Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Дозвільні документи
Ліцензії (2)
Перевірки (20)

ДЕРЖАВНИЙ ЗАКЛАД "СПЕЦІАЛІЗОВАНА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ №1 МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ"

#14280931

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
19.02.2021 2345119 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
62 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Заклад лікування, (м.Дніпро, вул. Титова 29, Титова 25, Сувоорова, 1)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Чечелівський р-н., вул. Титова 29,Титова 25, Суворова, 1
Учасники:
Полягай Роман Вікторович — фахівець відділу забезпечення заходів з попередження надзвичайних ситуацій Дніпровського району центру забезпечення діяльності Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області
Лукомський Дмитро Владиславович — Провідний фахівець відділу забезпечення заходів з попередження надзвичайних ситуацій у Дніпровського району центру забезпечення діяльності Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області
Калетнік Дмитро Михайлович — Заступник генерального директора
Порушення:
Захист будівель, споруд та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, а також їх перевірку необхідно виконати відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд», (будівля не обладнана системою блискавкозахисту). (Будівля дитячої поліклініки ДЕРЖАВНОГО ЗАКЛАДУ «СПЕЦІАЛІЗОВАНА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ №1» МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ за адресою: м. Дніпро, вул. Титова, 29 )
Не забезпечено справність і утримування в постійній готовності до виконання роботи системи протипожежного захисту (пожежної сигналізації).
Приміщення магазину розташовано у тамбурі виходу на першому поверсі. (Будівля поліклініки корпус №1 ДЕРЖАВНОГО ЗАКЛАДУ «СПЕЦІАЛІЗОВАНА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ №1» МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ за адресою: м. Дніпро, вул. Титова, 25 )
Двері сходових кліток, коридорів, холів, тамбурів, не забезпечено пристроями для само зачинення. (вул. Титова, 29)
Не відновлено працездатність системи пожежної сигналізації з виводом сигналу від приймально-контрольного приладу пожежної сигналізації на пульт централізованого пожежного спостереження відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Приміщення будівлі не обладнано системою протипожежного захисту «Системою оповіщування про пожежу та управління евакуюванням людей». (Будівля дитячої поліклініки ДЕРЖАВНОГО ЗАКЛАДУ «СПЕЦІАЛІЗОВАНА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ №1» МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ за адресою: м. Дніпро, вул. Титова, 29 )
Не відновлено працездатність системи пожежної сигналізації з виводом сигналу від приймально-контрольного приладу пожежної сигналізації на пульт централізованого пожежного спостереження відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту». (Будівля жіночої консультації ДЕРЖАВНОГО ЗАКЛАДУ «СПЕЦІАЛІЗОВАНА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ №1» МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ за адресою: м. Дніпро, вул. Титова, 29 )
Не оброблено вогнезахисною сумішшю дерев’яні конструкції даху із складанням акту.
Плани евакуації не виконано на фотолюмінісцентній основі.
Захист будівель, споруд та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, а також їх перевірку не виконано відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд», (будівля не обладнана системою блискавкозахисту). (Будівля поліклініки корпус №1 ДЕРЖАВНОГО ЗАКЛАДУ «СПЕЦІАЛІЗОВАНА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ №1» МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ за адресою: м. Дніпро, вул. Титова, 25 )
Не відновлено працездатність системи пожежної сигналізації з виводом сигналу від приймально-контрольного приладу пожежної сигналізації на пульт централізованого пожежного спостереження відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту». (Пологовий будинок ДЕРЖАВНОГО ЗАКЛАДУ «СПЕЦІАЛІЗОВАНА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ №1» МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ за адресою: м. Дніпро, вул. Титова, 29 )
Приміщення будівлі не обладнано системою протипожежного захисту «Системою оповіщування про пожежу та управління евакуюванням людей». (Пологовий будинок ДЕРЖАВНОГО ЗАКЛАДУ «СПЕЦІАЛІЗОВАНА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ №1» МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ за адресою: м. Дніпро, вул. Титова, 29 )
Захист будівель, споруд та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, а також їх перевірку не виконано відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд», (будівля не обладнана системою блискавкозахисту). (Пологовий будинок ДЕРЖАВНОГО ЗАКЛАДУ «СПЕЦІАЛІЗОВАНА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ №1» МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ за адресою: м. Дніпро, вул. Титова, 29 )
Не надано акт проведення прихованих електромонтажних робіт за підвісною стелею. (вул. Титова, 29)
На сходовій клітці допущено встановлення приладів опалення, яке виступає за площину стін на висоті менше 2,2 м. відповідно до ДБН В.1.1-7:2016 п. 7.3.22 (Будівля поліклініки корпус №2 ДЕРЖАВНОГО ЗАКЛАДУ «СПЕЦІАЛІЗОВАНА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ №1» МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ за адресою: м. Дніпро, вул. Титова, 25 )
Не забезпечено працюючий персонал засобами індивідуального захисту від вражаючих факторів.
Не відновлено працездатність системи пожежної сигналізації з виводом сигналу від приймально-контрольного приладу пожежної сигналізації на пульт централізованого пожежного спостереження відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту». (Будівля поліклініки корпус №2 ДЕРЖАВНОГО ЗАКЛАДУ «СПЕЦІАЛІЗОВАНА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ №1» МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ за адресою: м. Дніпро, вул. Титова, 25
Опорядження (облицювання) стін та стелі на шляхах евакуації (приміщення тамбуру 1-го поверху) виконано з матеріалів з вищою пожежною небезпекою, ніж Г2, В2, Д2, Т2 відповідно до ДБН В.1.1-7:2016 п. 7.3.3. (вул. Титова, 29)
Не відновлено працездатність системи пожежної сигналізації з виводом сигналу від приймально-контрольного приладу пожежної сигналізації на пульт централізованого пожежного спостереження відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту». (Будівля поліклініки корпус №1 ДЕРЖАВНОГО ЗАКЛАДУ «СПЕЦІАЛІЗОВАНА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ №1» МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ за адресою: м. Дніпро, вул. Титова, 25 )
Не відновлено працездатність системи пожежної сигналізації з виводом сигналу від приймально-контрольного приладу пожежної сигналізації на пульт централізованого пожежного спостереження відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Не оброблено вогнезахисною сумішшю дерев’яні конструкції даху із складанням акту. (Будівля поліклініки корпус №1 ДЕРЖАВНОГО ЗАКЛАДУ «СПЕЦІАЛІЗОВАНА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ №1» МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ за адресою: м. Дніпро, вул. Титова, 25 )
Захист будівель, споруд та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, а також їх перевірку необхідно виконати відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд», (будівля не обладнана системою блискавкозахисту). (вул. Титова, 29)
Захист будівель, споруд та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, а також їх перевірку не виконано відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд», (будівля не обладнана системою блискавкозахисту). (Будівля жіночої консультації ДЕРЖАВНОГО ЗАКЛАДУ «СПЕЦІАЛІЗОВАНА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ №1» МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ за адресою: м. Дніпро, вул. Титова, 29 )
Пожежні щити (стенди) не встановлено на території об’єкта з розрахунку один щит (стенд) на 5000м-2 захищуваної площі. До комплекту засобів пожежогасіння, які розміщуються на пожежному щиті, входять: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
Не оброблено вогнезахисною сумішшю дерев’яні конструкції даху із складанням акту. (Будівля хозблоку ДЕРЖАВНОГО ЗАКЛАДУ «СПЕЦІАЛІЗОВАНА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ №1» МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ за адресою: м. Дніпро, вул. Титова, 29 )
Не відновлено працездатність системи пожежної сигналізації з виводом сигналу від приймально-контрольного приладу пожежної сигналізації на пульт централізованого пожежного спостереження відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту». (Будівля хозблоку ДЕРЖАВНОГО ЗАКЛАДУ «СПЕЦІАЛІЗОВАНА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ №1» МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ за адресою: м. Дніпро, вул. Титова, 29 )
Сходові клітки, внутрішні відкриті та зовнішні сходи, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечено евакуаційним освітленням. Світильники евакуаційного освітлення повинні вмикатися з настанням сутінків у разі перебування в будинку людей. (Будівля жіночої консультації ДЕРЖАВНОГО ЗАКЛАДУ «СПЕЦІАЛІЗОВАНА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ №1» МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ за адресою: м. Дніпро, вул. Титова, 29 )
Двері приміщення щитової та виходу на покрівлю не виконано протипожежними 2-го типу з нормованою межею вогнестійкості. (вул. Титова, 29)
Не забезпечено напрямок відкривання дверей на шляху евакуації в напрямку евакуації людей з приміщення (1-го поверху) та адміністрації відповідно до ДБН В.1.1-7:2016 п. 7.2.9 (вул. Титова, 29)
Двері (люк) виходу на покрівлю не виконано протипожежними 2-го типу з нормованою межею вогнестійкості. (Будівля поліклініки корпус №2 ДЕРЖАВНОГО ЗАКЛАДУ «СПЕЦІАЛІЗОВАНА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ №1» МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ за адресою: м. Дніпро, вул. Титова, 25 )
Сходові клітки, внутрішні відкриті та зовнішні сходи, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечено евакуаційним освітленням. Світильники евакуаційного освітлення повинні вмикатися з настанням сутінків у разі перебування в будинку людей. (Будівля поліклініки корпус №2 ДЕРЖАВНОГО ЗАКЛАДУ «СПЕЦІАЛІЗОВАНА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ №1» МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ за адресою: м. Дніпро, вул. Титова, 25 )
Для контролю працездатності мережі систем зовнішнього протипожежного водопроводу не проведено перевірку наявних ПГ на тиск та витрату води з оформленням акта, перевірку необхідно проводити 1 раз на рік. Випробування водопроводу повинно проводитися також після кожного ремонту, реконструкції або підключення нових споживачів до мережі водопроводу.
Двері електрощитової не виконано протипожежними 2-го типу з нормованою межею вогнестійкості. (Будівля поліклініки корпус №2 ДЕРЖАВНОГО ЗАКЛАДУ «СПЕЦІАЛІЗОВАНА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ №1» МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ за адресою: м. Дніпро, вул. Титова, 25 )
Двері (люк) виходу на покрівлю не виконано протипожежними 2-го типу з нормованою межею вогнестійкості. (Будівля хозблоку ДЕРЖАВНОГО ЗАКЛАДУ «СПЕЦІАЛІЗОВАНА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ №1» МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ за адресою: м. Дніпро, вул. Титова, 29 )
Не відновлено працездатність системи пожежної сигналізації з виводом сигналу від приймально-контрольного приладу пожежної сигналізації на пульт централізованого пожежного спостереження відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту». (Будівля жіночої консультації ДЕРЖАВНОГО ЗАКЛАДУ «СПЕЦІАЛІЗОВАНА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ №1» МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ за адресою: м. Дніпро, вул. Титова, 29 )
Сходові клітки, внутрішні відкриті та зовнішні сходи, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечено евакуаційним освітленням. Світильники евакуаційного освітлення повинні вмикатися з настанням сутінків у разі перебування в будинку людей. (Будівля поліклініки корпус №1 ДЕРЖАВНОГО ЗАКЛАДУ «СПЕЦІАЛІЗОВАНА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ №1» МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ за адресою: м. Дніпро, вул. Титова, 25 )
Двері приміщення щитової та виходу на покрівлю не виконано протипожежними 2-го типу з нормованою межею вогнестійкості. (Будівля жіночої консультації ДЕРЖАВНОГО ЗАКЛАДУ «СПЕЦІАЛІЗОВАНА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ №1» МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ за адресою: м. Дніпро, вул. Титова, 29 )
Сходові клітки, внутрішні відкриті та зовнішні сходи, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечено евакуаційним освітленням. Світильники евакуаційного освітлення повинні вмикатися з настанням сутінків у разі перебування в будинку людей. (вул. Титова, 29)
Двері (люк) виходу на покрівлю не виконано протипожежними 2-го типу з нормованою межею вогнестійкості. (Пологовий будинок ДЕРЖАВНОГО ЗАКЛАДУ «СПЕЦІАЛІЗОВАНА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ №1» МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ за адресою: м. Дніпро, вул. Титова, 29 )
Не відновлено працездатність системи пожежної сигналізації з виводом сигналу від приймально-контрольного приладу пожежної сигналізації на пульт централізованого пожежного спостереження відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту». (м. Дніпро, вул. Титова, 29)
Двері (люк) виходу на покрівлю не виконано протипожежними 2-го типу з нормованою межею вогнестійкості. (Будівля поліклініки корпус №1 ДЕРЖАВНОГО ЗАКЛАДУ «СПЕЦІАЛІЗОВАНА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ №1» МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ за адресою: м. Дніпро, вул. Титова, 25 )
Двері сходових кліток, коридорів, холів, тамбурів, не забезпечено пристроями для само зачинення. (Пологовий будинок ДЕРЖАВНОГО ЗАКЛАДУ «СПЕЦІАЛІЗОВАНА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ №1» МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ за адресою: м. Дніпро, вул. Титова, 29 )
Двері сходових кліток, коридорів, холів, тамбурів, не забезпечено пристроями для само зачинення. (Будівля дитячої поліклініки ДЕРЖАВНОГО ЗАКЛАДУ «СПЕЦІАЛІЗОВАНА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ №1» МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ за адресою: м. Дніпро, вул. Титова, 29 )
Не оброблено вогнезахисною сумішшю дерев’яні конструкції даху із складанням акту. (вул. Титова, 29)
Сходові клітки, внутрішні відкриті та зовнішні сходи, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечено евакуаційним освітленням. Світильники евакуаційного освітлення повинні вмикатися з настанням сутінків у разі перебування в будинку людей. (Будівля дитячої поліклініки ДЕРЖАВНОГО ЗАКЛАДУ «СПЕЦІАЛІЗОВАНА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ №1» МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ за адресою: м. Дніпро, вул. Титова, 29 )
Сходові клітки, внутрішні відкриті та зовнішні сходи, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечено евакуаційним освітленням. Світильники евакуаційного освітлення повинні вмикатися з настанням сутінків у разі перебування в будинку людей. (Пологовий будинок ДЕРЖАВНОГО ЗАКЛАДУ «СПЕЦІАЛІЗОВАНА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ №1» МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ за адресою: м. Дніпро, вул. Титова, 29 )
Приміщення не забезпечено системами протипожежного захисту (система оповіщення про пожежу та управління евакуацією). (Будівля поліклініки корпус №1 ДЕРЖАВНОГО ЗАКЛАДУ «СПЕЦІАЛІЗОВАНА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ №1» МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ за адресою: м. Дніпро, вул. Титова, 25 )
Допущено покриття підлоги коридорів матеріалами з вищою пожежною небезпекою, ніж В2, РП2,Д2, Т2 відповідно до ДБН В.1.1-7:2016 п. 7.3.3 (Будівля поліклініки корпус №1 ДЕРЖАВНОГО ЗАКЛАДУ «СПЕЦІАЛІЗОВАНА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ №1» МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ за адресою: м. Дніпро, вул. Титова, 25 )
Двері (люк) виходу на покрівлю не виконано протипожежними 2-го типу з нормованою межею вогнестійкості
Не забезпечено у місцях проходу кабелів та інженерного обладнання через огороджувальні конструкції з нормованою межею вогнестійкості або через протипожежні перешкоди не меншим, ніж нормована межа вогнестійкості цієї огороджувальної конструкції або протипожежної перешкоди за ознаками Е (показник втрати цілісності) та І (показник втрати теплоізолювальної спроможності). (вул. Титова, 29)
Двері сходових кліток, коридорів, холів, тамбурів, не забезпечено пристроями для само зачинення.
Двері сходових кліток, коридорів, холів, тамбурів, не забезпечено пристроями для само зачинення. (Будівля жіночої консультації ДЕРЖАВНОГО ЗАКЛАДУ «СПЕЦІАЛІЗОВАНА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ №1» МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ за адресою: м. Дніпро, вул. Титова, 29 )
Приміщення будівлі не обладнано системою протипожежного захисту «Системою оповіщування про пожежу та управління евакуюванням людей». (вул. Титова, 29)
Опорядження (облицювання) стін та стелі на шляхах евакуації виконано з матеріалів з вищою пожежною небезпекою, ніж Г2, В2, Д2, Т2 відповідно до ДБН В.1.1-7:2016 п. 7.3.3.
Допущено встановлення глухих металевих грат на вікнах. (Будівля поліклініки корпус №1 ДЕРЖАВНОГО ЗАКЛАДУ «СПЕЦІАЛІЗОВАНА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ №1» МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ за адресою: м. Дніпро, вул. Титова, 25 )
Захист будівель, споруд та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, а також їх перевірку не виконано відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд», (будівля не обладнана системою блискавкозахисту). (Будівля поліклініки корпус №2 ДЕРЖАВНОГО ЗАКЛАДУ «СПЕЦІАЛІЗОВАНА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ №1» МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ за адресою: м. Дніпро, вул. Титова, 25 )
Приміщення будівлі не обладнано системою протипожежного захисту «Системою оповіщування про пожежу та управління евакуюванням людей». (Будівля жіночої консультації ДЕРЖАВНОГО ЗАКЛАДУ «СПЕЦІАЛІЗОВАНА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ №1» МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ за адресою: м. Дніпро, вул. Титова, 29 )
Допущено встановлення глухих металевих грат на вікнах. (Будівля поліклініки корпус №2 ДЕРЖАВНОГО ЗАКЛАДУ «СПЕЦІАЛІЗОВАНА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ №1» МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ за адресою: м. Дніпро, вул. Титова, 25 )
Відстань між місцями розташування вогнегасників у будівлях перевищує 20 м.
Опорядження (облицювання) стін та стелі на шляхах евакуації виконано з матеріалів з вищою пожежною небезпекою, ніж Г2, В2, Д2, Т2 відповідно до ДБН В.1.1-7:2016 п. 7.3.3 (Будівля поліклініки корпус №1 ДЕРЖАВНОГО ЗАКЛАДУ «СПЕЦІАЛІЗОВАНА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ №1» МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ за адресою: м. Дніпро, вул. Титова, 25 )
Приміщення не забезпечено системами протипожежного захисту (система оповіщення про пожежу та управління евакуацією). (Будівля поліклініки корпус №2 ДЕРЖАВНОГО ЗАКЛАДУ «СПЕЦІАЛІЗОВАНА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ №1» МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ за адресою: м. Дніпро, вул. Титова, 25 )
Не оброблено вогнезахисною сумішшю дерев’яні конструкції даху із складанням акту.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
19.02.2021 2221077 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Відсутня уніфікована форма акту перевірки
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Об'єкти:
лікарня
49089, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Красногвардійський р-н, вул. Титова, буд. 29
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
19.02.2021 2522715 Провадження господарської діяльності з медичної практики, що підлягає ліцензуванню Міністерство охорони здоров'я України Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сфері медичної практики, що підлягає ліцензуванню
Об'єкти:
Місце провадження господарської діяльності №2
Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Запорізьке Шосе, 11
Місце провадження господарської діяльності №1
Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Титова, 25
Місце провадження господарської діяльності
Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Суворова, 1
Учасники:
Яковенко В І — генеральний директор
Яковенко В.І. — генеральний директор
Худошина Ольга Валентинівна — начальник відділу державного контролю ліцензування медичної практики Департаменту контролю якості надання медичної допомоги
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
11.02.2021 2538025 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Головне управління Держпраці у Дніпропетровській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: перевірено додержання законодавства у сферах промислової безпеки, охорони праці за фактом настання смерті потерпілої Тюріної О.Б.
Підстави:
Настання аварії, смерті потерпілого внаслідок нещасного випадку або професійного захворювання, що було пов’язано з діяльністю суб’єкта господарювання
Учасники:
Чугункіна Наталя Ігорівна — головний державний інспектор відділу нагляду у АПК, СКС та на об'єктах ЖКГ у м. Дніпро управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості на об'єктах підвищеної небезпеки
Носенко Валерій Анатолійович — головний державний інспектор відділу нагляду у АПК, СКС та на об'єктах ЖКГ у м. Дніпро управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки.
Яковенко Володимир Іванович — Генеральний директор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
24.11.2020 1817256 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
39 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Яковенко Володимир Іванович — Генеральний директор
Біла Олена Іванівна — начальник відділу з питань гігієни праці управління з питань праці Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області
Степачов Володимир Миколайович — Головний державний інспектор відділу нагляду у будівництві, підйомними спорудами за об’єктами котлонагляду, транспорту та зв’язку управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки
Чегринець Антон Михайлович — Начальник управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області
Петровенко Володимир Володимирович — заступник начальника відділу нагляду у агропромисловому комплексі, соціально-культурній сфері та на об’єктах житлово-комунального господарства у м. Дніпро управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного у
Порушення:
Не оформлено декларацію на експлуатацію обладнання підвищеної небезпеки, а саме ліфтів
Допускається з’єднання зварювальних кабелів скручуванням
Не оформлено декларацію на виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме роботи, що виконуються на висоті понад 1,3 метра
Записи в журналі інструктажів з питань охорони праці на робочому місці не відповідають вимогам «Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці» (відсутні відмітки про перевірку знань)
На підприємстві не розроблено перелік питань для перевірки знань з охорони праці працівників, з урахуванням специфіки виробництва
Електричне обладнання трансформаторів ліфта реєстр. № 59861, не захищене кожухом
В машинному приміщенні відсутній журнал технічного огляду в який заноситься вся інформація про виконаний ремонт на ліфті (вид ремонту, дата виконання, прізвище та підпис виконавця роботи) та відмітки про усунення несправностей
На основному поверсі відсутня табличка із зазначенням: назви ліфта (за призначенням); - вантажопідйомності (із зазначенням допустимого числа пасажирів); реєстраційного номера; - номера телефону для зв'язку з обслуговуючим персоналом або з аварійною службою
Журнал інструктажів на робочому місці не відповідає формі
Електромонтери Скиба А.Ю., Голеня О.А., які виконують роботи на висоті не пройшли спеціальне навчання та перевірку знань з охорони праці відповідно до вимог Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці
На підприємстві не призначено відповідальну особу за виконання вантажно-розвантажувальних робіт
Не оформлено декларацію на виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме зварювальні роботи
У пасажирських ліфтів реєстр. №№ 59861, 67970 має місце протікання мастила з редукторів через сальник головного валу канатоведучого шківа
Відсутні відомості про перевірку справності роботи манометрів, запобіжних клапанів - не рідше одного разу на зміну
Стулчасті ворота боксів автогаража не обладнані пристроями, що виключають їх самовільне закриття
На підприємстві не призначено працівника, відповідального за організацію і безпечне виконання робіт на висоті
Не виконано періодичну перевірку не рідше як 1 раз на 6 місяців ручного електроінструменту у приміщенні сантехнічної майстерні – перфоратора електричного (1 од.), паяльника сантехнічного (1 од.), кабелів-подовжувачів (1 од.)
На корпусі ручного електроінструменту у приміщенні електроцеху – дрилю ручного (1 од.), шуруповерта мережевого (1 од.), кабелів-подовжувачів (2 од.) не зазначено інвентарний номер та дату наступної перевірки
Не оформлено декларацію на виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме роботи, що виконуються в колодязях, шурфах, траншеях, котлованах, бункерах, камерах, колекторах, замкнутому просторі
Не оформлено декларацію на виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме роботи із заповнення, зливу і ремонту балонів, контейнерів, цистерн та інших ємностей із стисненим, зрідженим, отруйним, вибухонебезпечним та інертним газом, їх зберігання
На корпусі ручного електроінструменту у приміщенні столярної майстерні – перфораторі електричному (1 од.), електролобзику (1 од.), кабелі-подовжувачі (2 од.) не зазначено інвентарний номер та дату наступної перевірки
Не в повному обсязі, згідно графіків ППР ведуться ремонтні журнали посудин під тиском
Працівник, відповідальний за справний стан і безпечну експлуатацію обладнання під тиском, не регулярно оглядає обладнання під тиском в робочому стані і не проставляє в журналі свої підписи
Не виконано періодичну перевірку не рідше як 1 раз на 6 місяців ручного електроінструменту у приміщенні столярної майстерні – перфоратора електричного (1 од.), електролобзика (1 од.), кабелів-подовжувачів (2 од.)
Запобіжному поясу (1 од.) не проведено випробування
Не виконано періодичну перевірку не рідше як 1 раз на 6 місяців ручного електроінструменту у приміщенні електроцеху – дриль ручний (1 од.), шуруповерт мережевий (1 од.), кабелів-подовжувачів (2 од.)
У машинному приміщенні ліфтів, встановлено пристрій для підвішування вантажопідйомних засобів, на якому не зазначено його вантажопідйомність або допустиме навантаження
Не розроблено перелік газонебезпечних робіт по підрозділу
Стіни і стеля машинного приміщення не пофарбовані світлою фарбою
Результати перевірок і випробувань ручного електроінструменту не заносяться в «Журнал обліку, перевірки та випробування електроінструменту, трансформаторів, перетворювачів частоти та переносних світильників»
Журнал інструктажів на робочому місці не прошнуровано, не пронумеровано та не скріплено печаткою
До виконання газонебезпечних робіт допускаються особи (Курусь Ю.М., Литвин С.В., Фоменко М.Ф.), які не пройшли навчання безпечним методам і прийомам роботи
Журнал інструктажів на робочому місці господарчої служби не прошнуровано, не пронумеровано та не скріплено печаткою
В журналі інструктажів на робочому місці не вказано вид інструктажу
Не розроблена інструкція, яка уточнює порядок підготовки і безпечного проведення газонебезпечних робіт
Відсутній графік планово-попереджувального ремонту котлів
На підприємстві для перевірки знань з питань охорони праці працівників відсутні екзаменаційні білети
На корпусі ручного електроінструменту у приміщенні сантехнічної майстерні – перфораторі електричному (1 од.), паяльнику сантехнічному (1 од.), кабеля-подовжувача (1 од.) не зазначено інвентарний номер та дату наступної перевірки
Не надані результати щорічного зовнішнього та внутрішнього огляду відповідальним працівником лікарні за посудини під тиском
Покарання: відсутні
24.11.2020 1944832 Сфера теплопостачання Державна інспекція енергетичного нагляду України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Захід не проведено відповідно до пункту 2 частини другої розділу ІІ Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» у зв’язку із забороною проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності.
Предмет перевірки: господарська діяльність, пов’язана з виробництвом, транспортуванням, постачанням та використанням теплової енергії в частині технічної експлуатації теплових, тепловикористальних установок і мереж, енергетичного обладнання суб’єктів відносин у сфері теплопостачання, випробування та ремонту зазначених установок і мереж, режимів споживання теплової енергії, а також виконання робіт з проектування теплових, тепловикористальних установок і мереж
Об'єкти:
Санепідемстанція
Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Суворова, 1
Поліклініка №2
Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Титова, 25
Поліклініка №1
Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Титова, 25
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
24.11.2020 1946613 Провадження господарської діяльності з медичної практики, що підлягає ліцензуванню Міністерство охорони здоров'я України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Заборона планових перевірок на час карантину
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сфері медичної практики, що підлягає ліцензуванню
Об'єкти:
Місце провадження господарської діяльності
Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Суворова, 1
Місце провадження господарської діяльності №1
Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Титова, 25
Місце провадження господарської діяльності №2
Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Запорізьке Шосе, 11
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
24.11.2020 1905190 Державний нагляд (контроль) у сфері метрології та метрологічної діяльності Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» від 17.03.2020 № 530-IX
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері метрології та метрологічної діяльності
Об'єкти:
діяльність лікарняних закладів
49089, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Чечелівський р-н, вул. Титова, 29
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
24.11.2020 1901035 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На виконання Закону України №530-ІХ від 17.03.2020 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID -19)», на період встановлення карантину або обмежувальних заходів, пов’язаних із поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19), проведення планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) за дотриманням вимог санітарного законодавства суб’єктами господарювання, припиняється.
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Об'єкти:
лікарня
49089, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Красногвардійський р-н, вул. Титова, буд. 29
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
24.11.2020 1943937 Галузь електроенергетики Державна інспекція енергетичного нагляду України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Захід не проведено відповідно до пункту 2 частини другої розділу ІІ Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» у зв’язку із забороною проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності.
Предмет перевірки: Технічний стан резервних автономних джерел живлення або відповідність внутрішніх схем електропостачання категорійності споживача та його струмоприймачів
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
23.11.2020 2202650 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Головне управління Держпраці у Дніпропетровській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: у зв’язку з настанням смерті потерпілої Левочко Віталія Леонідовича завідувача рентгенівського відділення в наслідок гострого професійного захворювання (отруєння)
Підстави:
Настання аварії, смерті потерпілого внаслідок нещасного випадку або професійного захворювання, що було пов’язано з діяльністю суб’єкта господарювання
Учасники:
Яковенко Володимир Іванович — генеральний директор
Петренко Сергій Володимирович — Головний державний інспектор відділу нагляду у агропромисловому комплексі, соціально-культурній сфері та на об’єктах житлово-комунального господарства у м. Дніпро управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Гол
Востріков Геннадій Юрійович — головний державний інспектор відділу нагляду у агропромисловому комплексі, соціально-культурній сфері та на об’єктах житлово-комунального господарства у м. Дніпро управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Гол
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
22.09.2020 2165136 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Дніпропетровській області Проведено
62 порушення
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Гавриш Андрій Володимирович — Головний інспектор ВЗНС Дніпровського РУ Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області
Калетнік Дмитро Михайлович — Заступник генерального директора
Порушення:
Допущено встановлення глухих металевих грат на вікнах (Будівля поліклініки корпус №1 )
Двері сходових кліток, коридорів, холів, тамбурів, не забезпечено пристроями для само зачинення. (м. Дніпро, вул. Титова 29)
Опорядження (облицювання) стін та стелі на шляхах евакуації виконано з матеріалів з вищою пожежною небезпекою, ніж Г2, В2, Д2, Т2 відповідно до ДБН В.1.1-7:2016. (Будівля поліклініки корпус №1 )
Двері сходових кліток, коридорів, холів, тамбурів, не забезпечено пристроями для само зачинення. (Будівля лабораторії та бухгалтерії )
Не відновлено працездатність системи пожежної сигналізації з виводом сигналу від приймально-контрольного приладу пожежної сигналізації на пульт централізованого пожежного спостереження відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту». (Будівля поліклініки корпус №2)
Допущено встановлення глухих металевих грат на вікнах. (Будівля поліклініки корпус №2 )
Сходові клітки, внутрішні відкриті та зовнішні сходи, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечено евакуаційним освітленням. Світильники евакуаційного освітлення повинні вмикатися з настанням сутінків у разі перебування в будинку людей. (м. Дніпро вул. Титова, 29)
Не забезпечено працюючий персонал засобами індивідуального захисту від вражаючих факторів.
Не відновлено працездатність системи пожежної сигналізації з виводом сигналу від приймально-контрольного приладу пожежної сигналізації на пульт централізованого пожежного спостереження відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту». (Будівля хозблоку )
Не відновлено працездатність системи пожежної сигналізації з виводом сигналу від приймально-контрольного приладу пожежної сигналізації на пульт централізованого пожежного спостереження відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту». ( Титова 29)
Двері сходових кліток, коридорів, холів, тамбурів, не забезпечено пристроями для само зачинення. (Жіноча консультація)
Двері сходових кліток, коридорів, холів, тамбурів, не забезпечено пристроями для само зачинення. (пологовий будинок)
Двері (люк) виходу на покрівлю не виконано протипожежними 2-го типу з нормованою межею вогнестійкості (Будівля поліклініки корпус №1)
Двері сходових кліток, коридорів, холів, тамбурів, не забезпечено пристроями для само зачинення
Приміщення не забезпечено системами протипожежного захисту (система оповіщення про пожежу та управління евакуацією). (Будівля поліклініки корпус №1 )
Не відновлено працездатність системи пожежної сигналізації з виводом сигналу від приймально-контрольного приладу пожежної сигналізації на пульт централізованого пожежного спостереження.відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту». (Пологовий будинок )
Не надано акт проведення прихованих електромонтажних робіт за підвісною стелею
Захист будівель, споруд та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, а також їх перевірку не виконано відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд», (будівля не обладнана системою блискавкозахисту). (Будівля поліклініки корпус №1)
Не оброблено вогнезахисною сумішшю дерев’яні конструкції даху із складанням акту.
Не оброблено вогнезахисною сумішшю дерев’яні конструкції даху із складанням акту. (Будівля лабораторії та бухгалтерії )
Сходові клітки, внутрішні відкриті та зовнішні сходи, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечено евакуаційним освітленням. Світильники евакуаційного освітлення повинні вмикатися з настанням сутінків у разі перебування в будинку людей. (пологовий будинок)
Не відновлено працездатність системи пожежної сигналізації з виводом сигналу від приймально-контрольного приладу пожежної сигналізації на пульт централізованого пожежного спостереження відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».(Будівля флюорографії )
Не оброблено вогнезахисною сумішшю дерев’яні конструкції даху із складанням акту. (Будівля хозблоку)
Захист будівель, споруд та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, а також їх перевірку необхідно виконати відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд», (будівля не обладнана системою блискавкозахисту). (м. Дніпро, вул. Титова, 29)
Двері приміщення щитової та виходу на покрівлю не виконано протипожежними 2-го типу з нормованою межею вогнестійкості (жіноча консультація)
Двері електрощитової не виконано протипожежними 2-го типу з нормованою межею вогнестійкості. (Будівля поліклініки корпус №2 )
Не відновлено працездатність системи пожежної сигналізації з виводом сигналу від приймально-контрольного приладу пожежної сигналізації на пульт централізованого пожежного спостереження відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Приміщення будівлі не обладнано системою протипожежного захисту «Системою оповіщування про пожежу та управління евакуюванням людей» (жіноча консультація)
Сходові клітки, внутрішні відкриті та зовнішні сходи, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечено евакуаційним освітленням. Світильники евакуаційного освітлення повинні вмикатися з настанням сутінків у разі перебування в будинку людей. (Будівля поліклініки корпус №2)
Пожежні гідранти знаходяться у несправному стані (ПГ-3, ПГ-8, ПГ-11, ПГ-12 не знайшли при проведені технічного обслуговування; ПГ-4, ПГ-5, ПГ-6, ПГ-13, ПГ-14 несправні; ПГ-7 – не працює сприск, відсутня кришка пожежного гідранту
Сходові клітки, внутрішні відкриті та зовнішні сходи, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечено евакуаційним освітленням. Світильники евакуаційного освітлення повинні вмикатися з настанням сутінків у разі перебування в будинку людей. (жіноча консультація)
Двері (люк) виходу на покрівлю не виконано протипожежними 2-го типу з нормованою межею вогнестійкості. (Будівля поліклініки корпус №2)
Не відновлено працездатність системи пожежної сигналізації з виводом сигналу від приймально-контрольного приладу пожежної сигналізації на пульт централізованого пожежного спостереження відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту». (Жіноча консультація)
Двері (люк) виходу на покрівлю не виконано протипожежними 2-го типу з нормованою межею вогнестійкості (Будівля хозблоку)
Не забезпечено справність і утримування в постійній готовності до виконання роботи системи протипожежного захисту (пожежної сигналізації).
Двері (люк) виходу на покрівлю не виконано протипожежними 2-го типу з нормованою межею вогнестійкості. (Будівля лабораторії та бухгалтерії )
Розташовано у тамбурі виходу на першому поверсі приміщення магазину. (Будівля поліклініки корпус №1)
Захист будівель, споруд та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, а також їх перевірку необхідно виконати відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд», (будівля не обладнана системою блискавкозахисту).
Не забезпечено у місцях проходу кабелів та інженерного обладнання через огороджувальні конструкції з нормованою межею вогнестійкості або через протипожежні перешкоди не меншим, ніж нормована межа вогнестійкості цієї огороджувальної конструкції або протипожежної перешкоди за ознаками Е (показник втрати цілісності) та І (показник втрати теплоізолювальної спроможності).
Опорядження (облицювання) стін та стелі на шляхах евакуації виконано з матеріалів з вищою пожежною небезпекою, ніж Г2, В2, Д2, Т2 відповідно до ДБН В.1.1-7:2016 п. 7.3.3. ( Будівля лабораторії та бухгалтерії )
Приміщення будівлі не обладнано системою протипожежного захисту «Системою оповіщування про пожежу та управління евакуюванням людей»
Плани евакуації не виконано на фотолюмінісцентній основі
Відстань між місцями розташування вогнегасників у будівлях перевищує 20 м.
Допущено встановлення глухих металевих грат на вікнах. (Будівля поліклініки корпус №2)
Приміщення будівлі не обладнано системою протипожежного захисту «Системою оповіщування про пожежу та управління евакуюванням людей» (м. Дніпро, вул. Титова, 29)
Захист будівель, споруд та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, а також їх перевірку не виконано відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд», (будівля не обладнана системою блискавкозахисту). Будівля поліклініки корпус №2
Пожежні щити (стенди) не встановлено на території об’єкта з розрахунку один щит (стенд) на 5000м-2 захищуваної площі. До комплекту засобів пожежогасіння, які розміщуються на пожежному щиті, входять: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
Двері (люк) виходу на покрівлю не виконано протипожежними 2-го типу з нормованою межею вогнестійкості. (Пологовий будинок).
Двері приміщення щитової та виходу на покрівлю не виконано протипожежними 2-го типу з нормованою межею вогнестійкості
Захист будівель, споруд та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, а також їх перевірку не виконано відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд», (будівля не обладнана системою блискавкозахисту). (Жіноча консультація).
Сходові клітки, внутрішні відкриті та зовнішні сходи, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечено евакуаційним освітленням. Світильники евакуаційного освітлення повинні вмикатися з настанням сутінків у разі перебування в будинку людей.
Не оброблено вогнезахисною сумішшю дерев’яні конструкції даху із складанням акту.
Захист будівель, споруд та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, а також їх перевірку не виконано відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд», (будівля не обладнана системою блискавкозахисту). (Пологовий будинок).
Опорядження (облицювання) стін та стелі на шляхах евакуації (приміщення тамбуру 1-го поверху) виконано з матеріалів з вищою пожежною небезпекою, ніж Г2, В2, Д2, Т2 відповідно до ДБН В.1.1-7:2016 п. 7.3.3
Не забезпечено напрямок відкривання дверей на шляху евакуації в напрямку евакуації людей з приміщення (1-го поверху) та адміністрації відповідно до ДБН В.1.1-7:2016 п. 7.2.9
Допущено покриття підлоги коридорів матеріалами з вищою пожежною небезпекою, ніж В2, РП2,Д2, Т2 відповідно до ДБН В.1.1-7:2016 п. 7.3.3. ( Будівля поліклініки корпус №1)
Не відновлено працездатність системи пожежної сигналізації з виводом сигналу від приймально-контрольного приладу пожежної сигналізації на пульт централізованого пожежного спостереження відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Сходові клітки, внутрішні відкриті та зовнішні сходи, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечено евакуаційним освітленням. Світильники евакуаційного освітлення повинні вмикатися з настанням сутінків у разі перебування в будинку людей. (Будівля поліклініки корпус №1)
Приміщення будівлі не обладнано системою протипожежного захисту «Системою оповіщування про пожежу та управління евакуюванням людей» (Пологовий будинок )
Приміщення не забезпечено системами протипожежного захисту (система оповіщення про пожежу та управління евакуацією).(Будівля поліклініки корпус №2)
Не оброблено вогнезахисною сумішшю дерев’яні конструкції даху із складанням акту. (Будівля флюорографії )
Не відновлено працездатність системи пожежної сигналізації з виводом сигналу від приймально-контрольного приладу пожежної сигналізації на пульт централізованого пожежного спостереження відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту». (Будівля поліклініки корпус №1)
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
28.07.2020 2140128 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у Дніпропетровській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: додержання суб'єктом господарювання вимог законодавства у сфері загальнооб'язкового державного пенсійного страхування
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Таїса Молодан — головний бухгалтер
Тадевосян Едгар Вазгенович — Головний спеціпаліст відділу контрольно-перевірочної роботи № 1 управління контрольно-перевірочної роботи Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області
Порушення:
невірно відображено код РНОКПП
Покарання: відсутні
18.03.2020 2099214 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Дніпропетровській області Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: відповідно протоколу №6 від 17.03.2020 ДМР міської комісії з питань техногенно-економічної безпеки та надзвичайних ситуацій та наказу ДСНС № 217 від 17.03.2020
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
19.11.2019 1386789 Галузь електроенергетики Державна інспекція з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: технічний стан резервних автономних джерел живлення та відповідність внутрішніх схем електропостачання категорійності споживача та його струмоприймачів
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
19.11.2019 1390347 Сфера теплопостачання Державна інспекція з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Господарська діяльність, пов’язана з виробництвом, транспортуванням, постачанням та використанням теплової енергії в частині технічної експлуатації теплових, тепловикористальних установок і мереж, енергетичного обладнання суб’єктів відносин у сфері теплопостачання, випробування та ремонту зазначених установок і мереж, режимів споживання теплової енергії, а також виконання робіт з проектування теплових, тепловикористальних установок і мереж
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
30.10.2019 1694190 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Сорочан Тамара Леонідівна — заступник головного лікаря
Лук'янов Борис Іванович — лікар-епідеміолог
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
12.11.2018 1056443 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
5 порушень
Предмет перевірки: додержання вимог санітарного законодавства
Об'єкти:
ДЕРЖАВНИЙ ЗАКЛАД "СПЕЦІАЛІЗОВАНА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ №1 МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ"( ДЗ "СБЛ №1 МОЗ УКРАЇНИ" )
49089, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Титова, буд. 29
Учасники:
Сорочан Тамара Леонідівна — Заступник головного лікаря з медичної частини Державного закладу "Спеціалізована багатопрофільна лікарня №1 МОЗ України"
Порушення:
Умивальники в приміщеннях відділень хірургічного профілю, де медичним персоналом проводиться обробка рук (манипул. відділення гнійної хірургії, процедурна для проведення урологічних маніпуляцій, маніпуляційна гінекологічного відділення) не обладнані змішувачем, який приводиться в дію без доторкання рук (ліктем).
Прилегла територія утримується у неналежному сан-гіг. стані: - у господарчій зоні на території закладу складовано великогабаритні відходи.
Внутрішнє оздоблення приміщень пральні знаходиться у незадовільному сан-тех. стані, а саме: на внутрішньому оздобленні стель приміщення для сушки та прання маються тріщени, лущення фарби. Приміщення закладу не утримуються відповідно до вимог санітарних норм в частині дотримання температурного режиму - температура повітря у приміщеннях відділень знаходиться у межах від 14 до +17*С.
Приміщення лікувального закладу по архітектурно- планувальним та конструктивним рішенням не забезпечують дотримання сан-гіг. та протиепідемічного режимів , а саме: - відсутня гаряча проточна вода у процедурній хірургічного відділення, дезкамері (відсутні резервні джерела гарячого водопостачання).
Вимоги до поводження з відходами виповнюються не в повному обсязі: - контейнерний майданчик для зберігання ТПВ не обладнаний навісом; - згідно договору , графіком не передбачений щоденний вивіз ТПВ з території закладу, а саме не передбачено вивезення ТПВ у середу та неділю.
Покарання: відсутні
23.05.2018 1345274 Головне управління Держпраці у Дніпропетровській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Калетник Дмитро Михайлович — головний інженер ДЗ "СБЛ №1 МОЗ України"
Порушення:
Порушення усуненні в повному обсязі
Покарання: відсутні
20.02.2018 1211639 Головне управління Держпраці у Дніпропетровській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Перевірка раніше виданого припису
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні