Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Дозвільні документи
Ліцензії (7)
Будівництво (216) Перевірки (2)

КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ЕЛЕКТРОМЕРЕЖ ЗОВНІШНЬОГО ОСВІТЛЕННЯ "МІСЬКСВІТЛО" ЧЕРКАСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

#03356849

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
04.02.2019 1424868 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
55 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Порушення:
Не розроблені інструкції з охорони праці для водія автопідйомника.
Відсутній список осіб, які можуть призначатися відповідальними особами.
Відсутні паспорти та схеми на кожен заземлювальний пристрій, що є в експлуатації.
Не призначено відповідального за справний стан і безпечну експлуатацію електрогосподарства з числа інженерно-технічних працівників, які мають електротехнічну підготовку і пройшли перевірку знань у встановленому порядку та не забезпечено достатню кількість електротехнічних працівників.
Не сформовано плани-графіки проведення навчань та перевірки знань з питань охорони праці, які мають бути оприлюднені роботодавцем.
Підлога в приміщенні для зберігання автопідйомника АП-18,зав №495,реєстр. №188не має розмітки, яка виконана незмивною фарбою або іншим способом.
В приміщенні для технічного обслуговування і ремонту транспортних засобів на видному місці і відстані 5-10 м від воріт або вхідних дверей не встановлено термометр.
На підставках (козелках) не зазначене гранично допустиме навантаження.
Не проведено опосвідчення стану безпеки електроустановок відповідно перевірки критеріїв безпеки. Рівень безпечного стану електроустановок не оформлено актом, у якому оцінюється стан безпеки діючого електроустаткування, наявність необхідної експлуатаційної та оперативної документації в електрогосподарстві та не направлено до управління Держпраці у Черкаській області.
Не складено схематичний план (схема) руху транспортних засобів та працівників відсутній показ заборонених напрямків, поворотів, зупинок, виїздів, в’їздів.
На в’їзній частині оглядової канави відсутній розсікач висотою0,15-0,20м.
Механіку Рябчуну Миколі Васильовичу не проведено навчання,інструктаж і перевірку знань з питань охорони праці.
Не призначено працівників, відповідальних за організацію і безпечне виконання робіт на висоті.
Відсутній журнал реєстрації вступного інструктажу з питань охорони праці.
Не розроблена програма стажування для водія.
Відсутній журнал реєстрації інструкцій з охорони праці на підприємстві.
На роботи з підвищеною небезпекою не розробляються на робочих місцях технологічні карти.
Автопідйомники не споряджено обліковими номерами.
Не проводиться випробування понижувальних трансформаторів періодично, не рідше 1 разу на 6 місяців.
Не створено комісію підприємства по проведенню опосвідчення стану безпеки електроустановок.
Не проводиться перевірка технічного стану при випуску транспортних засобів на лінію та повернення їх з лінії.
На підприємстві з кількістю працюючих 28 осіб відсутній інженер з охорони праці
Не визначено організаційні заходи, які забезпечують безпеку робіт в порядку поточної експлуатації, а саме: - визначення необхідності і можливості безпечного виконання робіт в порядку поточної експлуатації; - складання і затвердження переліку робіт, що виконуються в порядку поточної експлуатації; - призначення виконавців (виконавця) робіт з групою з електробезпеки відповідно до характеру робіт, що виконуються.
Відсутній журнал реєстрації інструкцій з охорони праці на підприємстві.
Домкрати не споряджено паспортами.
Відсутній список адміністративно-технічних працівників, яким дозволяється одноосібний огляд.
Відсутні протоколи вимірювань та профілактичних випробувань згідно з правилами і нормами електроустаткування вище 1000 В на основі яких можна зробити висновки про придатність до подальшої експлуатації електроустановок.
Територія підприємства не обладнана водовідводами й водостоками.
Працівники, які виконують роботи в електроустановках, не забезпечені усіма необхідними засобами захисту для створення безпечних умов праці.
Відсутній наказ (розпорядження) керівника підприємства про комісію з перевірки знань.
До паспортів на заземляючі пристрої не заносяться дані про результати перевірки стану заземляючих пристроїв, результати оглядів та ремонтів.
На підприємстві роботодавцем не розроблений відповідний перелік робіт з підвищеною небезпекою,для проведення яких потрібні спеціальне навчання і щорічна перевірка знань з питань охорони праці.
Керівником підприємства не визначений перелік посад і професій працівників, які повинні проходити стажування, а також тривалість стажування, відповідно до нормативно-правових актів.
Не подано декларацію відповідності на виконання робіт підвищеної небезпеки - роботи, що виконуються на висоті понад 1,3 метра.
Небезпечні зони і дільниці на території і у виробничих приміщеннях,перебування та виконання робіт на яких пов’язано з небезпекою для працівників не позначені сигнальними кольорами і знаками безпеки, дорожніми знаками.
Не проведено позачерговий технічний огляд автопідйомникам АП-17,зав № 491,реєстр№201,ТВГ-15,зав.№2158,ТВГ 15,зав. №487,,реєстр.№115,ТВГ 15,зав. №6095,ТВГ 15,зав №4071,ТВГ 15,зав №2087,реєстр. №115,ТВГ 15,зав. №2102,реєстр. №180.
Не розроблено Положення про навчання з питань охорони праці на основі Типового положення про навчання.
В протоколах з перевірки знань відсутні підписи Терьохіна В.О., Рябчук М.А, як членів комісії.
Відсутній журнал обліку видачі інструкцій з охорони праці на підприємстві.
Відсутній журнал обліку електроінструменту.
Відсутні однолінійні схеми електроустановок господарства підприємства.
Не розроблено та не затверджено, з урахуванням специфіки виробництва, перелік робіт з підвищеною небезпекою, для проведення яких потрібні навчання і щорічна перевірка знань з питань охорони праці.
Відсутні паспортні карти або журнали з описом електрообладнання, що експлуатується, і захисні засоби з зазначенням технічних характеристик і зазначенням інвентарних номерів.
Ззовні при вході у виробничі й допоміжні приміщення не встановлені металеві решітки або інші пристрої для очищення взуття від бруду.
Керівництвом не забезпечено проведення протиаварійних ,приймально-здавальних і профілактичних випробувань та вимірювань електроустановок господарства.
Відсутній графік періодичних та позачергових оглядів КЛ-0,4 кВ, які живлять електрогосподарство підприємства, не заведений журнал дефектів та неполадок.
Не проводиться перевірка знань на 1 групу з електробезпеки у вигляді інструктажу з електробезпеки по відповідних інструкціях з охорони праці.
Роботодавцем не забезпечено повну і вичерпну інформацію працівників та їх уповноважених представників з питань охорони праці про можливі небезпечні ситуації, про вжиті заходи для їх запобігання або їх ліквідації та про дії працівників у аварійних ситуаціях.
Відсутній перелік професій та посад працівників, які звільняються від повторного інструктажу, а також перелік посад електротехнологічного персоналу, яким присвоюється група з електробезпеки, затверджений роботодавцем
Не призначено відповідального за справний стан і безпечну експлуатацію електрогосподарства з числа інженерно-технічних працівників, які мають електротехнічну підготовку і пройшли перевірку знань у встановленому порядку (далі - особа, відповідальна за електрогосподарство).
Не розроблено та не затверджено роботодавцем програму та тривалість вступного інструктажу з питань охорони праці.
Керівництвом підприємства не визначено мінімальні та обов´язкові норми комплектування засобами захисту.
Відсутній план робіт щодо профілактики електротравматизму.
Не розроблено та не затверджено програми стажування для конкретних професій, відповідно до функціональних обов’язків працівників
На підприємстві не розроблено комплексні заходи для досягнення встановлених нормативів та підвищення існуючого рівня охорони праці.
Покарання: відсутні
04.02.2019 1652714 Управління Держпраці у Черкаській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні