Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro
Замовник
Prozorro.Продажі
Продавець (15)
Зовнішня інформація (2)
Дозвільні документи
Ліцензії (2)
Перевірки (6)

ДЕРЖАВНА УСТАНОВА "ІНСТИТУТ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я ДІТЕЙ ТА ПІДЛІТКІВ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ МЕДИЧНИХ НАУК УКРАЇНИ"

#02012183

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
24.10.2022 3086738 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ДУ ІОЗДП НАМН України
61153, Харківська обл. м. Харків, Московський р-н, просп. Ювілейний, буд. 52-А
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
22.11.2021 2936277 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція у Харківській області Проведено
11 порушень
Предмет перевірки: дотримання вимог природоохоронного законодавства
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Осадча Альона Дмитрівна — Головний спеціаліст відділу екологічного контролю надр - державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Харківської області
Даниленко Георгій Миколайович — Директор ДУ "ІНСТИТУТ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я ДІТЕЙ ТА ПІДЛІТКІВ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ МЕДИЧНИХ НАУК УКРАЇНИ"
Білоножко Сергій Вікторович — державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Харківської області
Порушення:
Відсутній Дозвіл на здійснення операцій у сфері поводження з відходами, якщо їхня діяльність призводить до утворення відходів, для яких Пзув перевищує 1000.
Перевіркою встановлено, що спеціально облаштовані місця для зберігання відходів: відпрацьованих люмінесцентних ламп, - не відведені та не облаштовані.
У господарській діяльності ДУ «ІОЗДП НАМН» утворюються наступні відходи: тверді побутові відходи, рідкі нечистоти. Первинний поточний облік кількості, типу і складу відходів, що утворюються, збираються у процесі господарської діяльності ДУ «ІОЗДП НАМН» не ведеться.
Статистична звітність про відходи, що утворюються в процесі господарської діяльності Установи, не подається.
Склад і властивості відходів, що утворюються у процесі господарської та виробничої діяльності підприємства ДУ «ІОЗДП НАМН», ступінь їх небезпечності для навколишнього природного середовища не визначені та не погоджені.
Інструментально-лабораторні вимірювання параметрів викидів забруднюючих речовин пересувних джерел не здійснюються.
ДУ «ІОЗДП НАМН» не забезпечується професійна підготовка, підвищення кваліфікації та проведення атестації фахівців у сфері поводження з відходами.
Відповідальні особи у сфері поводження з відходами не призначені.
Відсутні Реєстрові карти об'єктів утворення, оброблення та утилізації відходів
Зберігання та видалення відходів не здійснюється відповідно до вимог екологічної безпеки, а саме: перевіркою зафіксовано змішування відходів поліетилену, ТПВ, макулатури у баках для сміття.
Перевіркою встановлено, що викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами викиду, розташованими за адресою: пр-т. Ювівлейний, 52-А, м. Харків, а саме від: - Витяжних труб приміщень харчоблоку; - Витяжних труб приміщень лабораторій, що розташовані в Установі, здійснюються за відсутності дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря.
Покарання: відсутні
21.05.2020 1827974 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню короновірусної хвороби (COVID-19) забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності"
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Об'єкти:
За місцем провадження господарської діяльності
Харківська Обл
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
18.02.2020 2080086 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Харківській області Проведено
26 порушень
Предмет перевірки: Додержання (виконання) вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Шульженко Олена Вікторівна — інженер з охорони праці Державної установи «Інститут охорони здоров'я дітей та підлітків національної академії медичних наук України»
Колеснік Сергій Миколайович — Головний інспектор відділу запобігання НС по Московському району Харківської міської територіальної громади ХРУ Головного управління ДСНС України у Харківській області
Порушення:
Перевірка справності систем вентиляції щодо справності вентиляторів припливних і витяжних систем, ФП, РУ, ГК, герметичних з’єднань повітроводів, повітрозабірних і витяжних каналів, противибухових пристроїв не проводиться.
Стан входів та виходів захисної споруди цивільного захисту їх доступність для усіх категорій населення, зокрема – для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення не відповідає вимогам з утримання.
Технічний стан захисної споруди цивільного захисту не відповідає вимогам з утримання.
Територію підприємства, будинки, споруди, приміщення, технологічні установки не забезпечено в повній мірі первинними засобами пожежогасіння.
Приміщення не обладнані установкою автоматичної пожежної сигналізації з виведенням сигналу на пульт централізованого спостереження пожежної охорони.
Не всі сходові клітки, внутрішні відкриті та зовнішні сходи, коридори, проходи та інші шляхи евакуації забезпечені евакуаційним освітленням.
Не проведено перевірку працездатності мережі систем зовнішнього протипожежного водопроводу на тиск та витрату води з оформленням акта.
Не проведено ідентифікацію об’єкта господарської діяльності.
Не забезпечено освітлення зовнішніх пожежних драбин, протипожежного обладнання, входів до будинків та споруд.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не здійснюється за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Не проведено перевірку на працездатність шляхом пуску води пожежних кран-комплектів (не рідше одного разу на рік) та їх технічне обслуговування з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Технічний стан приміщень захисних споруд і їх ремонт відповідно до чинних положень про проведення планово-попереджувальних ремонтів будівель і споруд залежно від їх основного функціонального призначення не проводяться.
У дверях скло, що не дає скалок при руйнуванні. замінено на звичайне.
Перевірка та обслуговування захисно-герметичних пристроїв сховища, захисно-герметичних та герметичних дверей (воріт), віконниць (ставень), герметичних клапанів та клапанів надмірного тиску не проводиться.
Керівник об'єкту не забезпечив утримання засобів протипожежного захисту у працездатному стані та не забезпечив їх технічне обслуговування.
Захисна споруда цивільного захисту системами пожежної автоматики і сигналізацією не обладнана.
На вікнах приміщень закладу, де перебувають люди (діти) встановлено ґрати, які не розкриваються, розсуваються або знімаються.
Допускається використання суб’єктами господарювання (орендарями) об’єктів нерухомості без поданої декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Допускається улаштування перепадів висот на шляхах евакуації. ). (1 поверх лабораторного корпусу)
Перевірка на герметичність сховища (згідно довідки про перевірку герметичності сховища) щорічно не проводиться.
Не всі світлові покажчики «Вихід» знаходяться в справному стані.
Допускається замикання на замки, болтові з’єднання та інші запори, що важко відчиняються зсередини, дверей на шляхах евакуації та евакуаційних виходах.
Двері на шляхах евакуації не виконані такими, що відчиняються в напрямку виходу з будівель (приміщень). (1 поверх головного корпусу)
Допускається застосування матеріалів та речовин, на які відсутні показники щодо пожежної небезпеки.
Герметичність та дотримання в сховищі температурно-вологісного режиму, який запобігає утворенню в захисній споруді конденсату не забезпечено.
Захисна споруда від підтоплення і затоплення ґрунтовими, поверхневими, технологічними та стічними водами не захищена.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
12.12.2018 375145 Контроль якості лікарських засобів Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: додержання вимог законодавства щодо якості лікарських засобів
Учасники:
Носова Олена Михайлівна — Головний лікар ДУ "Інститут охорони здоров'я дітей і підлітків Національної академії медичних наук України"
Борисенко Світлана Володимирівна — провізор – уповноважена особа ду "інститут охорони здоров'я дітей і підлітків національної академії медичних наук україни"
Порушення:
Уповноваженою особою не здійснюється ведення реєстру лікарських засобів, які надійшли до лікувально-профілактичного закладу (Додаток 1 до наказу). Журнал ведення обліку розпоряджень/рішень/ приписів від Держлікслужби та її територіальних органів ведеться не за формою, затвердженою наказом (Додаток 2 до наказу)
Уповноваженою особою не здійснюється перевірка дотримання умов зберігання лікарських засобів та додержання вимог законодавства щодо якості лікарських засобів у відділеннях не менше одного разу на місяць, зі здійсненням запису у відповідному журналі.
Покарання: відсутні
12.12.2018 1074682 Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: мораторій
Предмет перевірки: додержання метрологічних вимог
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні