Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Перевірки (3)

СИНЕЛЬНИКІВСЬКЕ РАЙОННЕ СПОЖИВЧЕ ТОВАРИСТВО

#01746014

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
08.11.2021 2362892 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
56 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Ринок Синельниківського РайПо
52500, Дніпропетровська обл., м. Синельникове, вул. Каштанова, буд. 25
Адмінбудівля РайПо
52500, Дніпропетровська обл., м. Синельникове, вул. Богми, буд. 24
Учасники:
Шведков Костянтин Олександрович — Головний інспектор ВЗНС Синельниківського РУ ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області
Порушення:
(Адміністративна будівля) Приміщення не обладнані системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014«Системи протипожежного захисту», а саме: системою пожежної сигналізації
Особа відповідальна за виконання заходів з цивільного захисту та техногенної безпеки не пройшла навчання у сфері цивільного захисту.
Переносні вогнегасники не розміщено шляхом навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення
Посадовою особою не пройдено навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки.
(Адміністративна будівля) Переносні вогнегасники не розміщено шляхом навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення
Захист будівель, споруд та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, а також їх перевірка не виконано відповідно до вимог ДСТУ EN 62305:2012 «Блискавкозахист».
(Територія об’єкта) На ринок (крім критих) незалежно від площі схема розміщення будівель, торговельних рядів, кіосків, павільйонів, контейнерів, торговельних місць, палаток не розроблена й не узгоджена з ДСНС.
Не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання. Мають проводитись 1 раз на 2 роки, якщо інші терміни не обумовлені ПТЕ.
(Адміністративна будівля) Приміщення не доукомплектовані сертифікованими первинними засобами пожежогасіння.
(Адміністративна будівля) Допускається експлуатація кабелів і проводів з пошкодженою або такою, що в процесі експлуатації втратила захисні властивості, ізоляцією.
(М’ясний павільйон) Не забезпечено будівлю нормованою кількістю води для зовнішнього пожежогасіння відповідно до ДБН В.2.5-74:2013, п. 6.2.3, табл.4
Не забезпечено будівлю нормованою кількістю води для зовнішнього пожежогасіння відповідно до ДБН В.2.5-74:2013, п. 6.2.3, табл.4
Допускається експлуатація кабелів і проводів з пошкодженою або такою, що в процесі експлуатації втратила захисні властивості, ізоляцією.
(М’ясний павільйон) Переносні вогнегасники не розміщено шляхом навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення
(Територія об’єкта) Для всіх будівель і приміщень виробничого та складського призначення, лабораторій, розташованих на території ринку, у тому числі для зовнішніх складських дільниць, категорія щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки не визначена.
(Адміністративна будівля) Технічне обслуговування вогнегасників не здійснено відповідно до Правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників, затверджених наказом МВС України від 15.01.2018 №25, зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 23 лютого 2018 року за № 225/31677.
Допускається улаштування та експлуатація тимчасової електромережі.
Керівник об’єкта, підприємства забезпечив утримання засобів протипожежного захисту у працездатному стані та забезпечив їх технічне обслуговування
(Адміністративна будівля) Персонал не забезпечений засобами індивідуального захисту органів дихання.
(М’ясний павільйон) Приміщення не обладнані системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014«Системи протипожежного захисту», а саме: системою пожежної сигналізації
(М’ясний павільйон) З’єднання жил проводів та кабелів не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
(М’ясний павільйон) Персонал не забезпечений засобами індивідуального захисту органів дихання.
(Адміністративна будівля) Не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання. Мають проводитись 1 раз на 2 роки, якщо інші терміни не обумовлені ПТЕ.
Персонал не забезпечений засобами індивідуального захисту органів дихання.
Технічне обслуговування вогнегасників не здійснено відповідно до Правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників, затверджених наказом МВС України від 15.01.2018 №25, зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 23 лютого 2018 року за № 225/31677.
(Будівля охорони) Персонал не забезпечений засобами індивідуального захисту органів дихання.
(Адміністративна будівля) Приміщення не забезпечені відповідними знаками безпеки згідно з ДСТУ EN ISO 7010:2019 «Графічні символи. КОЛЬОРИ ТА ЗНАКИ БЕЗПЕКИ. Зареєстровані знаки безпеки».
(Територія об’єкта) Для контролю працездатності мережі системи зовнішнього протипожежного водопроводу 1 раз на рік не проведено випробування на тиск та витрату води з оформленням акта.
(Будівля охорони) З’єднання жил проводів та кабелів не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
(М’ясний павільйон) Технічне обслуговування вогнегасників не здійснено відповідно до Правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників, затверджених наказом МВС України від 15.01.2018 №25, зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 23 лютого 2018 року за № 225/31677.
(Будівля охорони) Технічне обслуговування вогнегасників не здійснено відповідно до Правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників, затверджених наказом МВС України від 15.01.2018 №25, зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 23 лютого 2018 року за № 225/31677.
Приміщення не забезпечені відповідними знаками безпеки згідно з ДСТУ EN ISO 7010:2019 «Графічні символи. КОЛЬОРИ ТА ЗНАКИ БЕЗПЕКИ. Зареєстровані знаки безпеки».
(Територія об’єкта) Захист будівель, споруд та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, а також їх перевірка не виконано відповідно до вимог ДСТУ EN 62305:2012 «Блискавкозахист».
(Будівля охорони) Не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання. Мають проводитись 1 раз на 2 роки, якщо інші терміни не обумовлені ПТЕ.
(М’ясний павільйон) Не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання. Мають проводитись 1 раз на 2 роки, якщо інші терміни не обумовлені ПТЕ.
(Будівля охорони) Переносні вогнегасники не розміщено шляхом навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення
З’єднання жил проводів та кабелів не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
(Будівля охорони) Приміщення не забезпечені відповідними знаками безпеки згідно з ДСТУ EN ISO 7010:2019 «Графічні символи. КОЛЬОРИ ТА ЗНАКИ БЕЗПЕКИ. Зареєстровані знаки безпеки».
(Адміністративна будівля) Не забезпечено будівлю нормованою кількістю води для зовнішнього пожежогасіння відповідно до ДБН В.2.5-74:2013, п. 6.2.3, табл.4
(Територія об’єкта) Територію не забезпечено відповідними знаками безпеки згідно з ДСТУ EN ISO 7010:2019 «Графічні символи. КОЛЬОРИ ТА ЗНАКИ БЕЗПЕКИ. Зареєстровані знаки безпеки».
(М’ясний павільйон) Допускається улаштування та експлуатація тимчасової електромережі.
(Будівля охорони) Приміщення не обладнані системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014«Системи протипожежного захисту», а саме: системою пожежної сигналізації
Електрощити, групові електрощитки не оснащені схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
(М’ясний павільйон) Приміщення не доукомплектовані сертифікованими первинними засобами пожежогасіння.
(Територія об’єкта) Системи оповіщення про пожежу та управління евакуюванням людей на ринках, розміщених на відкритих майданчиках, забезпечують виразну чутність повідомлень, що передаються, у цілому на всій площі ринку, а за необхідності – послідовно або вибірково в окремих секторах (ділянках)
(Адміністративна будівля) Допускається улаштування та експлуатація тимчасової електромережі.
(Територія об’єкта) Інформацію про заходи безпеки та відповідну поведінку населення в разі виникнення аварії не розміщено.
Приміщення не обладнані системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014«Системи протипожежного захисту», а саме: системою пожежної сигналізації
(М’ясний павільйон) Приміщення не забезпечені відповідними знаками безпеки згідно з ДСТУ EN ISO 7010:2019 «Графічні символи. КОЛЬОРИ ТА ЗНАКИ БЕЗПЕКИ. Зареєстровані знаки безпеки».
(М’ясний павільйон) Електрощити, групові електрощитки не оснащені схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
(Будівля охорони) Приміщення не доукомплектовані сертифікованими первинними засобами пожежогасіння.
(Адміністративна будівля) Електрощити, групові електрощитки не оснащені схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
(Адміністративна будівля) З’єднання жил проводів та кабелів не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Приміщення не доукомплектовані сертифікованими первинними засобами пожежогасіння.
(Територія об’єкта) Територія підприємства первинними засобами пожежогасіння: вогнегасниками, ящиками з піском, бочками з водою, покривалами з негорючого теплоізоляційного матеріалу, пожежними відрами, совковими лопатами, пожежним інструментом, які використовуються для локалізації і ліквідації пожеж у їх початковій стадії розвитку, не забезпечено.
(Будівля охорони) Не забезпечено будівлю нормованою кількістю води для зовнішнього пожежогасіння відповідно до ДБН В.2.5-74:2013, п. 6.2.3, табл.4
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
20.08.2018 1057213 Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Відомості не внесено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Відомості не про перевірку не вносяться у Пілотний модуль ІАС у зв'язку з набуттям чинності змін до ЗУ "Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діляьності"
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері безпечності харчових продуктів
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
20.08.2018 508059 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні