Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему

Ухвала від 13.06.2019 по справі 540/310/19

П'ЯТИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

13 червня 2019 р.м.ОдесаСправа № 540/310/19

П'ятий апеляційний адміністративний суд у складі колегій суддів:

судді-доповідача Семенюка Г.В.,

суддів Потапчука В.О., Шляхтицького О.І.,

розглянувши можливість відкриття апеляційного провадження за апеляційною скаргою Головного управління Держпраці у Херсонській області на Рішення Херсонського окружного адміністративного суду від 14 березня 2019 року по справі № 540/310/19 за позовом Фізичнаої особи-підприємця Базишиної Ольги Яківна до Голопристанського міськрайонного відділу Державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Херсонській області, за участю третьої особи: Головне управління Держпраці у Херсонській області про скасування постанови, -

ВСТАНОВИВ:

Рішенням Херсонського окружного адміністративного суду від 14 березня 2019 року позов Фізичнаої особи-підприємця Базишиної Ольги Яківна до Голопристанського міськрайонного відділу Державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Херсонській області, за участю третьої особи: Головне управління Держпраці у Херсонській області про скасування постанови задоволено.

Не погодившись з рішенням суду першої інстанції Головне управління Держпраці у Херсонській області подало апеляційну скаргу.

Ухвалою П'ятого апеляційного адміністративного суду від 09 квітня 2019 року зазначена апеляційна скарга була залишена без руху та надано десятиденний строк з дня вручення копії вказаної ухвали для усунення недоліків.

24 квітня 2019 року до П'ятого апеляційного адміністративного суду надійшло клопотання Головного управління Держпраці у Херсонській області, у якому апелянт просив прийняти апеляційну скаргу та відкритки апеляційне провадження.

Ухвалою П'ятого апеляційного адміністративного суду від 13 травня 2019 року апеляційна скарга була повторно залишена без руху та надано десятиденний строк з дня вручення копії вказаної ухвали для усунення недоліків.

10 червня 2019 року апелянтом надано докази сплати судового збору.

Враховуючи, що вимоги ухвали про залишення апеляційної скарги без руху були виконані, недоліки усунені, перешкод для відкриття апеляційного провадження не вбачається.

Керуючись ч. 3 ст. 169, ст. 300 КАС України, суд -

УХВАЛИВ:

Відкрити апеляційне провадження за апеляційною скаргою Головного управління Держпраці у Херсонській області на Рішення Херсонського окружного адміністративного суду від 14 березня 2019 року по справі № 540/310/19 за позовом Фізичнаої особи-підприємця Базишиної Ольги Яківна до Голопристанського міськрайонного відділу Державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Херсонській області, за участю третьої особи: Головне управління Держпраці у Херсонській області про скасування постанови.

Встановити учасникам справи п'ятиденний строк з моменту отримання копії даної ухвали, але не пізніше десяти днів з дати її винесення, на подання відзиву на апеляційну скаргу та заперечення проти заяв і клопотань, якщо такі містяться в апеляційній скарзі.

Роз'яснити учасникам справи, що у відзиві на апеляційну скаргу може міститися клопотання особи про розгляд справи за її участі. За відсутності такого клопотання згідно з вимогами ч. 3 ст. 304 КАС України вважається, що особа не бажає брати участі у судовому засіданні суду апеляційної інстанції.

Направити учасникам справи:

- копії апеляційної скарги з додатками;

- копію ухвали про відкриття апеляційного провадження;

- інформацію про їхні права та обов'язки.

Явка сторін не є обов'язковою і не перешкоджає апеляційному розгляду справи.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя-доповідач Семенюк Г.В.

Судді Потапчук В.О. Шляхтицький О.І.

Попередній документ
82375677
Наступний документ
82375679
Інформація про рішення:
№ рішення: 82375678
№ справи: 540/310/19
Дата рішення: 13.06.2019
Дата публікації: 18.06.2019
Форма документу: Ухвала
Форма судочинства: Адміністративне
Суд: П'ятий апеляційний адміністративний суд
Категорія справи: Справи щодо примусового виконання судових рішень і рішень інших органів