Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Історія
ЄДРПОУ (15)
Перевірки (3)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "РЕМ ПОБУТ ТЕХНІКА"

#03058715

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
10.03.2022 3089080 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Адміністративна будівля04050 м. Київ, вул. Глибочицька, 53
04050 м. Київ, вул. Глибочицька, 53
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
08.01.2020 1732802 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
52 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Адміністративна будівля04050 м. Київ, вул. Глибочицька, 53
04050 м. Київ, вул. Глибочицька, 53
Учасники:
Супрунов Віктор Олексійович — заступник директора ПрАТ «Рем Побут Техніка»
Фортуна Дмитро Миколайович — провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Шевченківського РУ ГУ ДСНС України в м. Києві
Порушення:
Ширина зовнiшнiх дверей сходових маршів, що ведуть зi сходової клiтки до вестибюля 1- го поверху, виконана меншою за нормовану (розрахункову) ширину сходових маршiв, порушення п. 7.2.7. ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва. Загальні вимоги».
Не проведено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки.
Двері приміщення для комутаційного обладнання (серверної), не виконані протипожежними 2-го типу з класом вогнестійкості ЕІ 30 порушення п. 9.3.6. ДБН В.2.2-9-2018 «Громадські будинки та споруди. Основні положення».
Допускається складування горючих матеріалів на відстані менше 1 м. від електроустаткування (приміщення № 413).
Пожежні кран-комплекти не розміщені у вбудованих або навісних шафках, які мають отвори для провітрювання і пристосовані для опломбування та візуального огляду їх без розкривання.
Допускається влаштування кав’ярні на шляхах евакуації 1-го поверху.
Приміщення магазину «Екстрим стайл» не обладнано автоматичною установкою пожежогасіння, порушення: додаток А. 1, п. 4.8.1.4. ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Стіни в приміщеннях (№ 413, їдальні) оздоблені матеріалами з невизначеними показниками пожежної небезпеки (Г2, В2, Д2, Т2) (порушення п. 7.3.3. ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва. Загальні вимоги»)
Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння (вогнегасників) на видимих місцях не вивішені вказівні знаки на висоті 2-2,5 м від рівня підлоги згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір», ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
Сходові клітки, внутрішні відкриті та зовнішні сходи коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечені евакуаційним освітленням відповідно до вимог ДБН В.1.1-7-2002 «Проектування електрообладнання об’єктів цивільного призначення» та правил улаштування електроустановок (далі – ПУЕ). Світильники евакуаційного освітлення повинні вмикатися з настанням сутінків у разі перебування в будинку людей.
Коридори 3-го, 4-го, 5-го поверхів не обладнанні системою димовидалення порушення п. 9.3.3., п. 9.3.5. ДБН В.2.2-9-2018 «Громадські будинки та споруди. Основні положення».
Допускається облаштування на шляхах евакуації сходових маршів гардеропів для персоналу (м-н «Екстрем Стайл».
Допускається встановлення глухих грат на вікнах приміщень де перебувають люди.
Двері, що ведуть на покрівлю не виконано протипожежним 2-го типу з класом вогнестійкості ЕІ 30 та сертифікатом відповідності системи УкрСЕПРО порушення п. 8.6. ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва. Загальні вимоги»
На сходових клітках встановлено шафи для комунітаційного обладнення, які виступають за площину стін на висоті менше 2,2 м від сходових площадок (порушення п. 7.3.22. ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва. Загальні вимоги»
З’єднувальні коробки не закриті кришками з негорючих матеріалів.
Керівником підприємства не визначено розпорядчим документом спеціальні відведенні місця для паління.
Допускається експлуатація світильників зі знятими ковпаками (розсіювачами).
Пожежні кран-комплекти не укомплектовані важелем для полегшення відкривання вентиля, з однотипними елементами з’єднання.
Не проведено перезарядка та технічне обслуговування наявних вогнегасників.
Не обладнані сучасні куточки цивільного захисту населення.
Електрощитові на 1-му, 4-му поверхах, не відділено протипожежними дверима та перегородками ІІ-го типу з межею вогнестійкості ЕІ 30.
Допускається захаращення евакуації по коридорам (3-го, 5-го) поверхів меблями, торговим обладнанням, спортивним інвентарем.
Не надано документів, що підтверджують наявність та здійснення перевірки захисту будівлі від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавко захисту будівель і споруд».
Допускається зменшення висоти дверей на шляхах евакуації виходів з коридорів 3-го, 4-го, 5-го поверхів (менше 2 м.) до сходових маршів, порушення п. 7.2.7. ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва. Загальні вимоги».
Не надано результатів іспитів зразків килимового покриття (ковроліну) в приміщенні магазину «Лео Кераміка», щодо токсичності продуктів горіння, помірної димоутворювальної здатності та відповідності поширенню полум’я РП1, РП2;
Допускається знімання пристроїв для самозачинення дверей сходових кліток
Допускається зменшення ширини шляхів евакуації коридорів (3-го, 4-го, 5-го) поверхів при двосторонньому відкриванні дверей в бік коридору, порушення п. 7.3.7. ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва. Загальні вимоги».
Допускається паркування автомобілів в притул до будівлі (порушення: п. 10.8.8. табл. 10.6. ДБН Б.2.2-12:2018 «Планування і забудова територій»)
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Використання суборендарями орендованих приміщень здійснюється без поданої декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Допускаєьтся улаштування електророзеток та вимикачів на горючій основі.
В приміщеннях допускається експлуатація тимчасових дільниць електромережі.
Посадовими особами не пройдено навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Приміщення для комутаційного обладнання (серверної) не обладнано автоматичною системою пожежогасіння в порушення п. 13.3. таблиці А.2. ДБН В.2.5-56:2014 "Системи протипожежного захисту".
Допускається замикання на замки, дверей евакуаційних виходів (можуть замикатися лише на внутрішні запори, які відкривають з середини без ключа)
На сходових клітках встановлено шафи для пожежних кран-комплектів, які виступають за площину стін на висоті менше 2,2 м від сходових площадок порушення п. 7.3.22. ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва. Загальні вимоги».
На дверях технічних приміщень не вказано місця зберігання ключів.
Пристрої ручного пуску СПЗ не опломбовані, не захищені від несанкціонованого приведення у дію та не захищені від механічних пошкоджень. порушення: додаток Ж, п. Ж.6.9. ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Пожежні кран-комплекти не перевірені на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Суб’єктом господарювання ПрАТ «Рем Побут Техніка» здійснюється діяльність без поданої (зареєстрованої) декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Допускається влаштування на сходових маршах металевих грат (замкнених на ключ) на рівні 2-го поверху (праве крило) та на рівні 4-го поверху (ліве крило) будівлі.
Допускається улаштування порогів при виході зі сходових кліток правого та лівого крила будівлі до першого поверху.
Допускається захаращення шляхів евакуації сходових маршів сторонніми предметами, меблями.
Допускається влаштування турнікетів на шляхах евакуації з 5-го поверху порушення п. 7.2.2. ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва. Загальні вимоги».
Допускається зменшення (блокування) під’їзду до будівлі, (захаращення сміттям, піддонами, тарою).
Допускається улаштування порогу при виході з коридору 3-го поверху до сходових кліток.
Евакуаційні виходи по коридорам поверхів не обладнані світловими покажчиками «Вихід» порушення додаток Б, таблиця Б.1. ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Допускається розміщення сторонніх предметів в приміщеннях (електрощитової та машинного відділення ліфтів).
Двері електрощитової (3-го та 5-го поверхів) не виконані протипожежними 2-го типу з класом вогнестійкості ЕІ 30, порушення п. 9.3.6. ДБН В.2.2-9-2018 «Громадські будинки та споруди. Основні положення».
В прибудованому складському приміщенні магазину «Екстрим стайл» металеві балки покриття не забезпечують мінімальний клас вогнестійкості R 30, порушення п 5.3. табл. 1 ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва. Загальні вимоги».
Вiкна сходової клiтки типу СК1, не обладнені пристроями для 'їx вiдчинення з рiвня сходових площадок, маршів, порушення п. 7.3.26. ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва. Загальні вимоги».
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
04.07.2018 508876 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Закон України «Про тимчасові особливості здійснення заходів державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності».
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні