Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro.Продажі
Продавець (13)
Зовнішня інформація (4)
Дозвільні документи
Ліцензії (4)
Будівництво (33) Перевірки (17)

КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ПРОТИПУХЛИННИЙ ЦЕНТР" ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

#01981224

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
01.02.2022 3011617 Зайнятість населення, зайнятість та працевлаштування осіб з інвалідністю Державна служба України з питань праці Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах зайнятості населення, зайнятості та працевлаштування осіб з інвалідністю
Учасники:
Остапчук Ірина Михайлівна — головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю , зайнятість та інших нормативно-правових актів
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
01.02.2022 3086468 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
12 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ПРОТИПУХЛИННИЙ ЦЕНТР
29000, Хмельницька обл., м. Хмельницький, вул. Пілотська, 1
Учасники:
Шевцов Ярослав Ігорович — головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям по місту Хмельницькому Хмельницького районного управління ГУ ДСНС України у Хмельницькій області капітан служби цивільного захисту
Порушення:
Не забезпечено заклад первинними засобами пожежогасіння в повному обсязі. (вогнегасники)
Хворі (стаціонар) та обслуговуючий персонал закладу не забезпеченні в повному обсязі засобами індивідуального захисту органів дихання для само рятування під час пожежі.
Допущено зниження класу вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах в приміщеннях машинного відділення, архів та складу.
Відстань між ліжками у приміщеннях стаціонару становить менше 0,8 м, центральний прохід менше 1,2 завширшки.
Допущено зниження класу вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах виходів на горища.
Киснева станція (пункт) розташована на відстані менш ніж 25 метрів від корпусу лікарні де перебувають хворі.
Не забезпечено утримання засобів протипожежного захисту у працездатному стані (кнопки дистанційного запуску пожежних насосів).
Допущено зниження класу вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах. На дверях встановлених в приміщення електрощитової відсутнє маркування: - товарний знак підприємства-виробника чи його найменування; - рік виготовлення; - клас вогнестійкості. (радіологія).
В приміщеннях закладу з'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів виконано не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Не проведено ідентифікацію об’єкта.
Допускається розміщення та здача в оренду приміщень диспансеру під інше призначення.
Пожежні кран-комплекти не розміщено у вбудованих або навісних шафках, які мають отвори для провітрювання та візуального огляду їх без розкривання.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
01.02.2022 2958619 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Пенсійний фонд України Проведено
3 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування
Учасники:
Теленко Надія Михайлівна — Головний бухгалтер
Байдукова Олена Василівна — Головний спеціаліст
Порушення:
Встановлено подання недостовірних персоніфікованих відомостей, що використовуються в Державному реєстрі за 2013-2020 роки (невірно відображено номер облікової картки або серію, номер паспорта застрахованих осіб)
Встановлено подання недостовірних відомостей, що використовуються в Державному реєстрі за 2021 рік (невірно відображено ім’я та по батькові застрахованих осіб)
Встановлено подання недостовірних персоніфікованих відомостей, що використовуються в системі персоніфікованого обліку за серпень та листопад 2010 року (невірно відображено суми заробітної плати )
Покарання: відсутні
01.02.2022 3017555 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
21 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Костюченко Денис Вікторович — головний державний інспектор відділу нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв"язку
Остапчук Ірина Михайлівна — головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю , зайнятість та інших нормативно-правових актів
Мельник Вікторія Олександрівна — головний державний інспектор відділу з питань експертизи умов праці
Тимуш Олена Володимирівна — головний державний інспектор відділу нагляду в АПК та СКС
Порушення:
Підхід до машинних приміщень ліфтів не обладнаний електричним освітленням
Не розроблений перелік приміщень, пов’язаних із споживанням продуктів розділення повітря
Не отримано дозвіл від органів Держпраці на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки (ліфт лікарняний 1 одиниця)
Не проведена в установленому порядку Ідентифікація об'єктів підвищеної небезпеки суб'єкта господарювання
В приміщеннях де використовується кисень відсутні знаки безпеки
Електроустановки не укомплектовані у достатній кількості випробуваними засобами захисту відповідно до норм (машинні приміщення ліфтів)
Атестація робочих місць за умовами праці проведена не на усіх робочих місцях, які того потребують
Лабораторні дослідження умов праці проведено не на усіх робочих місцях, які того потребують
У машинних приміщеннях ліфтів на пристрої для підвішування вантажопідіймального засобу, який призначений для проведення ремонтних робіт або поруч з ним не зазначено його вантажопідіймальність або допустиме навантаження
При здійсненні заходу державного контролю в КНП «Хмельницький обласний протипухлинний центр» ХОР встановлено порушення вимог абзацу першого пункту 2.5 глави 2 Інструкції № 58, де вказано, що з кожним записом, що заноситься до трудової книжки на підставі наказу (розпорядження) про призначення на роботу, переведення і звільнення, працівники ознайомлені під розписку.
Не розроблено та не затверджено по всім видам робіт, та професіям інструкції з охорони праці (кріоциліндр Taylor-Wharton XL-50)
При здійсненні заходу державного контролю в КНП «Хмельницький обласний протипухлинний центр» ХОР встановлено порушення вимог ч. 1 ст. 116 КЗпП україни, якою передбачено, що При звільненні працівника виплата всіх сум, що належать йому від підприємства, установи, організації, провадиться в день звільнення.
На виконання робіт підвищеної небезпеки (роботи, що виконуються на висоті понад 1.3 метра) роботодавцем не оформлена в установленому порядку декларація відповідності його матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці та промислової безпеки (група Б, п.3, п.19).
Не погоджено з Управлінням Держпраці список осіб, які мають право проведення оперативних переговорів з енергопостачальною організацією.
Порушено ст. 61 КЗпП України, де вказано, що на безперервно діючих підприємствах, в установах, організаціях, а також в окремих виробництвах, цехах, дільницях, відділеннях і на деяких видах робіт, де за умовами виробництва (роботи) не може бути додержана встановлена для даної категорії працівників щоденна або щотижнева тривалість робочого часу, допускається за погодженням з виборним органом первинної профспілкової організації (профспілковим представником) підприємства, установи, організації запровадження підсумованого обліку робочого часу з тим, щоб тривалість робочого часу за обліковий період не перевищувала нормального числа робочих годин (статті 50 і 51).
Під час проведення перевірки в КНП «Хмельницький обласний протипухлинний центр» ХОР встановлено порушення п. 1 ч. 1 ст. 29 КЗпП України, в якій вказано, до початку роботи працівника за укладеним трудовим договором (крім трудового договору про дистанційну роботу) власник або уповноважений ним орган зобов’язаний: роз’яснити працівникові його права і обов’язки та поінформувати під розписку про умови праці.
Встановлено порушення ч. 1 ст. 50 КЗпП України, якою передбачено, що нормальна тривалість робочого часу працівників не може перевищувати 40 годин на тиждень.
Порушено ч. 1 ст. 53 КЗпП України, де вказано, що напередодні святкових і неробочих днів (стаття 73) тривалість роботи працівників, крім працівників, зазначених у статті 51 цього Кодексу, скорочується на одну годину як при п'ятиденному, так і при шестиденному робочому тижні.
Не призначено особи відповідальної за безпечну експлуатацію трубопроводів продуктів розділення повітря та їх технічний стан
Не складено акт опосвідчення стану безпеки електроустановок
Не отримано дозвіл від органів Держпраці на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки (обладнання, що працює під тиском-кисневі балони)
Покарання: відсутні
01.02.2022 3042101 Додержання законодавства про працю Державна служба України з питань праці Проведено
6 порушень
Предмет перевірки: додержання законодавства про працю
Учасники:
Остапчук Ірина Михайлівна — головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю , зайнятість та інших нормативно-правових актів
Порушення:
в день звільнення не виплачені кошти працівнику
не запроваджено підсумований облік робочого часу
із записом до трудової книжки працівника не знайомлено
не скорочено на одну годину робочий день
перевищено нормальну тривалість робочого часу
до початку роботи працівника керівник не зоз'яснив права і обов'язки
Покарання: відсутні
08.10.2020 2183192 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Хмельницькій області Проведено
20 порушень
Предмет перевірки: Виконання пунктів припису щодо усунення порушень вимог законодавства у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Шевцов Ярослав Ігорович — головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям по місту Хмельницькому Хмельницького районного управління ГУ ДСНС України у Хмельницькій області капітан служби цивільного захисту
Порушення:
Пожежні кран-комплекти не розміщено у вбудованих або навісних шафках, які мають отвори для провітрювання та візуального огляду їх без розкривання.
Допущено зниження класу вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах в приміщеннях електрощитових.
Відстань між ліжками у приміщеннях стаціонару становить менше 0,8 м, центральний прохід менше 1,2 завширшки.
Не проведено ідентифікацію об’єкта.
Допущено зниження класу вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах в горищному приміщенні головного корпусу.
Автомобільні дороги, проїзди й проходи до будівель, споруд, пожежних вододжерел, підступи до зовнішніх стаціонарних пожежних драбин, не забезпечено вільними.
Допускається облицювання стін на шляхах евакуації з горючих матеріалів з невизначеними властивостями пожежної безпеки (головний корпус).
Будівлю харчоблоку не обладнано системою пожежної сигналізації.
Хворі (стаціонар) та обслуговуючий персонал закладу не забезпеченні засобами індивідуального захисту органів дихання для само рятування під час пожежі.
Допущено зменшення ширини доріг та проїздів для пожежних автомобілів.
Працівників не забезпечено засобами індивідуального захисту органів дихання від отруйних речовин.
Лінії живлення до кожного побутового кондиціонера не забезпечено автономним пристроєм електричного захисту.
Допущено зниження класу вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах в складському приміщенні головного корпусу (1-й поверх).
Будівлю гаражу не обладнано системою пожежної сигналізації.
Допускається розміщення та здача в оренду приміщень диспансеру під інше призначення.
В будівлі харчоблоку та гаражів з'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів виконано не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Допущено зниження класу вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах в приміщенні архіву головного корпусу.
Головним лікарем диспансеру не забезпечено утримання засобів протипожежного захисту у працездатному стані (кнопки дистанційного запуску пожежних насосів).
Допущено зниження класу вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах в приміщеннях машинного відділення.
Допущено зниження класу вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах в горищному приміщенні радіологічному відділенні.
Покарання: відсутні
07.07.2020 2132403 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у Хмельницькій області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Додержання суб"єктом господарювання вимог законодавства у сфері загальнообов"язкового державного пенсійного страхування
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Байдукова Олена Василівна — Головний спеціаліст
Теленко Надія Михайлівна — Головний бухгалтер
Порушення:
Встановлено подання недостовірних відомостей, що використовуються в системі персоніфікованого обліку за 1999-2001р.р.
Покарання: відсутні
17.01.2020 2058217 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Хмельницькій області Проведено
20 порушень
Предмет перевірки: Додержання та виконання вимог законодавства у сферах цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Бойко В В — Завідувач господарством
Бойко В.В — Завідувач господарством
Шевцов Ярослав Ігорович — головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям по місту Хмельницькому Хмельницького районного управління ГУ ДСНС України у Хмельницькій області капітан служби цивільного захисту
Порушення:
Будівлю харчоблоку не обладнано системою пожежної сигналізації.
В будівлі харчоблоку та гаражів з'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів виконано не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Допущено зменшення ширини доріг та проїздів для пожежних автомобілів.
Допущено зниження класу вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах в приміщенні архіву головного корпусу.
Працівників не забезпечено засобами індивідуального захисту органів дихання від отруйних речовин.
Головним лікарем диспансеру не забезпечено утримання засобів протипожежного захисту у працездатному стані (кнопки дистанційного запуску пожежних насосів).
Допущено зниження класу вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах в горищному приміщенні головного корпусу.
Будівлю гаражу не обладнано системою пожежної сигналізації.
Відстань між ліжками у приміщеннях стаціонару становить менше 0,8 м, центральний прохід менше 1,2 завширшки.
Пожежні кран-комплекти не розміщено у вбудованих або навісних шафках, які мають отвори для провітрювання та візуального огляду їх без розкривання.
Допускається розміщення та здача в оренду приміщень диспансеру під інше призначення.
Автомобільні дороги, проїзди й проходи до будівель, споруд, пожежних вододжерел, підступи до зовнішніх стаціонарних пожежних драбин, не забезпечено вільними.
Не проведено ідентифікацію об’єкта.
Допущено зниження класу вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах в горищному приміщенні радіологічному відділенні.
Допущено зниження класу вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах в приміщеннях машинного відділення.
Допущено зниження класу вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах в приміщеннях електрощитових.
Хворі (стаціонар) та обслуговуючий персонал закладу не забезпеченні засобами індивідуального захисту органів дихання для само рятування під час пожежі.
Допускається облицювання стін на шляхах евакуації з горючих матеріалів з невизначеними властивостями пожежної безпеки (головний корпус).
Лінії живлення до кожного побутового кондиціонера не забезпечено автономним пристроєм електричного захисту.
Допущено зниження класу вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах в складському приміщенні головного корпусу (1-й поверх).
Покарання: відсутні
02.12.2019 2038213 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Василенко Надія Миколаївна — ЛІКАР З ГІГІЄНИ ХАРЧУВАННЯ ВІДДІЛУ БЕЗПЕКИ СЕРЕДОВИЩА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОГО НАГЛЯДУ ЗА ДОТРИМАННЯМ САНІТАРНОГО ЗАКОНОДАВСТВА ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ В ХМЕЛЬНИЦЬКІЙ ОБЛАСТІ
Баланюк Наталія Вацлавна — головний спеціаліст відділу безпеки середовища життєдіяльності управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
26.03.2019 1387546 Галузь електроенергетики Державна інспекція з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: технічний стан резервних автономних джерел живлення або відповідність внутрішніх схем електропостачання категорійності споживача та його струмоприймачів
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
26.03.2019 1389920 Сфера теплопостачання Державна інспекція з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Господарська діяльність, пов’язана з виробництвом, транспортуванням, постачанням та використанням теплової енергії в частині технічної експлуатації теплових, тепловикористальних установок і мереж, енергетичного обладнання суб’єктів відносин у сфері теплопостачання, випробування та ремонту зазначених установок і мереж, режимів споживання теплової енергії, а також виконання робіт з проектування теплових, тепловикористальних установок і мереж
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
26.03.2019 1380520 Державний нагляд за дотриманням вимог ядерної та радіаційної безпеки, що підлягає ліцензуванню Державна інспекція ядерного регулювання України Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері безпеки використання ядерної енергії
Учасники:
Галка Галина Дмитрівна — завідувач радіологічним відділенням хоод
Юрчишена Світлана Євгеніївна — лікар-радіолог променевий терапевт ( особа, відповідальна за радіаційну безпеку в установі) хоод
Рибаков Сергій Олександрович — завідувач рентгенологічним відділенням хоод
Мороз В'ячеслав Анатолійович — головний лікар ХООД
Тимофієва Людмила Миколаївна — завідувач відділенням радіонуклідної діагностики хоод
Порушення:
Не функціонує сигналізація сховища радіофармпрепаратів відділення радіоізотопної діагностики
Відсутні документи, що підтверджують проходження персоналом категорії «А» (41 особа) навчання з питань радіаційної безпеки
Покарання: відсутні
26.03.2019 1428068 Контроль якості лікарських засобів Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками Проведено
5 порушень
Предмет перевірки: Дотримання законодавства щодо якості лікарських засобів
Об'єкти:
Об'єкт 1
Хмельницька обл., м. Хмельницький, вул. Пілотська, 1
Учасники:
Порушення:
На законодавчо регульовані засоби вимірювальної техніки у приміщеннях зберігання лікарських засобів (гігрометри психрометричні типу ВІТ-1 та гігрометри психрометричні типу ВІТ-2) не надано підтвердження щодо проходження чергової метрологічної повірки (остання повірка у ІІ кварталі 2017 року).
Уповноваженими особами, при здійсненні вхідного контролю якості лікарських засобів, в окремих випадках, не здійснюється ведення реєстру лікарських засобів, які надійшли до лікувально-профілактичного закладу.
Уповноваженими особами відділень при здійсненні вхідного контролю якості наркотичних та психотропних лікарських засобів, отриманих від Товариства з обмеженою відповідальністю "ФАРМ-ХОЛДИНГ А.Г.", не здійснюється перевірка даних щодо їх реєстраційного статусу.
Уповноваженими особами при здійсненні вхідного контролю якості лікарських засобів в окремих випадках не оформляється висновок вхідного контролю шляхом відмітки на накладній: "Вхідний контроль проведено, результат позитивний/негативний, дозволено/не дозволено до використання (застосування) (із зазначенням П.І.Б. уповноваженої особи, дати проведення вхідного контролю, підпису)".
Не повідомлено відомості про уповноважених осіб відповідальних за якість лікарських засобів (прізвище, контактний телефон) та форму зв’язку (телефон, факс, електронна пошта) протягом десятиденного строку після їх призначення до Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Хмельницькій області.
Покарання: відсутні
08.10.2018 1160806 Державна служба України з питань праці Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Дотримання закододавства з питань промислової безпеки, охорони праці, гігієни праці та законодавства з питань та працевлаштування інвалідів
Учасники:
Порушення:
Повторний інструктаж на робочому місці проведений не за всіма діючими на підприємстві інструкціями з охорони праці відповідно до виконуваних працівником робіт.
Покарання: відсутні
08.10.2018 395441 Сфера теплопостачання Державна інспекція з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: мораторій
Предмет перевірки: технічний стан резервних автономних джерел живлення або відповідність внутрішніх схем електропостачання категорійності споживача та його струмоприймачів; господарська діяльність, пов'язана із споживанням теплової енергії в частині технічної експлуатації теплових установок і мереж, енергетичного обладнання суб'єктів відносин у сфері теплопостачання, випробування та ремонту зазначених установок і мереж, режимів споживання теплової енергії
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
08.10.2018 373051 Державний нагляд за дотриманням вимог ядерної та радіаційної безпеки, що підлягає ліцензуванню Державна інспекція ядерного регулювання України Проведено
3 порушення
Предмет перевірки: Використання джерел іонізуючого випромінювання
Учасники:
Табола Микола Михайлович — заступник головного лікаря з лікувальної роботи
Терлецька Світлана Миколаївна — інженер-фізик хмельницького обласного онкологічного диспансеру
Мороз В'ячеслав Анатолійович — Головний лікар Хмельницького обласного онкологічного диспансеру
Тимофієва Людмила Миколаївна — завідувач відділенням радіонуклідної діагностики хмельницького обласного онкологічного диспансеру
Рибаков Сергій Олександрович — завідувач рентгенологічним відділенням хмельницького обласного онкологічного диспансеру
Галка Галина Дмитрівна — завідувач радіологічним відділенням хмельницького обласного онкологічного диспансеру
Порушення:
Акт визначення рівня фізичного захисту джерел іонізуючого випромінювання відповідно до їх категорії потребує переоформлення
Відсутній наказ про призначення особи, відповідальної за ведення системи обліку та контролю ядерних матеріалів і надання інформації до Держатомрегулюванн
Не внесені зміни до ліцензії на провадження діяльності з використання ДІВ в зв'язку з наміром поширити діяльність на додаткове ДІВ - систему рентгенографічну та флюороскопічну «OPERA T90cs»
Покарання: відсутні
21.05.2018 1374576 Головне управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні