Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему

Ухвала від 13.08.2019 по справі 0440/5465/18

УХВАЛА

13 серпня 2019 року

Київ

справа №0440/5465/18

адміністративне провадження №К/9901/12359/19

Верховний Суд у складі судді Касаційного адміністративного суду Жука А.В., перевіривши матеріали касаційної скарги Першого заступника прокурора Дніпропетровської області на постанову Третього апеляційного адміністративного суду від 05 березня 2019 року за позовом керівника Дніпропетровської місцевої прокуратури № 4 Дніпропетровської області до Дніпровської міської ради, Департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради треті особи: Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області, Комунальний заклад освіти "Міський юридичний ліцей" Дніпровської міської ради про зобов'язання вчинити певні дії,

УСТАНОВИВ:

Ухвалою Верховного Суду від 29 травня 2019 року було відкрито провадження в адміністративній справі № 0440/5465/18 за касаційною скаргою Першого заступника прокурора Дніпропетровської області на постанову Третього апеляційного адміністративного суду від 05 березня 2019 року за позовом керівника Дніпропетровської місцевої прокуратури № 4 Дніпропетровської області до Дніпровської міської ради, Департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради треті особи: Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області, Комунальний заклад освіти "Міський юридичний ліцей" Дніпровської міської ради про зобов'язання вчинити певні дії.

За результатами автоматизованого розподілу судової справи між суддями Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду суддею-доповідачем у даній справі визначено суддю Жука А.В.

У касаційній скарзі заявлено клопотання про участь представників прокуратури Дніпропетровської області та Генеральної Прокуратури України у розгляді справи.

За правилами частини 6 статті 262 КАС України суд може відмовити в задоволенні клопотання сторони про розгляд справи в судовому засіданні з повідомленням сторін у випадках, визначених статтею 263 цього Кодексу, а також якщо характер спірних правовідносин та предмет доказування у справі незначної складності не вимагають проведення судового засідання з повідомленням сторін для повного та всебічного встановлення обставин справи.

Отже, питання щодо виклику учасників справи для надання пояснень у справі вирішується Верховним Судом, якщо є необхідність заслухати такі пояснення.

Проаналізувавши матеріали касаційної скарги та зміст оскаржуваних судових рішень Суд касаційної інстанції не встановив необхідність надання пояснень сторонами у зазначеній справі, тому підстави для розгляду справи за участю сторін відсутні.

Суддею-доповідачем згідно із статтею 340 Кодексу адміністративного судочинства України проведені необхідні дії з підготовки справи до касаційного розгляду.

Враховуючи викладене, справа може бути розглянута без виклику сторін за наявними у ній матеріалами.

Керуючись статтями 262, 263, 343, 344 Кодексу адміністративного судочинства України, Суд,

УХВАЛИВ:

1. Відмовити у задоволенні клопотання Першого заступника прокурора Дніпропетровської області щодо розгляду справи за участю представників прокуратури Дніпропетровської області та Генеральної Прокуратури України.

2. Підготовчі дії у справі закінчити.

3. Справу призначити до судового розгляду на 16 серпня 2019 року без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами, який відбудеться у Касаційному адміністративному суді у складі Верховного Суду за адресою: м. Київ, вул. Московська, 8, корпус 5.

Ухвала набирає законної сили з моменту підписання й оскарженню не підлягає.

...........................

А.В. Жук,

Суддя

Попередній документ
83602746
Наступний документ
83602748
Інформація про рішення:
№ рішення: 83602747
№ справи: 0440/5465/18
Дата рішення: 13.08.2019
Дата публікації: 14.08.2019
Форма документу: Ухвала
Форма судочинства: Адміністративне
Суд: Касаційний адміністративний суд Верховного Суду
Категорія справи: охорони праці