва; додержання вимог санітарного законодавства;
Об'єкти:
підрозділ МПП фірми "Ерідон"
Хмельницька обл., Хмельницький р-н, Ст. Богданівці, вул. Масівецьке Шосе, 6
МПП Ерідон
м. Суми, вул. І. Піддубного, буд. 3
Учасники:
Горбач В М — директор
Трикашний Андрій Миколайович — Директор регіонального представництва
Горбач В.М. — директор
Рубан Володимир Борисович — Директор Херсонського підрозділу
Щадей О.В. — Директор Закарпатського регіонального підрозділу
Чорномаз Валентин Валентинович — Завідуючий складом
Щадей О В — Директор Закарпатського регіонального підрозділу
Назаренко Олександр Федорович — заступник генерального директора з ЗЕД
Порушення:
Порушень чинного законодавства в сфері захисту рослин не виявлено
Відсутній санітарний паспорт на складі для зберігання пестицидів та агрохімікатів
Покарання: відсутні
11.12.2018 513200 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
27 порушень
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
МПП ФІРМА "ЕРІДОН"
80461,Львівська обл., Камянка-Бузький р-н, смт. Запитів, вул. Київська, 111
складські приміщення
Київська обл., Києво-Святошинський р-н, С. Софіївська Борщагівка, Пров. Чорновола, 3
Учасники:
Кравченко М М — Керуючий виробничою базою
Лопатін Руслан Володимирович — Керівник служби безпеки
Кравченко М.М. — Керуючий виробничою базою
Порушення:
Відстань від складської будівлі до адміністративної менше 15 м
Доступи до частини пожежних кран- комплектів захаращені
При вїзді на територію не встановлено схему з розміщенням будівель, пожежних гідрантів та підїздів до них
Не проведено ідентифікацію потенційної небезпеки об’єкту
На частині вхідних дверях складських приміщень не вказані категорія за вибухопожежною та пожежною небезпекою, а також клас зони
Не проведено ремонт внутрішнього протипожежного водопроводу
Частина ручних пожежних сповіщувачів системи протипожежного захисту не опломбовані
Відстань від повітряної лінії електропередач до складської будівлі менше півтори висоти опори ЛЕП
Не представлено журнал обліку технічного обслуговування пожежних кран-комплектів в якому реєструються їх перевірки на працездатність з пуском води
Кабелі живлення ППКП виконано звичайними кабелями без класу вогнестійкості 30 хв
Складське приміщення зі зберіганням на стелажах матеріалів висотою більше 5,5 м не обладнано автоматичною установкою пожежогасіння у тому числі внутрішньо-стелажний простір
Не проведено ідентифікацію об'єкта (процедуру виявлення на об'єкті джерел та чинників небезпеки, на підставі яких об'єкт визнається потенційно небезпечним)
Для будівель, споруд та приміщень складського призначення не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної безпеки "Норми визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою", а також клас зони за "Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок"
Біля місць пожежних гідрантів відсутні відповідні знаки щодо заборони стоянки автотранспорту не ближче ніж 5 м до пожежного гідранту
Не поновлені написи покажчиків пожежних гідрантів
Складські будівлі не обладнано системою блискавкозахисту згідно вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008
Пожежні щити на території об’єкту не доукомплектовані протипожежним інвентарем, а саме: вогнегасниками, покривалом (кошма), лопатами, сокирами
Прилад приймально-контрольний пожежний (далі - ППКП) системи протипожежного захисту розміщено безпосередньо в складських приміщеннях
На території об’єкту не влаштовано пожежний пост (опалюване приміщення або бокс для утримання пересувної пожежно-рятувальної або пристосованої для пожежогасіння техніки)
Складські приміщення не дообладнано системами протипожежного захисту та заключити договір на її технічне обслуговування з організацією, яка має відповідну ліцензію на проведення даного виду робіт
Відстань від автостоянки до складської будівлі менше 9 м
Не виконано вогнезахист металевих конструкцій для доведення їх до класів вогнестійкості, що відповідає не менше ІІ ступеня вогнестійкості складських будівель, або не допускати зберігання речовин та матеріалів які відносяться до небезпечних або особливо-небезпечних по розрядам згідно з ГОСТ 12.1.004-91 «Пожарная безопасность. Общие требования», в складських будівлях нижче ІІ ступеня вогнестійкості
Не проведено випробування зовнішнього протипожежного водопроводу з пожежними гідрантами на тиск та витрату води
Відстань між складськими будівлями менше 9 м
Приміщення складу не обладнано устанвокою автоматичного пожежегасіння
Сигнал на спрацювання системи видалення диму не виконано від пожежного сповіщувача системи автоматичної пожежної сигналізації або технологічного датчика
Посадові особи не пройшло навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки
Покарання: відсутні
11.12.2018 1210981 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
5 порушень
Предмет перевірки: дотримання вимог природоохоронногозаконодавства
Учасники:
Назаренко Олександр Федорович — заступник генерального директора з зовнішньоекономічної діяльності мпп фірма "ерідон"
Лопатін Руслан Володимирович — начальник служби безпеки мпп фірма "ерідон"
Омельчук Святослав Володимирович — Генеральний директор МПП ФІРМА "ЕРІДОН"
Порушення:
Первинний поточний облік кількості, типу і складу відходів, що утворюються, збираються, перевозяться, зберігаються, обробляються, утилізуються, знешкоджуються та видаляються ведеться з порушенням (Черкаський та Уманський регіональний підрозділи)
Зони санітарної охорони джерел питного та господарсько-побутового водопостачання (свердловина) утримує не в належному стані (межі санітарної охорони не винесені в натуру) (Уманський регіональний підрозділ)
Страхування цивільної відповідальності субєктів господарювання за шкоду, яку може бути заподіяно довкіллю або здоровю людей під час зберігання та застосування пестицидів і агрохімікатів не здійснено (Уманський регіональний підрозділ)
Здійснюється зберігання хімічних продуктів (пестицидів і агрохімікатів) в приміщенні складу (базисні і витратні склади) при відсутності документу дозвільного характеру, а саме: висновку з оцінки впливу на довкілля (Уманський регіональний підрозділ)
Провила транспортування, зберігання і застосування засобів захисту рослин, стимуляторів їх росту, мінеральних добрив, нафти і нафтопродуктів, токсичних хімічних речовин та інших препаратів не додержуються: зберігання хімічних продуктів, пестицидів та агрохімікатів в приміщенні складу (базисні і витратні склади) здійснюється при відсутності документу дозвільного характеру: висновку з оцінки впливу на довкілля (Уманський регіональний підрозділ)
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
11.12.2018 1161515 Державна служба України з питань праці Проведено
16 порушень
Предмет перевірки: додержання законів та інших нормативно-правових актів про охорону праці
Учасники:
Копаниця Ігор Олегович — директор регіонального підрозділу
Порушення:
Працівникам – Грибчуку Є.І., Бузьку А.М., які залучаються до робіт підвищеної небезпеки (вантажно-розвантажувальні роботи за допомогою машин і механізмів) повторний інструктаж проводиться 1 раз на шість місяців.
Працівникам, безпосередньо зайнятим на роботах, зазначених у Переліку робіт з підвищеною небезпекою, не проводиться щорічне спеціальне навчання і перевірка знань відповідних нормативно-правових актів з охорони праці. Протоколи перевірки знань відсутні.
В інструкціях з охорони праці в розділі 1 не зазначені конкретні переліки видів спеціального одягу, спеціального взуття та інших засобів індивідуального захисту, які мають видаватися працівникам конкретної професії (виконавцям конкретного виду робіт) згідно з чинними нормами, із зазначенням вимог до їх використання згідно із законодавством.
В зв’язку з набранням чинності нового нормативно-правового акту з охорони праці, роботодавцем не забезпечено перегляд інструкцій з охорони праці № 3 для водія навантажувача, № 23 при експлуатації навантажувача, затверджених наказом по підприємству 20.03.2017 № 152.
В паспорті автонавантажувача CPCD15N-RW10 2007 р., реєстраційний № 00544 Т СА, відсутні відомості про призначення працівника, відповідального за технічний стан навантажувача.
Керівником підприємства не складений перелік посад і професій працівників, які повинні проходити стажування (дублювання), а також тривалість стажування (дублювання).
На підприємстві не сформовані та не оприлюднені роботодавцем плани-графіки проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці.
Не проведено випробування металевих приставних драбин, що експлуатуються в складських приміщеннях. На металевих драбинах не зазначені інвентарний номер, дата проведення наступного випробування, належність дільниці.
На підприємстві не розроблена та не затверджена в установленому порядку програма стажування для водія автонавантажувача.
Працівнику Кучерову Д.С., менеджеру з логістики, прийнятому на роботу 20.07.2017 р. до початку роботи не проведений первинний інструктаж на робочому місці. Запис в журналі реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці про проведення інструктажу відсутній.
Не проводиться періодична - не рідше 1 разу на 6 місяців, перевірка кутової шліфувальної машини (болгарки) УШМ-125/900 серійний № 140812448.
Працівник, призначений наказом по підприємству від 20.11.2017 № 677/6-П/А відповідальним за технічний стан навантажувача, не проводить фіксацію результатів щоденного обслуговування навантажувача; журнал технічного обслуговування навантажувача відсутній.
Не проведені інструктажі з електробезпеки з присвоєнням 1 групи допуску електротехнологічному персоналу під час роботи з екранними пристроями.
В журналі реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці при проведенні первинного, повторного інструктажу з працівниками в графі 5 не вказані номера інструкцій, за якими здійснювався інструктаж.
На підприємстві здійснюється експлуатація технологічних транспортних засобів (автонавантажувача CPCD15N-RW10 2007 р., реєстраційний № 00544 Т СА) без оформлення декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці відповідно до пункту 5 додатку 7 «Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки».
В інструкції з охорони праці № 3 для водія навантажувача відсутні відомості про порядок роботи з вантажем (підіймання та штабелювання); порядок пересування (керування); порядок виконання робіт, пов’язаних з обслуговуванням навантажувача, які виконує водій.
Покарання: відсутні
15.11.2018 1616750 Головне управління Держпродспоживслужби у Закарпатській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
01.11.2018 1603934 Головне управління Держпродспоживслужби в Черкаській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері санітарного та епідемічного благополуччя населення
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Копаниця Ігор Олегович — директор регіонального підрозділу
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
29.10.2018 1368811 Головне управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: відповідність приміщень та умов роботи вимогам Законів України "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя", "Про пестициди та агрохімікати", Державних санітарних правил "Транспортування, зберігання та застосування пестицидів у народному господарстві" ДСП 8.8.1.2.001-98, затверджених наказом МОЗ України від 03 серпня 19998 року №1
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Кравченко Микола Миколайович — керуючий виробничим комплексом
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
25.10.2018 1637139 Головне управління Держпродспоживслужби в Київській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства на промислових підприємствах
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Мартиненко А. М. — Завілувач складу МПП Фірма "Ерідон"
Мартиненко А М — Завілувач складу МПП Фірма "Ерідон"
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
19.10.2018 1631911 Головне управління Держпродспоживслужби в Полтавській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог законодавства України «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення» та з метою подальшого отримання санітарного паспорту на право одержання та зберігання пестицидів та агрохімікатів
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Корост С.В. — Директор Полтавського регіонального підрозділу МПП Фірма "Ерідон"
Корост С В — Директор Полтавського регіонального підрозділу МПП Фірма "Ерідон"
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
18.10.2018 1369008 Головне управління Держпродспоживслужби в Черкаській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері санітарного та епідемічного благополуччя населення
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
08.10.2018 1640062 Головне управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Санітарне законодавство
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Луговський В М — Представник МПП Фірма "Ерідон"
Луговський В.М. — Представник МПП Фірма "Ерідон"
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
07.09.2018 1361879 Головне управління Держпродспоживслужби у Волинській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері захисту рослин
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Каневський М С — завідувач складом
Горбач В М — директор
Каневський М.С. — завідувач складом
Горбач В.М. — директор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
07.08.2018 1361860 Головне управління Держпродспоживслужби у Волинській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері захисту рослин
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Горбач В М — директор
Горбач В.М. — директор
Каневський М.С. — завідувач складом
Каневський М С — завідувач складом
Порушення:
Відповідно до санітарного паспорту який був виданий 27.07.2017р. не передбачено зберігання пестицидів 1-го класу небезпечності. При огляді засобів захисту рослин які зберігались на складі було виявлено пестицид Фостоксин - 1-го класу небезпечності. Зберігання пестицидів здійснюється в одному приміщенні з мінеральними добривами. Відсутня книга обліку приходу-витрат пестицидів по складу.
Покарання: відсутні
18.07.2018 1350015 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Чернівецькій області Проведено
11 порушень
Предмет перевірки: перевірка виконання припису
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Порушення:
Не забезпеченоприміщенняскладівпервиннимизасобамипожежегасіннясертифікованимивогнегасниками, згідно норм ВП-9-19 шт.
Не здійснено ідентифікацію щодо наявності потенційної небезпеки.
Білямісцьрозташуванняпожежнихгідрантівне встановленопокажчики.
Складськеприміщенняне обладнановнутрішнімпротипожежним водопроводом.
Офісні та складськеприміщенняне обладнаноавтоматичноюпожежноюсигналізацією. Не заключенодоговір на обслуговування з спеціалізованоюорганізацією, яка маєліцензію.
Не забезпечено персонал придатнимизасобамиіндивідуальногозахисту.
Не проведеновипробовування на тиск та витрату води з оформленням акта для контролю працездатностімережізовнішньогопротипожежноговодопостачання.
Не отриманопосвідченнявстановленогозразка про проходженняфункціональногонавчаннявідповіднимикатегоріямиосіб.
Сигнал відспрацювання АПС не виведено на пульт центральногонаглядупожежноїохорони.
Не проведенозаміри опору ізоляціїосвітлювальноїелектромережі. Результатизамірівне оформленотехнічнимзвітом.
Ширину проходів та місця штабельного зберігання в складіне позначенообмежувальнимилініяминанесеними на підлозі, які добре видно. Відстаньміжстінами та штабелями не виконано не менше 0,8м. Ширину проходу навпроти дверей не виконано не меншедвохметрів на всю довжину складу.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
17.07.2018 1609428 Головне управління Держпродспоживслужби у Миколаївській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог чинного санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Зінькевич В.В. — Директор підрозділу в Миколаївській області
Зінькевич В В — Директор підрозділу в Миколаївській області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
15.06.2018 1609808 Головне управління Держпродспоживслужби у Миколаївській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог чинного санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Зінькевич В.В. — Директор підрозділу в Миколаївській області
Зінькевич В В — Директор підрозділу в Миколаївській області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
04.04.2018 1366044 Головне управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері санітарного та епідемічного благополуччя населення
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Лакуста Анатолій Михайлович — Керівник підрозділу МПП "Ерідон"
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
29.03.2018 1611075 Головне управління Держпродспоживслужби у Миколаївській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог чинного санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Зінькевич В.В. — директор регіонального підрозділу
Зінькевич В В — директор регіонального підрозділу
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
27.03.2018 1605308 Головне управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Чорномаз В.В. — Завідуючий складом підрозділу МПП фірми "Ерідон" (Богданівці)
Чорномаз В В — Завідуючий складом підрозділу МПП фірми "Ерідон" (Богданівці)
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
05.03.2018 1636838 Головне управління Держпродспоживслужби у Львівській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
26.02.2018 1361577 Головне управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері карантину та захисту рослин, Додержання вимог санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Храмов Олег Миколайович — директор Дніпровського підрозділу МПП Фірма " Ерідон"
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
22.02.2018 1605306 Головне управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Проведено
3 порушення
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Чорномаз В.В. — Завідуючий складом підрозділу МПП фірми "Ерідон" (Богданівці)
Чорномаз В В — Завідуючий складом підрозділу МПП фірми "Ерідон" (Богданівці)
Порушення:
відсутні умови для прання спецодягу
відсутній попереджувальний напис на дверях складу "СКЛАД ПЕСТИЦИДІВ. СТОРОННІМ ВХІД ЗАБОРОНЕНИЙ"
Медична аптечка не доукомплектована.
Покарання: відсутні
21.02.2018 1620534 Головне управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання законодавства у сфері захисту рослин
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Солодкий В Ю — Директор підрозділу
Солодкий В.Ю. — Директор підрозділу
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
13.02.2018 1373088 Головне управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері санітарного нагляду
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Шкіптан В В — старший менеджер
Трикашний А.М. — директор підрозділу МПП Фірми "Ерідон"
Шкіптан В.В. — старший менеджер
Трикашний А М — директор підрозділу МПП Фірми "Ерідон"
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
26.01.2018 1632747 Головне управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: відповідність приміщень та режиму роботи в складських приміщеннях
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Підгорний Віталій Володимирович — Завідуючий складом МПП фірми "Ерідон"
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні