Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Дозвільні документи
Ліцензії (67)
Перевірки (10)

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ХАРКІВСЬКИЙ АВТОГЕННИЙ ЗАВОД"

#00204783

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
21.04.2022 3083001 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ПУНКТ ПРОДАЖУ ТЕХНІЧНИХ ГАЗІВ
64107, Харківська обл., м. Первомайський, вул. Польова, 1
ПІДПРИЄМСТВО "ХАРКІВСЬКИЙ АВТОГЕННИЙ ЗАВОД" (2465)
61046, Харківська обл., м. Харків, Немишлянський р-н, вул. Автогенна, 10
ПІДПРИЄМСТВО "ХАРКІВСЬКИЙ АВТОГЕННИЙ ЗАВОД" (2464)
61176, Харківська обл., м. Харків, Немишлянський р-н, Салтівське Шосе, 264
ХАРКІВСЬКИЙ АВТОГЕННИЙ ЗАВОД
61058, Харківська обл., м. Харків, Шевченківський р-н, просп. Незалежності, 13
ПІДПРИЄМСТВО "ХАРКІВСЬКИЙ АВТОГЕННИЙ ЗАВОД" вул. Соснова, 5-ж.
64300, Харківська обл., м. Ізюм, вул. Соснова, 5-Ж
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
21.04.2021 2283960 Зайнятість населення, зайнятість та працевлаштування осіб з інвалідністю Державна служба України з питань праці Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах зайнятості населення, зайнятості та працевлаштування осіб з інвалідністю
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
21.04.2021 2286725 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
97 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Скакун Наталія Григорівна — головний державний інспектор відділу нагляду в машинобудуванні, енергетиці, в АПК та СКС
Яременко Ірина Миколаївна — головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю,застрахованих осіб та інших нормативно-правових актів управління з питань праці
Халін Михайло Володимирович — головний державний інспектор відділу нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв’язку
Гринь Дмитро Володимирович — т.в.о. першого заступника начальника Головного управління Держпраці у Харківській області
Тканов Сергій Валерійович — Головний державний інспектор відділу нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв’язку
Мартич Сергій Вікторович — головний державний інспектор відділу нагляду в машинобудуванні,енергетиці, в АПК та СКС
Шаталюк Сергій Васильович — Генеральний директор
Супрун Людмила Василівна — головний державний інспектор відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки.
Клочко Антон Олександрович — головний державний інспектор відділу нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв’язку
Власенко Олег Олександрович — головний державний інспектор відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки
Калашник Ганна Миколаївна — заступник начальника управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки
Світличний Вадим Владиславович — головний державний інспектор відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки
Мірчєв Олег Іванович — Головний державний інспектор відділу нагляду в машинобудуванні, енергетиці, АПК та СКС
Вербицький Андрій Олександрович — Головний державний інспектор відділу нагляду на виробництві і на об'єктах підвищеної небезпеки
Федан Максим Валерійович — головний державний інспектор відділу нагляду на виробництві і на об'єктах підвищеної небезпеки
Шкарбань Алла Володимирівна — Головний державний інспектор відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки
Порушення:
Не проводиться зовнішній огляд мереж водовідведення без відкривання кришок колодязів - не надана до перевірки відповідна документація.
Не контролюється наявність просідання ґрунту на трасі водопровідної мережі або поблизу колодязів.
Працівникам підприємства не видаються наряди при здійсненні зовнішнього обходу водопровідної мережі.
Не надано право відрядженому персоналу ТОВ «ЕЛПРО-ЕМ» проводити роботи в електроустановках підприємства в якості керівника робіт, членів бригади.
Не проводяться оперативний контроль технологічних трубопроводів (1 раз в місяць) виробничої ДІЛЬНИЦІ 3 відміткою в журналі експлуатації трубопроводів.
Не проводяться оперативний контроль технологічних трубопроводів (1 раз в місяць) виробничої дільниці з відміткою в журналі експлуатації трубопроводів.
Результати технічного обслуговування вантажопідіймальних кранів не записуються до журналу технічних обслуговувань і ремонтів. Відсутній журналу технічних обслуговувань і ремонтів.
Допускається зберігання балонів з ацетиленом біля ремонтно механічної дільниці, які не захищені від атмосферних опадів і сонячних променів.
Шевченко М.В - електромеханік, Брюховецький М.В - заступник директора, Ілбїн С.В. не пройшли навчання та перевірку знань згідно «Правил техніки безпеки при експлуатації систем водопостачання та водовідведення населених місць» не надані до перевірки протоколи або посвідчення.
Не проводяться ревізія запірної арматури на трубопроводах продуктів розподілення повітря (1 раз нарік).
Не оформлено письмовою вказівкою право відрядженого персоналу ТОВ «ЕЛПРО-ЕМ» видавати наряди або розпорядження.
Не наданий до перевірки перелік посад і професій працівників, які повинні проходити стажування на підприємстві.
Електрогазозварник Босенко О.П. не пройшов спеціального навчання і перевірку знань відповідних нормативноправових актів з охороні праці у встановленому порядку (НПАОП 0.00-1.76-15 «Правила безпеки систем газопостачання»).
Порушується термін контролю за присутністю шкідливих речовин в повітрі робочої зони на робочих місцях виробничого цеху для попередження можливості перевищення граничнодопустимих концентрацій шкідливих речовин.
Відсутній (не надано) дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме: вантажно-розвантажувальні роботи за допомогою машин і механізмів.
У місцях проведення навантажувальнорозвантажувальних робіт із застосуванням вантажопідіймальних кранів відсутні графічні зображення (схеми) стропування і перелік вантажів, що завантажуються або розвантажуються, із зазначенням їх маси.
Механік Красій А.Г. не пройшов спеціального навчання і перевірку знань відповідних нормативно-правових актів з охороні праці у встановленому порядку (НПАОП 0.00-1.76-15 «Правила безпеки систем газопостачання»).
Не проведено інструктаж з електробезпеки з урахуванням особливостей електроустановок відрядженим працівникам ТОВ «ЕЛПРО-ЕМ» - Шапарь А.В., Матросов В.І.
Відсутній змінний журнал посудин що працюють під тиском.
На кожне обладнання не заведено (не надано) ремонтний журнал.
На підприємстві не проводиться технічне обслуговування систем вентиляції з занесенням результатів в журнал експлуатації систем вентиляції.
В «Журналі реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці (у графі 12) не вказується дата та підпис особи, яка перевірила знання та допустила до роботи наповнювача балонів Ширявського М.О. після закінчення стажування.
Відсутній (не надано) журнал техніч-ного обслуговування навантажува-чів.
Бригадир виробництва Левченко І.Н. не пройшов спеціального навчання і перевірку знань відповідних нормативноправових актів з охороні праці у встановленому порядку (НПАОП 0.00-1.76-15 «Правила безпеки систем газопостачання»).
Наповнені та порожні балони не в повному обсязі зберігаються в контейнерах та клітинах.
На виробниче обладнання виробничого цеху не нанесені попереджувальні написи і маркування, необхідне для забезпечення безпеки працівників.
Газозварювальник Босенко О.П не пройшов спеціальне навчання і перевірку знань відповідних нормативно-правових актів з охорони праці у встановленому порядку («Правила охорони праці під час виконання робіт на висоті»).
Балону ЗВГ який використовується для проведення газозварювальних робіт не проведений технічний огляд.
На корпусі електроінструменту: перфоратор В08СН ( інв.№ 061228703) машина шліфувальна кутова Макіїа (б/н) -2 од., електродриль дриль (інв.№00712) , кутова шліфмашина (б/н),відсутній інвентарний номер та дата наступної перевірки електроінструменту.
У наданому до перевірки ЗУ № 2694 «Про охорону праці»; Положенні про службу 3 охорони праці ПрАТ «Харківський автогенний завод» відсутня форма припису.
Не нанесені незмивною яскравою фарбою скорочені позначення і порядкові номери витяжних вентиляційних систем виробничого цеху (ВУ) на корпусах вентиляторів, пускових пристроях, повітропроводах і опусках у межах обслуговуючого обладнання
Не перевіряється зовнішній стан колодязів, наявність кришок, цілісність люків систем водовідведення - не надана до перевірки відповідна документація.
Графік технічних обслуговувань і ремонтів.
Схема не доведена до відома всіх працівників і не вивішена біля в’їзду на територію підприємства.
Не надано “Журнал обліку та зберігання засобів захисту від падіння з висоти”.
Дозволяється зберігання балонів з ацетиленом біля ремонтно механічного участку, без ковпаків.
Не надано паспортні карти або журнали з описом обладнання, що експлуатується.
Не надана до перевірки документація про проведення профілактичного обслуговування мережі водопостачання (2 рази на рік).
На кран-балці опорній заводський № 332, рік виготовлення 1970, вантажопідіймальністю 1,0т, інвентарний № 316 не вказано прізвища осіб, відповідальних за її технічний стан.
Не ведеться журнал по експлуатації систем вентиляції підприємства, в якому обов’язково фіксуються несправності вентиляційних установок, виявлені під час перевірок; усі випадки припинення роботи установок у робочий час у зв’язку з ремонтом, а також унаслідок аварій, відсутності електроенергії; усунення виявлених несправностей і поновлення роботи установок.
В процесі експлуатації вентиляторів не здійснюється контроль стану їх зовнішніх і внутрішніх поверхонь, а також стану електродвигунів і фундаменту методом профілактичного огляду з записом результатів огляду в журнал по експлуатації систем вентиляції підприємства
Не складений план плановопопереджувальних робіт 3 обслуговування систем водопостачання та водовідведення.
Не надано розроблені проекти виконання робіт чи технологічні карти за рішенням особи, яка має право видачі нарядів, розроблені документи додаються до нарядів.
У журналі нагляду (паспорті) кран-балки опорної заводський № 332, рік виготовлення 1970, вантажопідіймальністю 1,0т, інвентарний № 316 не міститься номер і дата наказу про призначення працівника, відповідального за утримання обладнання у справному стані, а також посада, прізвище, ім’я та по батькові та його підпис.
На підприємстві не розроблений графік технічного обслуговування пристроїв і устаткування систем вентиляції.
Відсутні технічні паспорти на водопровідні та каналізаційні колодязі.
Відсутні графіки огляду заземлювачів з вибірковим розкриттям грунту.
На підприємстві не організований плановопопереджувальний і капітальний ремонти вентиляційних установок підприємства.
Не надано належний документ, який регламентує виконання робіт на висоті за іншими нарядами, передбаченими чинним законодавством.
Працівники, які використовують екранні пристрої, не пройшли навчання і перевірку знань з питань охорони праці та безпечного використання екранних пристроїв до початку роботи з ними.
Не підтверджено факт проходження огляду та перевірки зварювальної апаратури, згідно з вимогами ДСТУ ІЕС 60745- 1:2010.
Не надано перелік робіт на висоті, які виконуються за нарядами-допусками, затверджений наказом роботодавця.
Допуск відряджених працівників ГОВ «ЕЛПРО-ЕМ» проводився з порушенням чинних нормативноправових актів з охорони праці, а саме роботи на електрообладнанні не оформлювались нарядами або розпорядженнями.
Не нанесені незмивною яскравою фарбою скорочені позначення і порядкові номери витяжних вентиляційних систем виробничого цеху (ВУ) на корпусах вентиляторів, пускових пристроях, повітропроводах і опусках у межах обслуговуючого обладнання.
Пульта керування вантажопідіймального крана №609, заводський не розташований на висоті від 1 м до 1,5 м від підлоги.
Не встановлено порядок проведення щоденного обслуговування, періо-дичного технічного обслуговування та ремонту навантажувачів.
Роботодавець не забезпечив праців-ників нормативноправовими актами та актами підприємтва з охорони праці (НПАОП 0.00-1.62-12 Прави-ла охорони праці на автомобільно-му транспорті), дотримання вимог яких під час роботи забезпечує безаварій-ні та безпечні умови праці.
Допускається часткове зберігання балонів з ацетиленом біля ремонтно механічного участку, які не надійно огороджені бар’єром та не закріплені у спеціально обладнанні гнізда.
Кожух транспортної цистерни для рідких продуктів розподілення повітря (азот) не має ясний видимий надпис з найменуванням збереженого продукту.
Не проведено перевірку спрацювання пристроїв захисту (працездатність розчіплювачів автоматичних вимикачів у розподільчий шафі).
Гак вантажопідіймального крана №609, заводський №790 місцезнаходження кисневий відсік не оснащений запобіжним замком.
Не проводиться інструктаж з правил поведінки та дії при виникненні аварійних ситуацій, пожеж і стихійних лих 3 лаборантами хімічного аналізу, а саме: Парафійник Л.І., Вахрушева Л.Ф.
Не складена інструкція з охорони праці для обслуговування систем водопостачання та водовьідведення.
Обладнання під тиском не обліковується в журналі обліку суб’єкта господарювання.
Не перевіряється зовнішній стан колодязів, наявність кришок, цілісність люків систем водопостачання - не надана до перевірки відповідна документація.
Балон ЗВГ, який використовується для виробничих цілей не має розпізнавальну кільцеву смугу завширшки 100мм.
Механік Красій Андрій Геннадійович допустив до роботи працівників (Кузь А.Т., Данильченко Ю.М., Камишанський С.Ю., Ковальов Е. (призначені наказом № 22/20-ОД від 04 серпня 2020р.), які не пройшли навчання, і перевірку знань з питань охорони праці.
Площадка, яка розташована поза будівлею, на якій розташовані резервуари та зливо-наливні пристрої для рідких продуктів розподілення повітря не в повному обсязі має огорожу з негорючих матеріалів не менш 1,2 м.
Не розроблена інструкція з охорони праці по проведенню технічного обслуговування пристроїв і устаткування вентиляційних систем.
Не проводиться зовнішній обхід та огляд трас водопровідної мережі без опускання людей в колодязі - не надана до перевірки відповідна документація.
Газозварювальник Босенко О.П не пройшов спеціальне навчання і перевірку знань відповідних нормативно-правових актів з охорони праці у встановленому порядку (Правила безпеки систем газопостачання).
Відсутній порядок огляду вантажопідіймальних кранів результати огляду, вносяться до вахтового журналу огляду, вахтовий журнал не відповідної форми.
Відсутній порядок видачі спеціального ключа (юпочмарку) від індивідуального контактного замка пульта вантажопідіймальних кранів.
Відсутній (план роботи) графік проведення періодичних перевірок, працівника який здійснює нагляд за утриманням та безпечною експлуатацією обладнання.
Відсутні координатні таблички щодо відстані розташування колодязів.
Відсутні координатні таблички щодо відстані розташування колодязів водопровідної мережі.
Не здійснено пуск обладнання у роботу: Рішення про можливість пуску повинно бути засвідчено у паспорті після проведення технічного огляду.
Пульт керування кран-балки опорної заводський № 332, рік виготовлення 1970, вантажопідіймальністю 1,0т, інвентарний № 316 не обладнано справним індивідуальним контактним замком.
Не проводяться ревізія регулюючої арматури на трубопроводах продуктів розподілення повітря (1 раз на рік).
Не надано перелік робіт на висоті, які виконуються за розпорядженням, затверджений наказом роботодавця.
Не наданий до перевірки затверджений роботодавцем перелік професій та посад працівників, які звільняються від повторного інструктажу.
Не переглянута програма стажування для лаборанта хімічного аналізу.
На місці виконання робіт вантажопідіймальним краном відсутній перелік вантажів, що переміщуються вантажопідіймальним краном із зазначенням їх маси.
Дозволяється зберігання балонів з ацетиленом, які не захищені пристроями або відповідними засобами блискавко захисту.
Водії навантажувачів Зубенко О.В., Линник А.О., Сухоставський Є.І. не пройшли спеціального навчання і перевірку знань відповідних нормативно-правових актів з охороні праці у встановленому порядку (НПАОП 0.00-1.76-15 «Правила безпеки систем газопостачання»).
В «Журналі реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці аналітичної лабораторії» (у графі 12) не вказується дата та підпис особи, яка перевірила знання та допустила до роботи.
Працівникам підприємства не видаються наряди при обходах і оглядах трас ліній водовідвідної мережі.
Відсутній (не надано) вахтовий журнал машиніста вантажопідіймального крана, а саме кран-балки опорної заводський № 332, рік виготовлення 1970, вантажопідіймальністю 1,0т, інвентарний № 316.
План (схема) безпечного руху по території підприємства з показом дозволених та заборонених напрям-ків, поворотів, зупинок, виїздів, в’їздів тощо не доведена до всіх працівників підприємства
Не надана до перевірки документація про проведення зовнішнього обходу водовідвідної мережі правниками, які проводить огляд за визначеними маршрутами.
Відсутній (не надано) порядок проведення періодичного технічного обслуговування та ремонт вантажопідіймальних кранів.
Відсутній (не надано) дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме вантажно-розвантажувальні роботи за допомогою машин і механізмів
Відсутні (не надано) проекти виконання робіт або технологічні карти на виконання робіт обладнанням (навантажування та розвантажування, складування).
Не проведено інструктаж по схемам електропостачання електроустановок відрядженим працівникам ТОВ «ЕЛПРО-ЕМ» керівнику робіт Шапарю А.В.
На табличці кран-балки опорної заводський № 332, рік виготовлення 1970, вантажопідіймальністю 1,0т, інвентарний № 316 не позначено обліковий номер та вантажопідіймальність.
Порушується термін контролю за присутністю шкідливих речовин в повітрі робочої зони на робочих місцях виробничого цеху для попередження можливості перевищення граничнодопустимих концентрацій шкідливих речовин.
Працівники які зайняті на роботах, де є потреба у професійному доборі (роботи пов’язані з управлінням на-земними транспортними засобами) Кузь А.Т., Данильченко Ю.М., Камишанський С.Ю., Ковальов Е. (при-значені наказом № 22/20-ОД від 04 серпня 2020р.), не пройшли спеці-альне навчання та перевірку знань відповідних нормативноправових актів (НПАОП 0.00-1.62-12 «Прави-ла охорони праці на автомобільному транспорті»).
Покарання: відсутні
18.11.2020 1729175 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На підставі Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності»
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ПІДПРИЄМСТВО "ХАРКІВСЬКИЙ АВТОГЕННИЙ ЗАВОД" (2465)
61046, Харківська обл., м. Харків, Немишлянський р-н, вул. Автогенна, 10
ПІДПРИЄМСТВО "ХАРКІВСЬКИЙ АВТОГЕННИЙ ЗАВОД" вул. Соснова, 5-ж.
64300, Харківська обл., м. Ізюм, вул. Соснова, 5-Ж
ПІДПРИЄМСТВО "ХАРКІВСЬКИЙ АВТОГЕННИЙ ЗАВОД" (2464)
61176, Харківська обл., м. Харків, Немишлянський р-н, Салтівське Шосе, 264
ПУНКТ ПРОДАЖУ ТЕХНІЧНИХ ГАЗІВ
64107, Харківська обл., м. Первомайський, вул. Польова, 1
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
24.07.2020 2142149 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція у Харківській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохороного законодавства в частині використання та охорони земель та поводження з відходами
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Карпенко Наталія Валентинівна — головний спеціаліст відділу інструментально-лабораторного контролю-державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Харківської області
Чорноморець Марія Сергіївна — Державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Харківської області
Порушення:
Під час візуального обстеження території ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ХАРКІВСЬКИЙ АВТОГЕННИЙ ЗАВОД» поблизу будівлі цеху з наповнення газів у балони за адресою: м. Харків, вул. Автогенна, 10 були виявлені два несанкціоновані звалища відходів (сміття з території, відходи поліетилену, гілки, деревина, тверді побутові відходи) на відкритому грунті характеристика яких визначена в акті засмічення земельної ділянки (додаток до акту №664/11-02/08-06)
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
18.03.2019 1472700 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Закон України «Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичноїоперації» від 02.09.2014 р. № 1669-VII.ст. № 3 Стаття 3. Мораторій на проведення перевірок органами і посадовими особами, уповноваженими законами здійснювати державний нагляд (контроль) у сфері господарської діяльностіОрганам і посадовим особам, уповноваженим законами здійснювати державний нагляд (контроль) у сфері господарської діяльності, у період та на території проведення антитерористичної операції тимчасово забороняється проведення планових та позапланових перевірок суб’єктів господарювання, що здійснюють діяльність у зоні проведення антитерористичної операції, крім позапланових перевірок суб’єктів господарювання, що відповідно до затверджених Кабінетом Міністрів України критеріїв оцінки ступеня ризику від провадження господарської діяльності віднесені до суб’єктів господарювання з високим ступенем ризику.
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
ПУНКТ ПРОДАЖУ ТЕХНІЧНИХ ГАЗІВ
64107, Харківська обл., м. Первомайський, вул. Польова, 1
ПІДПРИЄМСТВО "ХАРКІВСЬКИЙ АВТОГЕННИЙ ЗАВОД" вул. Соснова, 5-ж.
64300, Харківська обл., м. Ізюм, вул. Соснова, 5-Ж
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
18.03.2019 1431524 Контроль якості лікарських засобів Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками Проведено
10 порушень
Предмет перевірки: Дотримання законодавства щодо якості лікарських засобів
Об'єкти:
Об'єкт 1
м. Харків, вул. Автогенна, 10
Учасники:
Ольховський Андрій Васильович — Заступник начальника відділу лабораторного контролю якості лікарських засобів Департаменту контролю якості лікарських засобів Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками
Ганева Світлана Леонідівна — Головний спеціаліст відділу лабораторного контролю якості лікарських засобів Департаменту контролю якості лікарських засобів Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками
Шаталюк Сергій Васильович — Генеральний директор
Порушення:
На час проведення перевірки не підтверджено виконання двох коригувальних/запобіжних заходів, виконання яких перенесено до 01.03.19, відповідно до вимог CРМ-19 «Внутренние и внешние аудиты (самоинспекции)», не має номеру форма коригувальних/запобіжних дій
На час проведення перевірки відсутні угоди щодо якості при проведенні випробувань за контрактом та посилання щодо можливості проведення аудиту контрактної лабораторії
На час проведення перевірки в Лабораторії не на всіх ємностях з водою очищеною, що використовується на робочому місці, та на розчині натрію хлористого є реєстрація терміну придатності
Журнал навчання лаборантів GMP не відповідає Додатку Г СРМ-23/АЛ «Порядок проведения обучения по GMP, стажировки, проверки знаний в АЛ», не має номеру затвердженої форми
В Паспорті аналітичної лабораторії відсутній розділ Відомості про стан основних виробничих приміщень лабораторії (креслення з зазначенням найменувань, площі, класу чистоти)
На час проведення обстеження Лабораторії не проведено відповідну кваліфікацію вагів електронних РА 114С
В Лабораторії відсутній вхідний контроль хімічних реактивів
В Лабораторії відсутня практика проведення зовнішніх аудитів постачальників хімічних реактивів
На час проведення перевірки були відсутні: процедура управління відхиленнями, реєстр відхилень, протокол щодо опису розслідування результатів аналізів за межами специфікації
Реєстрація температури та вологості в приміщенні Лабораторії здійснюється кожного дня та реєструється у Журналі реєстрації температури і відносної вологості в аналітичній лабораторії Ф.10-01, назва якого не відповідає СРМ-10/АЛ «Порядок измерения относительной влажности и температуры воздуха» та Переліку форм журналів, також не має номеру затвердженої форми
Покарання: відсутні
14.05.2018 506334 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
27 порушень
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Учасники:
Тугова Людмила Володимирівна — інженер з охорони праці ПрАТ «Харківський автогенний завод»
Порушення:
В будівлях приміщення складу не відокремлені від виробничих приміщень категорії В та коридорів протипожежними дверима 2-типу (ФО-П Сталінський В.Г., ФО-П Ленчін В.Н.)
Не обладнані приміщення кисневого цеху газовими аналізаторами.
Не виконаний захист будівель, споруд та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів
Не встановлені двері виходу на сходові клітин в приміщенні АПК, з обладнанням їх пристроями самозачінення з ущільненням в притулах.
Не забезпечені евакуаційним освітленням всі сходові клітки, коридори, проходи та інші шляхи евакуації.
Працівники об'єкта не забезпечені засобами колективного та індивідуального захисту в повному обсязі
Не забезпечені працівники засобами колективного та індивідуального захисту.
Приміщення не приведені у відповідність вимогам нормативно-правових актів з пожежної безпеки після завершеної реконструкції (ФО-П Сталінський В.Г., ФО-П Ленчін В.Н., ТОВ «Фітохім», ФО-П Кулініч А.А.).
Приміщення не забезпечені первинними засобами пожежогасіння згідно норм належності.
Не обладнані адміністративно-побутові, складські та виробничі будівлі системою пожежної сигналізації та не виведено сигнал про її спрацювання на пульт централізованого спостереження.
Існуючі пожежні щити (стенди) не укомплектовані згідно норм, до яких входять: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском – 1 шт., покривало з негорючого теплоізоляційного матеріалу або повсті розміром 2х2 м -1 шт., гаки - 3 шт., лопати - 2 шт., ломи - 2 шт., сокири - 2 шт.
Пожежні кран-комплекти не укомплектовані пожежними рукавами однакового з ним діаметром та стволом.
Відсутній протипожежний люк виходу на горище в адміністративній будівлі
Не виконана вогнезахисна обробка горючих конструктивних елементів будівель та споруд.
Не обладнані приміщення кисневого цеху примусовою вентиляцією для забезпечення безпечної концентрації газу.
Об’єкт не обладнаний системою раннього виявлення надзвичайних ситуацій та оповіщення населення у разі їх виникнення.
Відсутній план локалізації та ліквідації наслідків аварій на об'єктах підвищеної небезпеки
Будівлю кисневого цеху не обладнана системою раннього виявлення надзвичайних ситуацій та оповіщення населення у разі їх виникнення.
В приміщенні гаражів та гаражних боксів з’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконані за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів (гвинтових, болтових тощо).
Припускається в приміщеннях гаражних боксів підвішування світильників безпосередньо на струмопровідні проводи та виключити експлуатацію їх зі знятими ковпаками.
Будівлі гаражів та гаражних боксів не обладнатні автоматичною системою пожежної сигналізації.
На шляхах евакуації з приміщення їдальні не демонтовані пороги, які перешкоджають вільній евакуації людей.
Допускається розміщення обладнання та різних матеріалів на шляхах евакуації.
У будівлях підприємства пожежні кран-комплекти розмістити у вбудованих або навісних шафах та укомплектувати згідно норм.
Не виконаний другий евакуаційний вихід з офісних приміщень 2 – го поверху адміністративних будівель
Конструктивні елементи прибудови до будівлі столової літ. «К-1» не відповідають ІІ-му ступеню вогнестійкості (ФО-П Сталінський В.Г.).
Заборонити здійснення суб’єктам господарювання експлуатацію орендованих приміщень без зареєстрованої декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єктів господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Покарання: відсутні
14.05.2018 1159953 Державна служба України з питань праці Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: дотримання вимог законодавства про охорону праці, промислову безпеку та гірничий нагляд
Учасники:
Луханін Євген Анатолійович — в.о. генерального директора
Порушення:
Покарання: відсутні
24.01.2018 1211733 Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: дотримання Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва лікарських засобів, оптової торгівлі лікарськими засобами
Підстави:
Звернення правоохоронних органів про проведення перевірок у передбачених законодавством випадках
Учасники:
Пелих Людмила Дмитрівна — заступник генерального директора з юридичних питань прат "харківський автогенний завод"
Луханін Євгеній Анаталійович — В.о. генерального директора ПрАТ "Харківський автогенний завод"
Порушення:
Покарання: відсутні