Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro.Продажі
Продавець (2)
Зовнішня інформація (3)
Дозвільні документи
Ліцензії (7)
Будівництво (8) Перевірки (27)

НАЦІОНАЛЬНА ДИТЯЧА СПЕЦІАЛІЗОВАНА ЛІКАРНЯ "ОХМАТДИТ" МОЗ УКРАЇНИ

#01994089

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
06.01.2022 3082865 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
36 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
НАЦІОНАЛЬНА ДИТЯЧА СПЕЦІАЛІЗОВАНА ЛІКАРНЯ "ОХМАТДИТ" МОЗ УКРАЇНИ м. Київ, вул. В'ячеслава Чорновола, 28/1
м. Київ, вул. В'ячеслава Чорновола, 28/1
Учасники:
Бабак В Г — Начальник інженерно-технічного відділу
Ісаєнко Юрій Олександрович — заступник начальника відділу ЗНС та ЗЦЗ Шевченківського РУ ГУ ДСНС України у м.Києві
Щербань Аліна Єгорівна — провідний інспектор відділу ВЗНС Шевченківського РУ ГУ ДСНС України у м. Києві
Бабак В.Г. — Начальник інженерно-технічного відділу
Порушення:
Не надано акти проведення прихованих робіт по прокладанню електропроводів (кабелів), у приміщеннях всіх корпусів.
Сходові клітки, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не в повній мірі забезпечені евакуаційним освітленням, в порушення ДБН В.1.1-7. ДБН В.2.5-56:2014.
Не надані результати іспитів зразків ковроліну, прокладеного на шляхах евакуації, щодо показників пожежної бузпеки (токсичності продуктів горіння, помірної димоутворювальної здатності та відповідності групам поширення полум’я РП1, РП2 (корпус № 15 «СНІД» актова зала), в порушення ДБН В.1.1-7, ДБН В.2.2-9.
В дверях сходових кліток встановлено скло що дає скалки при руйнуванні, в порушення ДБН В.1.1-7, ДБН В.2.2-9.
Автоматична пожежна сигналізація перебуває в неробочому стані (корпус №2, №3, №11, №11-а, №13, №14, №15, №16).
На шляхах евакуації з нового багатофункціонального корпусу № 1 встановлені розсувні двері, в порушення ДБН В.1.1-7.
Не підтверджено проведення перевірки захисту будівлі від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів (новий багатофункціональний корпус).
Під сходовою кліткою влаштовано складське (підсобне) приміщення (корпус 11-а).
Не всі двері сходових кліток обладнані пристроями для самозачинення та ущільненням в притулах (корпус №2, №3, №11, №11-а, №13, №14, №15, №16), в порушення: Державних будівельних норм (далі-ДБН) В.1.1-7.
Будівлі корпусів №2, №3, №11, №11-а, №13, №14, №15, №16 не обладнані системою оповіщення про пожежу та управління евакуацією людей, в порушення ДБН В.2.5-56:2014.
Двері запасного евакуаційного виходу з приміщень цокольного поверху корпусу № 16 відчиняються не в напрямку виходу з приміщень.
Не підтверджено проведення заміру опору ізоляції електромережі та електроустановок і перевірки спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання (корпус №2, №3, №11, №11-а, №13, №14, №15, №16).
Двері у прорізах стін, що ведуть до переходу з приміщень корпусу № 11 до корпусу № 11-а не виконані протипожежними з класом вогнестійкості ЕІ-30, в порушення ДБН В.2.2-9.
На схемі території лікарні не вказані місця розміщення пожежних гідрантів.
Коридори які не мають природного освітлення не обладнані спеціальною системою димовидалення (цокольні поверхи), в порушення ДБН В.2.5-56:2014.
Приміщення будівель не дообладнані системою автоматичної пожежної сигналізації (корпус №2, №3, №11, №11-а, №13, №14, №15, №16), в порушення ДБН В.2.5-56:2014.
У приміщеннях всіх корпусів допускається використання тимчасових дільниці електромережі.
На зовнішніх пожежних патрубках нового багатофункціонального корпусу, для приєднання рукавів та подачі води від пересувної пожежної техніки, не підтверджено встановлення запірної арматури, яка повинна надавати можливість відкривання їх ззовні, в порушення ДБН В. 2. 5-64.
В об’ємі центральної сходової клітки влаштовані металеві грати (корпус № 16).
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів (коридори поверхів) (корпус №2, №3, №11, №11-а, №13, №14, №15, №16).
Двері виходів на покрівлю не виконані протипожежними з класом вогнестійкості ЕІ-30, в порушення ДБН В.1.1-7.
Допускається захаращення матеріальними цінностями шляхів евакуації (коридори, сходові клітки корпусів).
Апарати відключення в складських (підсобних) приміщеннях не встановлено поза межами (ззовні) вказаних приміщень на не горючих стінах (перегородках) або на окремих опорах (складські (підсобні) приміщення) («Аптечний склад» та «Матеріальний склад» корпус № 16).
Не підтверджено виведення сигналу від контрольно-приймального приладу системи автоматичної пожежної сигналізації на пульт централізованого пожежного спостереження (корпус №2, №3, №11, №11-а, №13, №14, №15, №16), в порушення ДБН В.2.5-56:2014.
Клас вогнестійкості проходок електричних кабелів та інженерного обладнання в приміщеннях електрощитових, складських (підсобних) приміщеннях та архівах через огороджувальні конструкції з нормативною межею вогнестійкості виконаний меншим, ніж нормативна межа вогнестійкості цієї огороджувальної конструкції або протипожежної перешкоди (корпус №2, №3, №11, №11-а, №13, №14, №15, №16), в порушення ДБН В.1.1-7.
Не надані підтверджуючі матеріали щодо перевірки працездатності мережі зовнішнього протипожежного водопроводу.
Не підтверджено проведення оброблення дерев’яних елементів горищних покриттів будівлі засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності (корпус №2, №13, №14), в порушення ДБН В.1.1-7.
Не всі евакуаційні виходи обладнані світловими покажчиками «ВИХІД» білого кольору на зеленому фоні, підключеними до джерела живлення аварійного (евакуаційного) освітлення (корпус №2, №3, №11, №11-а, №13, №14, №15, №16), в порушення ДБН В.2.5-56:2014.
Не підтверджено проведення технічного обслуговування та перевірку на працездатність шляхом пуску води пожежних кран-комплектів
Електроприймачі операційних блоків, нового багатофункціонального корпусу № 1, від безперебійної роботи яких безпосередньо залежить життя хворих не забезпечені резервним джерелом живлення (ДЕС, АБЖ), в порушення ДБН В.2.5-23.
Приміщення з постійним перебуванням хворих, не здатних самостійно пересуватися не забезпечені засобами індивідуального захисту органів дихання для саморятування людей під час пожежі з розрахунку на максимальну кількість хворих (стаціонар) та окремо для обслуговуючого персоналу.
Допускається розміщення в підвальних та цокольних поверхах складів, комор.
Не проведено розрахунки по визначенню розрахункового часу евакуації людей у разі пожежі.
Не всі двері на шляхах евакуації обладнані замками що легко відчиняється з середини (корпус №2, №3, №11, №11-а, №13, №14, №15, №16).
Двері електрощитових, підсобних (складських) приміщень, архівів не виконані протипожежними з класом вогнестійкості ЕІ-30 (корпус №2, №3, №11, №11-а, №13, №14, №15, №16), в порушення: ДБН В.1.1-7.
Не всі пожежні кран-комплекти розміщенні у вбудованих або навісних шафках, які мають отвори для провітрювання і пристосовані для опломбування та візуального огляду їх без розкривання (корпус №2, №3, №11, №11-а, №13, №14, №15, №16).
Покарання: відсутні
06.01.2022 3072307 Сфера теплопостачання Державна інспекція енергетичного нагляду України Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: господарська діяльність, пов’язана з виробництвом, транспортуванням, постачанням та використанням теплової енергії в частині технічної експлуатації теплових, тепловикористальних установок і мереж, енергетичного обладнання суб’єктів відносин у сфері теплопостачання, випробування та ремонту зазначених установок і мереж, режимів споживання теплової енергії, а також виконання робіт з проектування теплових, тепловикористальних установок і мереж
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
22.07.2021 2876904 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в м. Києві Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: відповідність лікувально-профілактичного закладу вимогам санітарних норм і правил щодо роботи з джерелами іонізуючого випромінювання для отримання санітарного паспорта 3061
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Дорош Л С — Головний спеціаліст відділу державної санітарно-епідеміологічної експертизи та охорони території Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства
Косюхно Р В — заступник начальника відділу державної санітарно-епідеміологічної експертизи та охорони території Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства
Дорош Л.С. — Головний спеціаліст відділу державної санітарно-епідеміологічної експертизи та охорони території Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства
Соболенко О.В. — завідувач відділу радіаційної безпеки
Соболенко О В — завідувач відділу радіаційної безпеки
Косюхно Р.В. — заступник начальника відділу державної санітарно-епідеміологічної експертизи та охорони території Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
23.06.2021 2860150 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у м. Києві Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: щодо додержання суб’єктом господарювання вимог законодавства у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Володимир Жовнір — Генеральний директор
Дишкант Марина Юріївна — головний спеціаліст відділу контрольно-перевірочної робити №3
Тетяна Жук — головний бухгалтер
Порушення:
В індивідуальній відомості про застраховану особу за 2005 рік невірно зазначено р.н.о.к.п.п. по застрахованій особі Куницькій Оксані Миколаївні,
Покарання: відсутні
16.02.2021 2538361 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у м. Києві Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: щодо додержання суб’єктом господарювання вимог законодавства у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Вовченко Олена Миколаївна — головний спеціаліст відділу контрольно-перевірочної робити №3
Жовнір Володимир Аполлінарійович — Генеральний директор
Порушення:
невірко відображено серію паспорта
Покарання: відсутні
05.02.2021 2518430 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в м. Києві Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: відповідність приміщень вимогам санітарних норм і правил щодо провадження медичної практики 265-17-241
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Жовнір В.А. — генеральний директор
Турі Наталія Іванівна — головний спеціаліст відділу санітарно-епідеміологічного нагляду та організації розслідування спалахів Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства
Жовнір В А — генеральний директор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
25.01.2021 2518414 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в м. Києві Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: відповідність приміщень вимогам санітарних норм і правил щодо провадження медичної практики 265-17-240
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Турі Н.І. — головний спеціаліст відділу санітарно-епідеміологічного нагляду та організації розслідування спалахів Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства
Жовнір В.А. — генеральний директор
Жовнір В А — генеральний директор
Турі Н І — головний спеціаліст відділу санітарно-епідеміологічного нагляду та організації розслідування спалахів Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
18.01.2021 2280907 Додержання законодавства про працю Державна служба України з питань праці Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства про працю
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
18.01.2021 2270751 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
56 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Жовнір Володимир Аполлінарійович — Генеральний директор
Спатарь Дмитро Володимирович — Головний державний інспектор відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Київській області
Бровченко Тетяна Федорівна — Головний державний інспектор відділу нагляду в АПК, СКС та зв'язку
Сергеєв Олександр Олегович — Головний державний інспектор відділу нагляду за об'єктами котлонагляду, підйомними спорудами та на транспорті управління нагляду в промисловості і на об'єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Київській області
Порушення:
На підприємстві не виконуються організаційні заходи, що убезпечують працівників під час роботи, а саме: на підприємстві відсутні затвердженні на 2021 рік списки працівників, які мають право на видачу нарядів, розпоряджень, керівників робіт, допускачів, а також переліки робіт, що виконуються за нарядами, розпорядженнями і в порядку поточної експлуатації.
Роботодавець, НДСЛ "ОХМАТДИТ" МОЗ УКРАЇНИ не набув права на експлуатацію, а саме: посудин, що працюють під тиском понад 0,05 МПа (балони в кількості 78 штук), які експлуатуються на підставі декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з охорони праці,
Керівником підприємства не забезпечено комплектування працівників та електроустановок підприємства випробуваними засобами захисту від ураження електричним струмом відповідно до норм комплектування.
На підприємстві не виконуються правила безпеки під час виконання окремих видів робіт в електроустановках загального призначення, а саме: порушується допуск відряджених працівників до робіт в електроустановках, а саме: на підприємстві відсутній лист в якому зазначено цілі відрядження та списки відряджених працівників ЕТЛ ФОП Жуковець Я.С., які можуть бути призначеними керівниками робіт, наглядачами і членами бригади, а також про працівників, яким може бути надане право видачі нарядів.
Працівники НДСЛ «ОХМАДИТ» М03 України в процесі роботи не роходять за рахунок роботодавця навчання з питань охорони праці. Не проведено навчання та перевірку нань, електрикам в кількості 10 осіб з питань охорони праці за нормативно-правовими актами з охорони праці, додержання яких входить до їхніх функціональних обов'язків (Правил з охорони праці під час виконання робіт на висоті НПАОП 0.00- 1.15-07)
На підприємстві не виконуються правила безпеки під час виконання окремих видів робіт в електроустановках спеціального призначення та не функціонує служба охорони праці, а саме: відповідальною особою за безпечне проведення робіт що виконувались в електроустановках підприємства, а саме виконання випробування та вимірювання електрообладнання підрядною організацією ЕТЛ ФОП Жуковець Я.С., не встановлено можливість безпечного виконання даних робіт адже до роботи допущені працівники, які не мають відповідного запису у посвідченні з електробезпеки згідно вимог діючих правил. Враховуючи викладене роботи з випробування та вимірювання електрообладнання працівникам ЕТЛ ФОП Жуковець Я.С. виконувати заборонено відповідно до діючих правил.
На підприємстві не виконуються загальні вимоги безпеки під час експлуатації тепломеханічного обладнання електростанцій, теплових мереж і тепловикористовувальних установок, а саме: в ІТП не нанесено написи відповідно до технологічної схеми. Технологічна схема відсутня.
Не проводиться облік видачі спеціального одягу, спеціального взуття та інших 313
Роботодавець НДСЛ "ОХМАТДИТ" МОЗ УКРАЇНИ не забезпечив належне утримання устаткування а саме: не призначив працівника, відповідального за технічний стан (Штабелер ручний гідравлічний Hanse SDJ 10168897),
Роботодавцем не надано зареєстрованої в Держпраці декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці на виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме: роботи в діючих електроустановках напругою понад 1000 В та в зонах дії струму високої частоти.
На підприємстві не функціонує служба охорони праці, а саме: відрядженим працівникам ETЛ ФОП Жуковець Я.С., із записом у журнал реєстрації вступних інструктажів з питань охорони праці, не проведено відповідний інструктаж
На підприємстві не виконуються основні вимоги безпеки під час обслуговування електроустановок, а саме: Огляди, виявлення і ліквідація несправностей в електроустановках не виконуються. Не встановлена особою, відповідальною за електрогосподарство, періодичність цих робіт. Відсутні оперативні журнали для записів результатів огляду електроустановок.
Роботодавцем не надано зареєстрованої в Держпраці декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки - устаткування напругою понад 1000 В (електричне устатковання електричних станцій і мереж, технологічне електрообладнання), а саме: Т-2 ТП-3865.
На підприємстві не виконуються основні вимоги безпеки під час обслуговування електроустановок, а саме: на підприємстві відсутній погоджений з Держпраці список працівників, які мають право проведення оперативних переговорів з енергопостачальною організацією.
Роботодавець не забезпечив функціонування системи управління охороною праці, а саме: не розроблено та не введено в дію «Положення Про порядок забезпечення працівників спецодягом, спецвзуттям та іншими 313.»
На підприємстві не функціонує служба охорони праці, а саме: відрядженим працівникам ЕТЛ ФОП Жуковець Я.C., із записом у журнал реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці, не проведено первинниі інструктаж з охорони праці.
Роботодавець не забезпечив функціонування системи управління охорони праці, а саме: Інструкції з охорони праці, що діють на підприємстві згідно переліку, інструкцій не переглянуті у встановлені терміни, в відділеннях пральні, харчоблоку, відділу транспорту, перегляд інструкцій проводиться в строки, передбачені нормативно - правовими актами з охорони праці, на основі яких їх розроблено, але не рідше ніж один раз на 5 років, а для робіт з підвищеною небезпекою або там, де є потреба у професійному доборі, - не рідше ніж один раз на 3 роки.
Роботодавцем не надано зареєстрованої в Держпраці декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці на виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме: технічне обслуговування, устатковання напругою понад 1000 В.
Роботодавець не забезпечив функціонування системи управління охорони праці, а саме: генеральний директор НДСЛ «ОХМАДИТ» МОЗ України не пройшов навчання та перевірку знань з питань охорони праці.
Роботодавець, не забезпечив функціонування системи управління охороною праці, а саме: не організував проведення атестації робочих місць на відповідність нормативно-правовим актам з охорони праці в порядку і строки, що визначаються законодавством.
Роботодавець НДСЛ "ОХМАТДИТ” МОЗ УКРАЇНИ не забезпечив функціонування системи управління охороною праці, а саме: працівник Гордієнко Петро Степанович не пройшов спеціальне навчання і перевірку знань відповідних нормативно-правових актів з охорони праці, а саме: НПАОП 0.00-1.81-18 "Правила охорони праці під час уксплуатації обладнання, що працює під тиском»,
Роботодавець не забезпечив функціонування системи управління охороною праці, а саме: на підприємстві не розроблено та не введено в дію «Положення про навчання з питань охорони праці»
Роботодавець, не забезпечив функціонування системи управління охороною праці, а саме: не забезпечив належне утримання устаткування. Не проведено періодично під час експлуатації випробування статичним навантаженням 1 раз на 12 міс. металевих стрем’янок що знаходяться в НДСЛ «ОХМАДИТ» МОЗ України
На підприємстві не виконуються правила безпеки під час виконання окремих видів робіт в електроустановках загального призначення, а саме: порушується допуск відряджених працівників до робіт в електроустановках, а саме: відрядженим працівникам ЕТЛ ФОП Жуковець Я.С., із записом у відповідний журнал з інструктажів, не проведено інструктаж з електробезпеки з урахуванням особливостей електроустановок, в яких їм доведеться працювати -отже підприємством, що допустило відряджених працівників, не було створено безпечних умов для виконання робіт в електроустановках.
На підприємстві не дотримуються організаційних заходів для безпечного проведення робіт, а саме: відсутній затверджений керівником підприємства перелік робіт, що виконуються на тепломеханічному обладнані одноособово за розпорядженням
Роботодавець НДСЛ "ОХМАТДИТ” МОЗ УКРАЇНИ не забезпечив належне утримання устаткування а саме: не призначив працівника, відповідального за безпечне проведення робіт ( Штабелер ручний гідравлічний Hanse SDJ 10168897),
Роботодавець НДСЛ "ОХМАТДИТ" МОЗ УКРАЇНИ за підсумками технічного огляду ліфтів не зазначив данні про дозволені параметри експлуатації і строк наступного технічного огляду в експлуатаційних або організаційно-методичних документах ліфтів облікові №№ 40444, 40442, 40443, 38844, 38292, 38291, 38843, 40292, 44074, 44075, 44073, 44072, 34225, 34224, 19468, 19289, 19288
Роботодавець, не забезпечив функціонування системи управління охороною праці, а саме: не розроблена і не введена в дію (не затверджена керівником підприємства) програма проведення стажування для працівників, які виконують роботи з підвищеної небезпекою
Роботодавець НДСЛ "ОХМАТДИТ” МОЗ УКРАЇНИ не забезпечив належне утримання устаткування, а саме: ліфтам обліковий № 38844, 38292, 38291, 38843, 40292, 34225, 34224, перевіряння опору ізоляції не проведені після закінчення робіт з підготовлення електроустаткування до технічного огляду, а також перевіряння елементів заземлення і повного опору петлі «фази нуль» не проведене в термін, установлений ПТЄ
На підприємстві не виконуються організаційні заходи, що убезпечують працівників під час роботи, а саме: відсутній «Журнал обліку робіт за нарядами та розпорядженнями».
Роботодавець не забезпечив функціонування системи управління охороною праці, а саме: на підприємстві не розроблена програма вступного інструктажу з питань охорони праці
Роботодавець НДСЛ "ОХМАТДИТ" МОЗ УКРАЇНИ не забезпечив функціонування системи управління охороною праці, а саме: працівник Ільченко Наталя Олександрівна не пройшов спеціальне навчання перевірку знань відповідних нормативно-правових актів з охорони праці, а саме: НПАОП 0.00-1.81-18 «Правила охорони праці під час експлуатації обладнання, що працює під тиском»,
Роботодавець, не отримав декларацію по переліку видів робіт підвищено небезпеки, які виконуються на підставі декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з охорони праці (роботи, що виконуються на висоті понад 1,3 метра
На підприємстві не дотримуються організаційних заходів для безпечного проведення робіт, а саме: роботи, щовиконуються на тепломеханічному обладнанні не оформлюються нарядами або розпорядженнями. "Журнал обліку робіт за нарядами і розпорядженнями" , а також бланки нарядів відсутні
Роботодавець, НДСЛ "ОХМАТДИТ" МОЗ УКРАЇНИ не набув права на Виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме: Зварювальні роботи які виконуються на підставі декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з охорони праці
Роботодавець НДСЛ "ОХМАТДИТ" МОЗ УКРАЇНИ Не забезпечив функціонування системи управління охороною праці, а саме: не забезпечено належне утримання устаткування. Не проведено позачерговий технічний огляд ліфтів обліковий № 19468, 19289, 19288, у разі закінчення граничного строку експлуатації,
Роботодавець, НДСЛ "ОХМАТДИТ" МОЗ УКРАЇНИ не набув права на виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме: «Зберігання балонів» в кількості 78 штук які виконуються на підставі декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з охорони праці,
Роботодавець, не забезпечив функціонування системи управління охороною праці, а саме: не електротехнічний персонал харчоблок, пральня (працівники електротехнологічні посада або професія яких пов’язана з експлуатацією електротехнічної частини виробничого обладнання, обов’язки котрих не стосуються обслуговування його електропроводу) не пройшли навчання II групу з лектробезпеки.
Керівник підприємства не забезпечив утримання, експлуатацію обслуговування електроустановок відповідно до вимог чинних нормативних документів, а саме: не забезпечив проведення протиаварійних і профілактичних випробувань та вимірювань електроустановок згідно з правилами і нормами (ПТЕ), а саме: Т-2 ТП-3865, який знаходиться на балансі підприємства; - не забезпечив перевірку знань працівників Чорний В.П., Ігнатченко А.М., Загребельний Д.І., Булига О.О., Кривошлик В.Д., Огороднік Р.П., Гейко Р.І., Невмержицький P.C., Терехов С.М. у встановлені строки згідно з вимогами ПБЕЕС та ПТЕЕС.
На підприємстві не виконуються загальні вимоги безпеки під час експлуатації тепломеханічного обладнання електростанцій, теплових мереж і тепловикористовувальних установок, а саме: відсутні графіки вологих прибирань приміщень ІТП, установлений керівником підприємства.
Не проведено регламентні роботи з опосвідчення стану безпеки електроустановок, що належать підприємству, із визначенням рівня безпечного стану.
На підприємстві не дотримуються організаційних заходів для безпечного проведення робіт, а саме: не призначено працівників, відповідальних за безпечне проведення робіт, що виконуються на тепломеханічному обладнані.
Роботодавець НДСЛ "ОХМАТДИТ” МОЗ УКРАЇНИ не забезпечив належне утримання устаткування а саме: не встановив порядок проведення щоденного обслуговування, періодичного технічного обслуговування та ремонту відповідно до вимог експлуатаційних документів ( Штабелер ручний гідравлічний Hanse SDJ 10168897),
Працівники НДСЛ «ОХМАДИТ» МОЗ України в процесі роботи не проходять за рахунок роботодавця навчання з питань охорони праці, а саме: завідувачі відділення які використовують кисень з питань охорони праці, за нормативно-правовими актами з охорони праці, додержання яких входить до їхніх функціональних обов'язків (Правил безпеки при виробництві та споживанні продуктів розділення повітря НПАОП 0.00-1.65-88.)
На підприємстві не виконуються основні вимоги безпеки під час обслуговування електроустановок, а саме: на підприємстві відсутній затверджений керівником підприємства список адміністративно-технічних працівників, яким дозволяється одноосібний огляд електроустановок.
Роботодавець НДСЛ "ОХМАТДИТ" МОЗ УКРАЇНИ не набув права на експлуатацію, а саме: Технологічні транспортні засоби ( Штабелер ручний гідравлічний Hanse SDJ 10168897), який експлуатуються на підставі декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з охорони праці,
Роботодавець НДСЛ "ОХМАТДИТ" МОЗ УКРАЇНИ не забезпечує належне утримання устаткування та моніторинг за його технічним станом, а саме: посудини для зберігання кріогенних газів типу ЕСТ-6000/18 СS, 2015р.в., зав№№ 15s3383,14s3180 не провів періодично (не рідше одного разу на рік) обстеження обладнання під тиском, а саме гідростатичне випробування робочим тиском, внутрішній та зовнішній огляди,
Роботодавець НДСЛ "ОХМАТДИТ” МОЗ УКРАЇНИ не забезпечив належне утримання устаткування а саме: не призначив обслуговувальний і ремонтний персонал ( Штабелер ручний гідравлічний Hanse SDJ 10168897),
Роботодавець НДСЛ "ОХМАТДИТ" МОЗ УКРАЇНИ не забезпечив функціонування системи управління охороною праці, а саме: не забезпечив ведення робіт за технологічними картами або проектами виконання робіт ( Штабелер ручний гідравлічний Hanse SDJ 10168897),
Роботодавець не забезпечив функціонування системи управління охорони праці, а саме: завідувач харчоблоку НДСЛ «ОХМАДИТ» МОЗ України не пройшла навчання та перевірку знань з питань охорони праці,
Роботодавець НДСЛ "ОХМАТДИТ" МОЗ УКРАЇНИ не забезпечує належне утримання устаткування та моніторинг за його технічним станом, а саме: котел водогрійний типу Vitoplex 200 SХ2А, зав.№№ 7438488600049, 438488600045, 438488600047, 438488600054, 438488600048, 438488600055, не проведено періодично (не рідше одного разу на рік) обстеження обладнання під тиском, а саме гідростатичне випробування робочим тиском, внутрішній та зовнішній огляди,
Роботодавець НДСЛ "ОХМАТДИТ" МОЗ УКРАЇНИ не забезпечив функціонування системи управління охороною праці, а саме: не забезпечив отримання дубліката журналу нагляду або паспорта від виробника чи складання нового журналу нагляду, ( Штабелер ручний гідравлічний Hanse SDJ 10168897)
На підприємстві не виконуються загальні вимоги охорони праці, а саме: роботодавцем призначено відповідального за безпечну експлуатацію та справний стан устаткування теплових установок мереж Кривошлика В.В. який не пройшов навчання з НПАОП 0.00-1.69-13.
Роботодавець не забезпечив функціонування системи управління охороною праці, а саме: на підприємстві не розроблено та не введено в дію «Положення про розробку інструкцій з охорони праці».
Відповідно до статті 13 розділ 1 3У №2694 «Про охорону праці) попередні ( при прийнятті на роботу медичні огляди працівників, зайняти) на важких роботах із шкідливими чи небезпечними умовами праці ш проводяться
Роботодавець не забезпечив функціонування системи управління охорони праці, а саме: на підприємстві, при кількості працюючих більше 50 чоловік -відсутня служба з охорони праці,
Покарання: відсутні
18.01.2021 2204524 Сфера теплопостачання Державна інспекція енергетичного нагляду України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Відповідно до пункту 3 розділу ІІ «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України № 533-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» встановлено, що тимчасово, до останнього календарного дня місяця (включно), в якому завершується дія карантину, встановленого Урядом на всій території України з метою запобігання поширенню на території України COVID-19, забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів зі здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності, крім державного нагляду (контролю):за діяльністю суб’єктів господарювання, які відповідно до затверджених Кабінетом Міністрів України критеріїв оцінки ступеня ризику від провадження господарської діяльності віднесені до суб’єктів господарювання з високим ступенем ризику;
Предмет перевірки: господарська діяльність, пов’язана з виробництвом, транспортуванням, постачанням та використанням теплової енергії в частині технічної експлуатації теплових, тепловикористальних установок і мереж, енергетичного обладнання суб’єктів відносин у сфері теплопостачання, випробування та ремонту зазначених установок і мереж, режимів споживання теплової енергії, а також виконання робіт з проектування теплових, тепловикористальних установок і мереж
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
18.01.2021 2420512 Культивування рослин, розроблення, виробництво, виготовлення, зберігання, перевезення, придбання, реалізація (відпуск), ввезення на територію України, вивезення з території України, використання, знищення наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, що підлягає ліцензуванню Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Культивування рослин, розроблення, виробництво, виготовлення, зберігання, перевезення, придбання, реалізація (відпуск), ввезення на територію України, вивезення з території України, використання, знищення наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, що підлягає ліцензуванню
Об'єкти:
Об'єкт 1
м. Київ, вул. В'ячеслава Чорновола, буд. 28/1, корп. 15, 5 Поверх, Літера 1А
Учасники:
Жоннір Володимир Апполінарійович — генеральний директор
Фурман Роман Аркадійович — Начальник Управління державного регулювання та контролю у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, прекурсорів і протидії їх незаконному обігу
Ковальчук Ольга Валентинівна — головна медична сестра
Корчевний Андрій Іванович — начальник відділу контролю за дотриманням ліцензійних умов діяльності з обігу підконтьнролих речовин управління державного регулювання та контролю у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, прекурсорів і протидії їх незаконному обігу Державн
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
31.07.2020 2143857 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у м. Києві Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог законодавства у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Довбня Юрій Васильович — В.о. Головного лікаря
Ступак-Бурда Аліна Віталіївна — головний спеціаліст відділу контрольно-перевірочної робити №3
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
06.07.2020 1945206 Галузь електроенергетики Державна інспекція енергетичного нагляду України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: "На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності"
Предмет перевірки: технічний стан резервних автономних джерел живлення або відповідність внутрішніх схем електропостачання категорійності споживача та його струмоприймачів
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
06.07.2020 1945886 Сфера теплопостачання Державна інспекція енергетичного нагляду України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: "На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності"
Предмет перевірки: господарська діяльність, пов’язана з виробництвом, транспортуванням, постачанням та використанням теплової енергії в частині технічної експлуатації теплових, тепловикористальних установок і мереж, енергетичного обладнання суб’єктів відносин у сфері теплопостачання, випробування та ремонту зазначених установок і мереж, режимів споживання теплової енергії, а також виконання робіт з проектування теплових, тепловикористальних установок і мереж
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
02.03.2020 2893572 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у м. Києві Проведено
46 порушень
Предмет перевірки: додержання (виконання) вимог техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Ільченк Н.О. — Головний інженер
Головко Олександр Юрійович — головний інспектор відділу ЗНС Шевченківського РУ ГУ ДСНС України у м. Києві майор служби цивільного захисту
Ільченк Н О — Головний інженер
Порушення:
Сходові клітки, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечені евакуаційним освітленням згідно норм (порушення: ДБН В.1.1-7, п.п 9.7.1., 9.7.5. ДБН В.2.5-56:2014 "Системи протипожежного захисту").
Двері у прорізах стін, що ведуть до переходу з приміщень корпусу №11 до корпусу № 11-а не виконані протипожежними з класом вогнестійкості ЕІ-30 (порушення: ДБН В.2.2-9).
Не надано підтверджуючих документів щодо технічного обслуговування системи пожежної сигналізації (корпус №3, новий корпус).
Приміщення, коридори які не мають природного освітлення не обладнані спеціальною системою димовидалення (цокольний поверх) (порушення: п.п. 10.2.4, 10.6.2. ДБН В.2.5-56:2014 "Системи протипожежного захисту").
На схемах території лікарні не вказані місця розміщення пожежних гідрантів.
Не надані підтверджуючі матеріали щодо перевірки працездатності мережі зовнішнього протипожежного водопроводу.
Не всі двері сходових кліток обладнані пристроями для самозачинення та ущільненням в притулах (корпус №2, корпус №3, корпус №1, корпус №11, корпус №11-а, корпус №16, корпус №15, корпус №13, корпус №14) (порушення: Державних будівельних норм(далі-ДБН В.1.1-7)
Допускається розміщення в підвальних та на цокольних поверхах складів, комор.
В складських (підсобних) приміщеннях допускається використання світильників з лампами розжарювання без захисного суцільного скла (ковпаків) (корпус №1, "Аптечний склад" корпус №16).
Евакуаційний вихід по центральній сходовій клітці заблоковано. В об'ємі сходової клатки влаштовані металеві грати (корпус №16).
З'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів (коридори поверхів) (корпус №1, корпус №11, корпус №16 "Матеріальний склад").
Шляхи евакуації з приміщень 1-го поверху корпусу №15 "СПІД" до 2-го евакуаційного виходу не виконано згідно норм (порушення ДБН В.1.1-7).
Всі двері сходових кліток засклені звичайним а не армованим склом (порушення: ДБН В.1.1-7, ДБН В.2.2-9)
Приміщення з постійним перебуванням хворих, не здатних самостійно пересуватися не забезпечені ношами з розрахунку: одні ноші на 5 хворих та засобів індивідуального захисту органів дихання для саморятування людей під час пожежі з розрахунку на максимальну кількість хворих (стаціонар) та окремо для обслуговуючого персоналу.
Не проведено перевірку захисту будівлі від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів (новий корпус).
Допускається влаштування на горищі складських (підсобних) приміщень (корпус №1).
З'єднувальні коробки не закриті кришками з негорючих або важкогорючих матеріалів (коридори поверхів) (корпус №1, корпус №11, корпус №11-а, корпус №15 "Генетика", корпус №16 "Матеріальний склад").
СПЗ (а саме АПС) перебуває в неробочому стані (корпус №3).
У приміщеннях допускається використання тимчасових дільниць електромережі.
На випадок відключення електроенергії обслуговуючий персонал, де у вечірній та нічний час можливе перебування людей, не забезпечений електричними ліхтарями.
Приміщення будівель не обладнані системою автоматичної пожежної сигналізації (корпус №2, корпус №1, корпус №11, корпус № 11-а, корпус №16, корпус №15, корпус №13, корпус №14) (порушення: п. 8.2, дод. А, табл. А1 ДБН В.2.5-56:2014 "Системи протипожежного захисту").
Двері виходів на покрівлю не виконані протипожежними з класом вогнестійкості ЕІ-30 (порушення: ДБН В.1.1-7).
Під сходовою кліткою розміщене (складське(підсобне) приміщення) (корпус №11-а).
Двері виходів на покрівлю не виконані протипожежними з класом вогнестійкості ЕІ-30 (порушення: ДБН В.1.1-7).
Не надано акти проведення прихованих робіт по прокладанню проводів (кабелів).
Допускається захаращення матеріальними цінностями шляхів евакуації (коридори, сходові клітки).
Не всі евакуаційні виходи обладнані світловими покажчиками "ВИХІД" білого кольору на зеленому фоні, підключеними до джерела живлення аварійного (евакуаційного) освітлення (корпус №2, корпус №3, корпус №1, корпус №11, корпус №11-а, корпус №16, корпус №15, корпус №13, корпус №14) (порушення: додаток Б, таб. Б.1. ДБН В.2.5-56:2014 "Системи протипожежного захисту").
Не проведено розрахунки по визначенню розрахункового часу евакуації людей у разі пожежі.
Електроприймачі операційних блоків, відділень анестезіології, реанімації й інтенсивної терапії та інших, від безперебійної роботи яких безпосередньо залежить життя хворих не забезпечені резервним джерелом живлення (ДЕС, АБЖ) (порушення: ДБН В.2.5-23).
Приміщення будівлі із постійним та тимчасовим перебуванням людей не обладнано системою оповіщення про пожежу та управління евакуацією людей (корпус №2, корпус №3, корпус №1, корпус №11, корпус №11-а, корпус №16, корпус №15, корпус №13, корпус №14) (порушення: додаток Б, таб. Б.1. ДБН В.2.5-56:2014 "Системи протипожежного захисту").
Клас вогнестійкості проходок електричних кабелів та інженерного обладнання приміщень електрощитових, складських (підсобних) приміщень, архівів через огороджувальні конструкції з нормативною межею вогнестійкості або через протипожежні перешкоди виконаний меншим, ніж нормативна межа вогнестійкості цієї огороджувальної конструкції або протипожежної перешкоди (корпус №2, корпус №3, корпус №1, корпус №11, корпус №11-а, корпус №16, корпус №15, корпус №13, корпус №14) (порушення ДБН В.1.1-7).
Двері електрощитової, підсобних (складських) приміщень, архівів, виходів на покрівлю, не виконані протипожежними з класом вогнестійкості ЕІ-30 (корпус №2, корпус №3, корпус №1, корпус №11, корпус №11-а, корпус №16, корпус №15, корпус №13, корпус №14) (порушення: ДБН В.1.1-7)
Апарати відключення в складських (підсобних) приміщеннях не встановлено поза межами (ззовні) вказаних приміщень на не горючих стінах (перегородках) або на окремих опорах (складські (підсобні) приміщення) ("Аптечний склад" та "Матеріальний склад" корпус №16).
Не проведено технічне обслуговування та перевірку внутрішніх пожежних кранів.
Не надані підтверджувальні документи щодо оброблення дерев'яних елементів горищних покриттів будівлі засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності (корпус №2, корпус №1, корпус №13, корпус №14) (порушення: ДБН В.1.1-7).
Допускається куріння за межами спеціально відведених місць (2-й поверх корпус №16).
Допускається складання горючих матеріалів ближче 1 метру до розподільчих щитів, електроприладів.
Двері (2-го евакуаційного виходу з приміщень цокольного поверху корпусу №1, корпус №16) відчиняються не в напрямку виходу з приміщень.
Не всі пожежі кран-комплекти розміщенні у вбудованих або навісних шафах, які мають отвори для провітрювання і пристосовані для опломбування та візуального огляду їх без розкривання.
Не надано підтверджуючих документів щодо виведення сигналу від контрольно-приймального приладу системи автоматичної пожежної сигналізації на пульт централізованого пожежного спостереження (корпус №3, новий корпус) (порушення: п. 5.8. ДБН В.2.5-56:2014 "Інженерне обладнання будинків та споруд. Системи протипожежного захисту").
2-й евакуаційний вихід з приміщень 1-го поверху (праве крило) заблокований (корпус №2, "Аптечний склад" корпус №16).
Територія об'єкту не в повній мірі забезпечена пожежними щитами (стендами) із розрахунку 1 щит на 5000м кв. захищуваної площі (до комплекту засобів пожежогасіння, які розміщуються на пожежному щиті, входять: вогнегасники - 3шт., ящик з піском - 1 шт., покривало з негорючого теплоізоляційного матеріалу або повсті розміром 2 х 2м - 1 шт., гаки - 3 шт., лопати - 2 шт., ломи - 2 шт., сокири - 2 шт.)
Не всі двері на шляхах евакуації обладнані замками що легко відчиняється з середини (корпус №2, корпус №3, корпус №1, корпус №11, корпус №11-а, корпус №16, корпус №15, корпус № 13, корпус №14).
Не визначено категорію складських приміщень щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 "Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установ за вибухопожежною та пожежною небезпекою", а також клас зони згідно з "Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок".
Двері протипожежних дверей не обладнані пристроями для самозачинення.
В об'ємах сходових кліток (влаштовані приміщення різного призначення) (порушення: ДБН В.1.1-7).
Покарання: відсутні
21.01.2019 1379314 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Пенсійний фонд України Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування
Учасники:
Садов'як Ірина Дмитрівна — Головний лікар
Сайченко Ірина Володимирівна — головний бухгалтер
Порушення:
Згідно відомостей нарахування заробітної плати за січень, лютий, березень, квітень 2010 року виявлено невірне відображення нарахувань страхових внесків у щомісячному звіті ( допущено помилку при розрахунку внесків - нараховано 4% замість 33,2%), самостійно виправлено платником у червні 2010 року в звіті додатку 4 «Звіт про суми нарахованої заробітної плати (грошового забезпечення, доходу)застрахованих осіб та суми нарахованих внесків на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування до органів Пенсійного фонду України» таблиця 1 «Нарахування внесків на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування». Згідно відомостей нарахування заробітної плати за травень 2010 року виявлено зайво зменшено внески відображено у щомісячному звіті за червень 2010 додатку 4 «Звіт про суми нарахованої заробітної плати (грошового забезпечення, доходу) застрахованих осіб та суми нарахованих внесків на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування до органів Пенсійного фонду України» таблиця 1 «Нарахування внесків на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування» та невірне відображення страхових внесків на суму лікарняних і відпускних нарахованих в червні 2010 року. Згідно відомостей нарахування заробітної плати за травень 2010 року виявлено заниження фонду оплати праці та страхових внесків в звіті додатку 4 «Звіт про суми нарахованої заробітної плати (грошового забезпечення, доходу) застрахованих осіб та суми нарахованих внесків на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування до органів Пенсійного фонду України» таблиця 1 «Нарахування внесків на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування» за відповідний місяць. (самостійно виправлено платником в щомісячному звіті за липень 2010 року);
У річних індивідуальних про застраховану особу за 2009 рік по застрахованій особі Спаскіній А. невірно відображено «код ставки страхового збору», подано код ставки страхового збору «1». У щомісячному звіті додатку 4 «Звіт про суми нарахованої заробітної плати (грошового забезпечення, доходу)застрахованих осіб та суми нарахованих внесків на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування до органів Пенсійного фонду України» таблиця 7 «Суми, нараховані за дні тимчасової непрацездатності, щорічні та додаткові відпуски, та суми, нараховані у минулих періодах» за червень 2010 року невірно відображено код застрахованої особи по Спаскіній А., подано під кодом категорії ЗО «2». У річних індивідуальних відомостях про застраховану особу за період з 2004 по2009 роки невірно вказано ПІБ по 12 застрахованих особах. По 15 застрахованим особам в реєстрі застрахованих осіб Державного реєстр загальнообов’язкового державного соціального страхування за період з 2010 по 2018 роки невірно відображено ПІБ.
Покарання:
Інше
21.01.2019 1388949 Галузь електроенергетики Державна інспекція з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: технічний стан резервних автономних джерел живлення або відповідність внутрішніх схем електропостачання категорійності споживача та його струмоприймачів
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
21.01.2019 1380274 Державний нагляд за дотриманням вимог ядерної та радіаційної безпеки, що підлягає ліцензуванню Державна інспекція ядерного регулювання України Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері безпеки використання ядерної енергії
Об'єкти:
Об'єкт 2
01025, м. Київ, вул. Стрітенська, буд. 7/9
Об'єкт 1
01135, м. Київ, вул. В'ячеслава Чорновола, буд. 28/1
Учасники:
Пляцек Володимир Анатолійович — завідуючий центром радіології ндсл «охматдит»
Садов'як Ірина Дмитрівна — Головний лікар НДСЛ «ОХМАТДИТ»
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
21.01.2019 1428212 Контроль якості лікарських засобів Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Дотримання законодавства щодо якості лікарських засобів
Об'єкти:
Об'єкт 1
м. Київ, вул. Стрітенська, 7/9
Об'єкт 2
м. Київ, вул. Чорновола, 28/1
Учасники:
Садов'як І Д — головний лікар
Садов'як І.Д. — головний лікар
Порушення:
1. Не надано підтвердження щодо регулярної метрологічної повірки гігрометра (відділення торако-абдомінальної хірургії), термометрів (відділення гнійної хірургії, відділення мікрохірургії). В приміщеннях основного зберігання лікарських засобів не пройдено метрологічної повірки гігрометрів психрометричних (аптечний склад згідно структури ЛПЗ). Здійснення обліку вологості повітря у приміщеннях зберігання лікарських засобів ведеться не у відповідності до фактичних показників (відділення поліклініки) (п.4 розділу ІІ Правил зберігання та проведення контролю якості лікарських засобів у лікувально-профілактичних закладах, затверджених Наказом МОЗ України від 16.12.2003 № 584). 2. Неналежне виконання уповноважених осіб своїх функціональних обов’язків, а саме: - інструкція функціональних обов’язків уповноваженої особи розроблена не в повному обсязі та не актуалізована до чинного законодавства в частині оформлення висновку вхідного контролю; - висновок вхідного контролю якості лікарських засобів оформлюється не згідно чинного законодавства; - оформлення реєстру лікарських засобів, які надходять до лікувально-профілактичного закладу, ведеться не за встановленою формою; в частині реєстрів не зазначається дата і номер сертифіката якості виробника. (п.2 розділу І, пп.2,3 розділу V Правил зберігання та проведення контролю якості лікарських засобів у лікувально-профілактичних закладах, затверджених Наказом МОЗ України від 16.12.2003 № 584).
Покарання: відсутні
17.12.2018 1192845 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Пенсійний фонд України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: мораторій
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
17.12.2018 396359 Галузь електроенергетики Державна інспекція з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: мораторій
Предмет перевірки: відповідність внутрішніх схем електропостачання категорійності споживача та його струмоприймачів
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
17.12.2018 372947 Державний нагляд за дотриманням вимог ядерної та радіаційної безпеки, що підлягає ліцензуванню Державна інспекція ядерного регулювання України Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Використання джерел іонізуючого випромінювання
Учасники:
Пляцек Володимир Анатолійович — Завідуючий Центром радіології НДСЛ «ОХМАТДИТ»
Порушення:
Не забезпечено проведення технічного обслуговування медичного радіологічного обладнання в діагностичній радіології
Покарання: відсутні
13.06.2018 1355554 Головне управління Держпраці у Київській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці після монтажу ліфтів
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Задорожний Сергій Олексійович — генеральний директор тов "євроліфт лтд"
Садов'як Ірина Дмитрівна — головний лікар
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
03.05.2018 1367900 Головне управління Держпродспоживслужби в м. Києві Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Сфера дотримання санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Ковальчук О В — головна медична сестра
Іванова Т П — заступник головного лікаря з медичної частини
Ковальчук О.В. — головна медична сестра
Іванова Т.П. — заступник головного лікаря з медичної частини
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
16.04.2018 1062101 Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Технічна помилка під час планування
Предмет перевірки: додержання санітарного законодавства; додержання законодавства у сфері безпечності та якості харчових продуктів
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
26.02.2018 1354740 Державна інспекція з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії у м. Києві Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: перевірка виконання суб’єктами господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства, виявлених за результатами здійснення заходів з державного енергетичного нагляду
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Садов'як І Д — Головний лікар
Садов'як І.Д. — Головний лікар
Порушення:
Запроектувати, змонтувати і ввести в експлуатацію третє незалежне джерело живлення для струмоприймачів першої категорії
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
30.01.2018 1365824 Головне управління Держпродспоживслужби в м. Києві Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Сфера дотримання санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Іванова Т.П. — заступник головного лікаря з медичної частини
Іванова Т П — заступник головного лікаря з медичної частини
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні