Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Перевірки (6)

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "МАРІУПОЛЬСЬКА ШКОЛА МИСТЕЦТВ МАРІУПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ"

#02218915

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
20.09.2022 3072794 Сфера теплопостачання Державна інспекція енергетичного нагляду України Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: господарська діяльність, пов’язана з виробництвом, транспортуванням, постачанням та використанням теплової енергії в частині технічної експлуатації теплових, тепловикористальних установок і мереж, енергетичного обладнання суб’єктів відносин у сфері теплопостачання, випробування та ремонту зазначених установок і мереж, режимів споживання теплової енергії, а також виконання робіт з проектування теплових, тепловикористальних установок і мереж
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
04.10.2021 2365358 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: У зв'язку з дією ст. 3 Закону України від 02.09.2014 № 1669-VII "Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції"
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
26.07.2021 2207814 Сфера теплопостачання Державна інспекція енергетичного нагляду України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Захід не проведено відповідно до пункту 2 частини другої розділу ІІ Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» у зв’язку із забороною проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності.
Предмет перевірки: господарська діяльність, пов’язана з виробництвом, транспортуванням, постачанням та використанням теплової енергії в частині технічної експлуатації теплових, тепловикористальних установок і мереж, енергетичного обладнання суб’єктів відносин у сфері теплопостачання, випробування та ремонту зазначених установок і мереж, режимів споживання теплової енергії, а також виконання робіт з проектування теплових, тепловикористальних установок і мереж
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
20.12.2019 2044048 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Донецькій області Проведено
27 порушень
Предмет перевірки: додержання і виконання вимог законодавстава у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Хромов Андрій Леонідович — Головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Маріупольського міського управління ГУ ДСНС України у Донецькій області
Порушення:
Допускається застосування будівельних матеріалів з вищими показниками пожежної небезпеки ніж нормовані. (кабінет)
Необхідна кількість первинних засобів пожежогасіння не визначена відповідальним за пожежну безпеку на об’єкті, окремо для кожного поверху та приміщення.
Приміщення закладу не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56: “Системи протипожежного захисту”, а саме: системою пожежної сигналізації та системою керування евакуюванням.
Допускається зниження рівня пожежної безпеки, стосовно виконання внутрішнього пожежного водогону, а саме трубопроводи об’єднаної системи протипожежного водопостачання виконані з пластику.
Плани (схеми) евакуації людей на випадок пожежі, не відповідають вимогам ДСТУ 7313:2013 «Системи евакуаційні фотолюмінісцентні. Загальні вимоги та методи контролювання».
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не здійснюються за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Не проводяться практичні тренування (не рідше одного разу на півроку) всіх задіяних працівників, за інструкцією, що визначає дії персоналу щодо забезпечення безпечної та швидкої евакуації людей.
Допускається в підвальних та цокольних поверхах улаштування складів горючих матеріалів, а також інших господарських приміщень.
Допускається замикання дверей на шляхах евакуації та евакуаційних виходів на замки (запори), що не відчиняються зсередини без ключа.
Допускається захаращування шляхів евакуації меблями та різними матеріалами.
Не позначено місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння, які слід установлювати згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір», ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности». Знаки повинні бути розміщені на видимих місцях на висоті 2-2,5 м від рівня підлоги як усередині, так і поза приміщеннями (за потреби).
Не доукомплектовано пожежний щит засобами пожежогасіння, а саме: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском – 1 шт., протипожежне покривало -1 шт., багор або лом та гак – 2 шт., лопати -2 шт., сокири -2 шт.
Не вказано на пожежному щиті його порядковий номер та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Не забезпечено технічне обслуговування вогнегасників розташованих в приміщеннях.
Не застраховані члени добровільної пожежної дружини, які підлягають обов’язковому страхуванню.
Світлові покажчики «Вихід» не утримуються у справному стані.
Допускається користування пошкодженими розетками в приміщеннях закладу
Не забезпечено працюючий персонал закладу засобами індивідуального захисту органів дихання відповідно до законодавства.
Не забезпечено коридори, та інші шляхи евакуації евакуаційним освітленням.
Допускається зниження класу вогнестійкості елементу заповнення прорізу (дверей) у протипожежній перешкоді, яка відокремлює електрощитову.
Електрощити, групові електрощитки не оснащені схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
Не оброблено дерев’яні елементи горищних покриттів засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності
Не забезпечено приміщення відповідними знаками безпеки, згідно ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
Пожежні кран-комплекти повинні розміщуватись у вбудованих або навісних шафках, які мають отвори для провітрювання.
Посадові особи та працівники не проходять навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки, пожежно-технічного мінімуму у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Не здійснюється навчання працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної та пожежної безпеки.
Не вивішені у приміщеннях відповідні інструкції щодо порядку забезпечення техногенної безпеки та діям працівників об’єкта у разі виникнення надзвичайної ситуації
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
04.11.2019 1390733 Сфера теплопостачання Державна інспекція з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Господарська діяльність, пов’язана з виробництвом, транспортуванням, постачанням та використанням теплової енергії в частині технічної експлуатації теплових, тепловикористальних установок і мереж, енергетичного обладнання суб’єктів відносин у сфері теплопостачання, випробування та ремонту зазначених установок і мереж, режимів споживання.
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
09.01.2018 393178 Сфера теплопостачання Державна інспекція з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: через мораторій
Предмет перевірки: господарська діяльність, пов'язана з виробництвом, транспортуванням, постачанням та використанням теплової енергії в частині технічної експлуатації теплових, тепловикористальних установок і мереж, енергетичного обладнання суб'єктів відносин у сфері теплопостачання, випробування та ремонту зазначених установок і мереж, режимів споживання
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні