Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (2)
Історія
ЄДРПОУ (7)
Перевірки (1)

МАРГАНЕЦЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

#02891316

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
15.11.2021 2502307 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
13 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
приміщення МАРГАНЕЦЬКОГО МІСЬКОГО СУДУ
53407, Дніпропетровська обл., м. Марганець, вул. Єдності, 72-А
Учасники:
Хомченко Світлана Іванівна — Голова Марганецького міського суду Дніпропетровської області
Пишний Євгеній Анатолійович — Провідний інспектор ВЗНС Нікопольського РУ Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області
Порушення:
Приміщення суду не обладнанні системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме : системою пожежної сигналізації та системою оповіщення про пожежу та управління евакуацією людей. (підпункт 4.6 пункту 4 таблиці А1 додатку А, пункт 20 таблиці Б1 додатку Б ДБН В.2.5-56:2014)
Пожежні кран-комплекти № 1, 2 не оснащенні пожежними рукавами однакового з ним діаметра та стволом, кнопкою дистанційного запуску пожежних насосів (за наявності таких насосів), а також важелем для полегшення відкривання вентиля. Елементи з’єднання пожежного крана, рукавів та ручного пожежного ствола повинні бути однотипні.
Лінію живлення до побутових кондиціонерів в приміщеннях не забезпечено автономним пристроєм електричного захисту незалежно від наявності захисту на загальній лінії.
Технічне обслуговування наявних вогнегасників не здійснюється.
Для загального відключення освітлювальних мереж у приміщеннях архівів, апарати відключення ( вимикачі) не винесенні за межі приміщень
З’єднання, відгалуження жил проводів електромережі в приміщеннях виконано скрутками замість з’єднань за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Працівників об’єкта не забезпечено засобами колективного та індивідуального захисту.
Підтримання експлуатаційної придатності автоматичної системи пожежогасіння (далі – АСПГ) не проводиться відповідно до вимог ДСТУ 7052:2009 «Системи порошкового пожежогасіння стаціонарні», а саме : користувач не виконує технічне обслуговування систем (модулів порошкового пожежогасіння «САМ-6» в приміщеннях архівів) (підпункт 5.4.1.1 пункт 5.4.1 розділу 5 ДСТУ 9047:2020, пункт 14.6 ДСТУ 7052:2009)
Допускається використання світильників з лампами розжарювання без захисного суцільного скла (ковпаків) в приміщеннях архівів.
Приміщення не доукомплектовані необхідною кількістю вогнегасників. (пп.1, 4 розділу V Наказу МВС України № 25 від 15.01.2018)
Допускається підвішування світильників безпосередньо на струмопровідні проводи у приміщеннях архівів № 1,3.
Допущено зниження класу вогнестійкості елементу заповнення прорізу у протипожежній перешкоді, а саме: приміщення електрощитової на першому поверсі не відділено від інших приміщень протипожежними дверима з нормованим класом вогнестійкості. (пп.6.16, 6.17, 6.31 ДБН В.1.1-7:2016)
Не проводився замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Покарання: відсутні