Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (2)
Історія
ЄДРПОУ (7)
Перевірки (1)

ДЕРЖАВНА ОРГАНІЗАЦІЯ (УСТАНОВА, ЗАКЛАД) ОРДЖОНІКІДЗЕВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

#02891262

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
09.08.2021 2501709 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
13 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Адміністративна будівля (м. Покров, вул. Торгова, 37)
53300, Дніпропетровська обл., Нікопольський р-н., Покровська Міська Тг, м. Покров, вул. Торгова, 37
Учасники:
Петкевич Дмитро Олександрович — Провідний інспектор ВЗНС Нікопольського РУ ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області старший лейтенант служби цивільного захисту
Донченко Дмитро Вікторович — керівник апарату Орджонікідзевського міського суду
Порушення:
Відсутні документи (сертифікати від-повідності, протоколи випробувань) щодо показників пожежної небезпеки панелей, що застосовані для облицю-вання стін коридору на першому по-версі адміністративної будівлі (п.7.3.3 ДБН В.1.1-7:2016).
Не виконано технічне обслуговування пожежного кран-комплекту і перевірку на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку техніч-ного обслуговування.
Не здійснено технічне обслуговування наявних вогнегасників (п.5 розд.ІІ на-казу МВС України № 25 від 15.01.2018).
Відсутні акти проведення прихованих робіт з прокладання проводів за підві-сними стелями в залі судових засідань № 2 на першому поверсі, в залах су-дових засідань № 3, № 4 на другому поверсі та щодо з’єднань, відгалужень жил проводів освітлювальної елект-ромережі у відгалужувальних короб-ках в приміщеннях адміністративної будівлі.
Допущено зменшення кількості еваку-аційних виходів з адміністративної будівлі, а саме: відсутній другий ева-куаційний вихід з другого повер-ху(п.7.2.4 ДБН В.1.1-7:2016).
Пожежний кран-комплект в коридорі на першому поверсі адміністративної будівлі не укомплектований пожеж-ним рукавом однакового з ним діамет-ра та стволом, а також важелем для полегшення відкривання вентиля.
Посадові особи та працівник, який виконує роботу, пов’язану з підвище-ною пожежною небезпекою (оператор котельні) не пройшли навчання з пи-тань пожежної безпеки (пожежно-технічний мінімуму) у порядку, вста-новленому постановою Кабінету Мі-ністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження По-рядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях» (п.16 ПКМУ № 444).
Допущено зниження класу вогнестій-кості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах, а саме: приміщення архіву (канцелярія) та приміщення серверної на другому по-версі адміністративної будівлі не від-ділені від інших приміщень протипо-жежними дверима з нормованими кла-сами вогнестійкості (пп.6.16, 6.17 ДБН В.1.1-7:2016).
Не проведено ідентифікацію об’єкта з метою встановлення факту наявності або відсутності джерел небезпеки, які за певних обставин можуть ініціювати виникнення надзвичайної ситуації, а також визначення рівнів можливих надзвичайних ситуацій (п.2 наказу МНС України № 98 від 23.02.2006).
Не виконано замір опору ізоляції і пе-ревірку спрацювання приладів захис-ту електричних мереж та електроус-тановок від короткого замикання.
Приміщення адміністративної будівлі не обладнані системами протипожеж-ного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: автоматичною сис-темою пожежогасіння, системою по-жежної сигналізації і системою опові-щення про пожежу та управління ева-куюванням людей (п.4.6 табл.А.1 дод.А п.13.1 табл.А.2 дод.А, п.13 табл.Б.1 дод.Б ДБН В.2.5-56:2014).
Допущено установлення глухих грат на вікнах приміщень першого та дру-гого поверхів адміністративної будів-лі, де перебувають люди.
Не оброблені засобами вогнезахисту дерев'яні елементи горищного покрит-тя (крокви, лати) адміністративної будівлі, які забезпечують I групу вог-незахисної ефективності.
Покарання: відсутні