Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (4)
Банкрутство (87) Перевірки (1)

ЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОДЗЕРЖИНСЬКА

#02890771

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
06.12.2021 2501241 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
14 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Будівля суду
51900, Дніпропетровська обл., м. Кам'янське, вул. Ігнатія Ясюковича, 5
Учасники:
Лавріненко Владислав Валентинович — Провідний інспектор ВЗНС Кам'янського РУ ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області
Порушення:
Не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності, дерев’яні елементи горищних покриттів будівлі.
Керівник не пройшов навчання на територіальних курсах цивільної оборони.
Під час експлуатації об’єкта допускається зниження класу вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах, а саме: не встановлено протипожежні двері з нормованою межею вогнестійкості в приміщенні електрощитової (пункти 6.4, 6.29, 6.31 ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва. Загальні вимоги»).
Не проведено заміри опору ізоляції і перевірка опрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання проводити 1 раз на 2 роки.
Не розроблено та не вивішено на видимих місцях та в окремих приміщеннях, із можливим перебуванням людей 50 осіб і більше плани (схеми) евакуації людей на випадок пожежі, що містять фосфоресцентні матеріали (підпункт «е» розділу 5 Національного стандарту України «Ідентифікація безпечності знаки на планах евакуації», ДСТУ ISO 23601:2019).
Не забезпечено в повному обсязі працюючий персонал засобами індивідуального захисту від вражаючих факторів (хлор, аміак), в зоні ураження яких знаходиться об’єкт.
Не забезпечено лінії живлення до побутових кондиціонерів автоматичним пристроєм електричного захисту незалежно від наявності захисту на загальній лінії.
Під час експлуатації об’єкта допускається зниження класу вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах, а саме: відділити протипожежним дверима (люком) з нормованою межею вогнестійкості приміщення горища (пункт 8.6 ДБН В.1.1-7:2016).
Керівник та відповідальна особа не пройшли спеціальні навчання з питань пожежної безпеки (пожежно-технічний мінімум) у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року №444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Допускається зменшення кількості евакуаційних виходів з будівлі, а саме: демонтувати кабінет судді, який влаштовано безпосередньо на шляху евакуації з другого поверху.
Не обладнано будівлю пристроєм від прямого попадання блискавки та вторинних її проявів, згідно з чинними стандартами (пункт 7.5 розділу 7 Міжнародного стандарту МЕК 62305-1:2010 (Е) «Блискавкозахист – Частина 1: Загальні положення»).
Приміщення суду не забезпечено відповідними знаками безпеки, згідно з чинними стандартами.
Підтримання експлуатаційної придатності СПЗ не здійснюється відповідно до вимог технічної документації підприємств-виготовлювачів та затверджених регламентних робіт з технічного обслуговування, а саме: не надано акт підтвердження відповідності СПЗ/ІСтаТО, акт заряджання порошкових атоматичних систем пожежогасіння (далі – АСПГ), не здійснено технічне обслуговування СПЗ (пункт 4.2.1, пункт 4.3 розділу 4 ДСТУ 9047:2020).
Допускається опорядження (облицювання) сходів та сходових клітин матеріалами з вищою пожежною небезпекою ніж Г2, В2, Д2, Т2.
Покарання: відсутні