Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (2) Перевірки (4)

ДЕРЖАВНИЙ ЗАКЛАД "СПЕЦІАЛІЗОВАНА МЕДИКО-САНІТАРНА ЧАСТИНА № 11 МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ"

#14280983

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
25.10.2021 2208068 Сфера теплопостачання Державна інспекція енергетичного нагляду України Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: господарська діяльність, пов’язана з виробництвом, транспортуванням, постачанням та використанням теплової енергії в частині технічної експлуатації теплових, тепловикористальних установок і мереж, енергетичного обладнання суб’єктів відносин у сфері теплопостачання, випробування та ремонту зазначених установок і мереж, режимів споживання теплової енергії, а також виконання робіт з проектування теплових, тепловикористальних установок і мереж
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
15.06.2020 2117573 Додержання законодавства про працю Головне управління Держпраці у Київській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: інспекційне відвідування
Підстави:
За дорученням Прем’єр-міністра України
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
20.12.2019 2048857 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у м. Києві Проведено
12 порушень
Предмет перевірки: перевірка додерження (виконання) вимог законодавства у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки0474
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Денисенко Олександр Іванович — провідний фахівець
Пономаренко Юрій Ілліч — Головний інженер
Порушення:
Не надано акт проведення прихованих робіт на прокладання незахищених проводів та захищених проводів (кабелів) з оболонками з горючих матеріалів за підвісними стелями.
Приміщення не обладнані системами протипожежного захисту.
Електророзетки в приміщені електрощитової встановлені на горючі основи (конструкції) без підкладанням під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра
Двері електрощитових не виконані протипожежними з межею вогнестійкості не менше ЕІ30
Допускається захаращення шляхів евакуації (коридори, сходові клітини) меблями.
Пожежні кран-комплекти не рідше одного разу на шість місяців не проходять технічне обслуговування і перевірку на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Сходові клітки, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечені евакуаційним освітленням відповідно до вимог ДБН В.1.1-7-2016 "Пожежна безпека об'єктів будівництва", ДБН В.2.5-23-2010 "Проектування електрообладнання об'єктів цивільного призначення" та Правил улаштування електроустановок (далі - ПУЕ). Світильники евакуаційного освітлення повинні вмикатися з настанням сутінків у разі перебування в будинку людей.
Допускаеться стоянка транспорту у наскрізних проїздах до будівлі на відстані менше 10 м від вїзних воріт.
Приміщення, будівлі та територія не обладнані системою оповіщення про пожежу та гучномовним звязком.
Загальні коридори без природного освітлення довжиною більше 15 метрів, не обладнані спеціальною системою протидимного захисту в порушенні п. 10.2.4. ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Допускається замикання на навісні замки двері евакуаційних виходів з будівлі (евакуаційний вихід з будівлі з лівої сторони).
Приміщення не в повній мірі забезпечені первинними засобами пожежогасіння: вогнегасниками для локалізації і ліквідації пожеж у їх початковій стадії розвитку відповідно до Правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників, затвердженими наказом Міністерства внутрішніх справ України від 15 січня 2018 року N 25, зареєстрованими в Міністерстві юстиції України 23 лютого 2018 р. за № 225/31677.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
16.05.2018 512289 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
13 порушень
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Учасники:
Копистко Василь Васильович — інженер з охорони праці
Порушення:
Сходові клітки, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечені евакуаційним освітленням відповідно до вимог ДБН В.1.1-7-2002 "Пожежна безпека об'єктів будівництва", ДБН В.2.5-23-2010 "Проектування електрообладнання об'єктів цивільного призначення" та Правил улаштування електроустановок (далі - ПУЕ).Світильники евакуаційного освітлення повинні вмикатися з настанням сутінків у разі перебування в будинку людей.
Прилегла територія не очищується від опалого листя та сміття.
Повітроводи вентиляційної системи не виконані з межею вогнетривкості 0,5 годин.
Допускається зберігання плівки в ренгенкабінеті не в спеціально обладненій металевій шафі.
З’єднувальна коробка не закрита кришкой з негорючого або важкогорючого матеріала.
З усіх сторін не передбачено проїзд пожежних автомобілів до будівлі. ( Забезпечити другий вїзд з проспекту Перемоги через провулок Польовий)
Допускається захаращення шляхів евакуації меблями (підвал).
Система автоматичної пожежної сигналізації знаходиться в неробочому стані.
Двері електрощитовиї не виконані протипожежними з межею вогнестійкості не менше ЕІ 30.
Допускається експлуатація тимчасових дільниць електромереж.
Приміщення будівлі та територія не обладнані системою оповіщення про пожежу та гучномовним звязком.
В місцях перетину повітроводів вентиляційної системи протипожежних перегородок та перекритів відсутні пристрої проти поширення вогню.
Відсутній акт проведення прихованих робіт на прокладання незахищених проводів та захищених проводів (кабелів) з облонками з горючих матеріалів.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом