Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему

Ухвала від 10.06.2019 по справі 904/3214/18

СХІДНИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

проспект Незалежності, 13, місто Харків, 61058

УХВАЛА

про залишення апеляційної скарги без руху

"10" червня 2019 р. Справа № 904/3214/18

Суддя-доповідач Здоровко Л.М.,

розглянувши у приміщенні Східного апеляційного господарського суду апеляційну скаргу Акціонерного товариства "Сбербанк", м. Київ, (вх. №1752 Х/2) на ухвалу Господарського суду Харківської області від 07.05.2019, постановлену у приміщенні Господарського суду Харківської області суддею Міньковським С.В., час проголошення ухвали - 15:43год., дата складання повного тексту - 13.05.2019, у справі №904/3214/18

за заявою Публічного акціонерного товариства "Українська залізниця" в особі Регіональної філії "Південна залізниця" ПАТ "Українська залізниця", м. Харків,

до Товариства з обмеженою відповідальністю "Науково-виробничий комплекс "Дніпроспецмаш", м. Харків,

про визнання банкрутом

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою Господарського суду Харківської області від 07.05.2019 у справі №904/3214/18 затверджено реєстр грошових вимог кредиторів ТОВ "НВК Дніпроспецмаш" на загальну суму 210 425 309, 50грн, з яких вимоги:

- Публічного АТ "Українська залізниця" в особі Регіональної філії "Південна залізниця" - 20 790 433, 60грн - (четверта черга), в сумі 5 539 973, 06грн штрафних санкцій і пені (шоста черга);

- АТ "Сбербанк" - 3 524, 00грн судових витрат (перша черга);

- Одеського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України - 3 842, 00грн судових витрат (перша черга);

Постановлено окремо внести до реєстру вимог кредиторів ТОВ "НВК Дніпроспецмаш" вимоги заставного кредитора - АТ "Сбербанк" у розмірі 182 165 652, 41грн.

Постановлено окремо внести до реєстру вимог кредиторів відомості про майно боржника, що є предметом застави АТ "Сбербанк" на підставі договорів застави №ДИ/1/02-В/13/122/КЛ-КБ від 22.03.2013 та №ДИ/2/02-В/13/122/КЛ-КБ від 12.06.2013: а) виробниче обладнання - машина виправочно-підбивочно-рихтовочна для стрілочних переводів ДКМ-1 №014; б) виробниче обладнання у кількості 34 одиниці згідно переліку в додатку №1 (в новій редакції) до договору про внесення змін №2 до договору застави №ДИ/1/02-В/13/122/КЛ-КБ від 22.03.2013.

Постановлено окремо внести відомості про вимоги щодо заробітної плати у розмірі 1 783 844, 43грн (перша черга задоволення вимог кредиторів).

Визначено, що особи, вимоги яких заявлені після закінчення строку, встановленого для їх подання, зокрема:

- Одеського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України на загальну суму 138 040, 00грн або не заявлені взагалі, не є конкурсними кредиторами, а їх вимоги погашаються в шосту чергу в ліквідаційній процедурі.

Зобов'язано розпорядника майна в десятиденний строк з дня винесення ухвали відповідно до статті 26 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" організувати та провести збори кредиторів та комітету кредиторів, визначивши час та місце проведення зборів кредиторів та комітету кредиторів. Призначено підсумкове засідання суду, на якому буде винесено ухвалу про санацію боржника чи постанова про визнання його банкрутом і відкрита ліквідаційна процедура, чи винесена ухвала про закриття провадження у справі про банкрутство або ухвала про продовження строку процедури розпорядження майном або відкладення підсумкового засідання суду, на 18.06.2019 о 14:00год.

Не погодившись з ухвалою місцевого господарського суду від 07.05.2019 в частині визнання вимог АТ "Сбербанк", останній звернувся до Східного апеляційного господарського суду з апеляційною скаргою, в якій посилаючись на порушення місцевим господарським судом норм матеріального і процесуального права, просить оскаржувану ухвалу попереднього засідання в частині грошових вимог АТ "Сбербанк" до боржника щодо затвердження грошових вимог скасувати і ухвалити в цій частині нове рішення, яким визнати конкурсні кредиторські вимоги АТ "Сбербанк" до боржника в розмірі 159 959 869, 41грн, з яких: 3 524, 00грн - 1 черга (судовий збір); 83 316 891, 98грн - вимоги 4 четвертої черги; 76 639 453, 43грн (пеня) - вимоги 6 черги; окремо внести до реєстру вимог кредиторів вимоги, які забезпечені заставою майна боржника, в сумі заставної вартості рухомого майна в сумі 22 209 307, 00грн.

Розглянувши матеріали справи та апеляційної скарги, суддя-доповідач дійшла висновку, що додані до апеляційної скарги документи не відповідають вимогам Господарського процесуального кодексу України, виходячи з такого.

Статтею 258 Господарського процесуального кодексу України встановлено вимоги до форми і змісту апеляційної скарги.

Частиною 3 статті 258 цього Кодексу визначено, що до апеляційної скарги додаються, зокрема докази сплати судового збору.

Правові засади справляння судового збору, платників, об'єкти та розміри ставок судового збору, порядок сплати, звільнення від сплати та повернення судового збору визначає Закон України "Про судовий збір".

Відповідно до підпункту 7 пункту 2 частини 2 статті 4 Закону України "Про судовий збір" за подання до господарського суду апеляційної скарги на ухвалу суду (у даному випадку апелянт оскаржує ухвалу суду (попереднє засідання) в частині його кредиторських вимог, постановлену на підставі ухвали Господарського суду Харківської області від 02.04.2019) ставка судового збору становить 1 розмір прожиткового мінімуму для працездатних осіб.

За приписами статті 7 Закону України "Про Державний бюджет України на 2019 рік", прожитковий мінімум для працездатних осіб становить 1 921, 00грн.

Апелянтом судовий збір у встановленому законом порядку і розмірі не сплачено, про що також відсутнє зазначення у додатках до апеляційної скарги, що до апеляційної скарги додаються докази сплати судового збору.

Крім того, відповідно до пункту 3 частини 3 статті 258 Господарського процесуального кодексу України, до апеляційної скарги додаються докази надсилання копії скарги іншій стороні у справі.

Статтею 259 Господарського процесуального кодексу України визначено, що особа, яка подає апеляційну скаргу, надсилає іншим учасникам справи копію цієї скарги і доданих до неї документів, які у них відсутні, листом з описом вкладення.

Частиною 6 статті 12 Господарського процесуального кодексу України визначено, що господарські суди розглядають справи про банкрутство у порядку, передбаченому цим Кодексом для позовного провадження, з урахуванням особливостей, встановлених Законом про банкрутство.

Відповідно до статті 1 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", учасниками у справі про банкрутство є сторони, забезпечені кредитори, арбітражний керуючий (розпорядник майна, керуючий санацією, ліквідатор) тощо.

Сторонами у справі про банкрутство є конкурсні кредитори (представник комітету кредиторів) і боржник (банкрут).

Як вбачається із матеріалів апеляційної скарги, апелянт надав докази надсилання копії апеляційної скарги і доданих до неї документів боржнику, розпоряднику майна, ініціюючому кредитору, однак, не надав доказів надсилання копії апеляційної скарги і доданих до неї документів Одеському обласному територіальному відділенню Антимонопольного комітету України, який згідно оскаржуваної ухвали також є кредитором.

Відповідно до статті 260 Господарського процесуального кодексу України, до апеляційної скарги, яка оформлена з порушенням вимог, встановлених статтею 258 цього Кодексу, застосовуються положення статті 174 цього Кодексу, відповідно, апеляційну скаргу слід залишити без руху.

Щодо клопотання апелянта про поновлення пропущеного строку подання апеляційної скарги на ухвалу суду, суддя-доповідач зазначає таке.

Відповідно до статті 256 Господарського процесуального кодексу України, апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом десяти днів з дня її проголошення.

Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини ухвали суду, або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Учасник справи, якому повне рішення або ухвала суду не були вручені у день його (її) проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, зокрема ухвали суду - якщо апеляційна скарга подана протягом десяти днів з дня вручення йому повного тексту ухвали суду.

Відповідно до статті 119 Господарського процесуального кодексу України, суд за заявою учасника справи поновлює пропущений процесуальний строк, якщо визнає причини його пропуску поважними.

Як вбачається із матеріалів справи і апеляційної скарги, повний текст ухвали складено 13.05.2019, відтак, строк подання апеляційної скарги сплив 23.05.2019, апелянт звернувся з апеляційною скаргою (згідно відмітки на поштовому конверті) 27.05.2019, посилаючись на те, що повний текст оскаржуваної ухвали отримав 17.05.2019.

Враховуючи, що матеріалами справи і апеляційної скарги підтверджуються доводи апелянта, що він отримав повний текст оскаржуваної ухвали 17.05.2019 і звернувся до апеляційного господарського суду з апеляційною скаргою у межах 10-денного строку подання апеляційної скарги з дня отримання повного тексту оскаржуваного судового рішення, пропущений строк подання апеляційної скарги на ухвалу суду підлягає поновленню.

Проте, з огляду на те, що апелянтом до апеляційної скарги не надано доказів сплати судового збору на ухвалу суду у встановленому законом розмірі і порядку, а також доказів надсилання копії апеляційної скарги Одеському обласному територіальному відділенню Антимонопольного комітету України, суддя-доповідач дійшла висновку, що відповідно до статті 260 Господарського процесуального кодексу України зазначене є підставою для залишення апеляційної скарги без руху з наданням 10-денного строку з дня вручення апелянту ухвали про залишення апеляційної скарги без руху для усунення вказаних недоліків, а саме, апелянт має надати суду:

- докази сплати судового збору на ухвалу суду у встановленому законом розмірі і порядку;

- належні докази надсилання копії апеляційної скарги Одеському обласному територіальному відділенню Антимонопольного комітету України.

Враховуючи викладене та керуючись ст.ст. 174, 234, 255-256, 258-259, 260 Господарського процесуального кодексу України, Східний апеляційний господарський суд

УХВАЛИВ:

1. Апеляційну скаргу Акціонерного товариства "Сбербанк" на ухвалу Господарського суду Харківської області від 07.05.2019 у справі №904/3214/18 залишити без руху.

2. Апелянту усунути встановлені судом при поданні апеляційної скарги недоліки протягом 10 днів з дня вручення апелянту ухвали про залишення апеляційної скарги без руху; докази усунення недоліків мають надійти до Східного апеляційного господарського суду не пізніше десятого дня з дня вручення ухвали про залишення апеляційної скарги без руху, з урахуванням строків поштового перебігу.

3. Роз'яснити апелянту, що при невиконанні вимог даної ухвали, апеляційна скарга вважається неподаною та повертається апелянту.

4. Ухвалу надіслати Акціонерному товариству "Сбербанк" (01601, місто Київ, вулиця Володимирська, будинок 46).

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та не підлягає оскарженню.

Суддя - доповідач Л.М. Здоровко

Попередній документ
82292723
Наступний документ
82292725
Інформація про рішення:
№ рішення: 82292724
№ справи: 904/3214/18
Дата рішення: 10.06.2019
Дата публікації: 11.06.2019
Форма документу: Ухвала
Форма судочинства: Господарське
Суд: Східний апеляційний господарський суд
Стан розгляду справи:
Стадія розгляду: Розглянуто (04.10.2023)
Дата надходження: 18.09.2023
Предмет позову: стягнення коштів (в межах справи про банкрутство)
Учасники справи:
Кошовський Сергій Васильович Позивач (Заявник)
ЖУКОВ С В Головуючий суддя
ПАТ "Українська залізниця" в особі регіональної філії "Південна залізниця" Позивач (заявник)
ТОВ "Науково-виробничий комплекс "Дніпроспецмаш" відповідач (боржник)
Одеське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України кредитор
ТОВ "Науково-виробниче об'єднання "Дніпроспецмаш" кредитор
Акціонерне товариство "Сбербанк" кредитор
ТОВ "Науково-виробниче об'єднання "Дніпроспецмаш" заявник касаційної інстанції
Адвокат Побережник Альона Олександрівна представник
Арбітражний керуючий Кошовський Сергій Васильович за участю
Арбітражний керуючий Кошовський Сергій Васильович Заявник апеляційної інстанції
АТ "Сбербанк", м. Київ Позивач (Заявник)
Товариство з обмеженою відповідальністю "Науково-виробничий комплекс "Дніпроспецмаш" Заявник апеляційної інстанції
АТ "Сбербанк", м. Київ Кредитор
АК Демчан Олександр Іванович, м.Вишневе Позивач (Заявник)
ПУШАЙ ВОЛОДИМИР ІВАНОВИЧ головуючий суддя
ПУШАЙ ВОЛОДИМИР ІВАНОВИЧ суддя-доповідач
СТОЙКА ОКСАНА ВОЛОДИМИРІВНА суддя-учасник колегії
ТОВ "Науково-виробниче об'єднання "Дніпроспецмаш" Відповідач (Боржник)
Арбітражний керуючий Кошовський Сергій Васильович Заявник касаційної інстанції
Арбітражний керуючий Кошовський Сергій Васильович За участю
СТОЙКА ОКСАНА ВОЛОДИМИРІВНА головуючий суддя
СТОЙКА ОКСАНА ВОЛОДИМИРІВНА суддя-доповідач
ПОПКОВ ДЕНИС ОЛЕКСАНДРОВИЧ суддя-учасник колегії
ПУШАЙ ВОЛОДИМИР ІВАНОВИЧ суддя-учасник колегії
АТ "Сбербанк" Заявник апеляційної інстанції
Демчан О.І. Позивач (Заявник)
Головне управління Державної податкової служби у Харківській області Заявник апеляційної інстанції
АТ "Українська залізниця" Позивач (Заявник)
ЗДОРОВКО ЛЮДМИЛА МИКОЛАЇВНА головуючий суддя
ЗДОРОВКО ЛЮДМИЛА МИКОЛАЇВНА суддя-доповідач
БОРОДІНА ЛАРИСА ІВАНІВНА суддя-учасник колегії
ЛАКІЗА ВАЛЕНТИНА ВОЛОДИМИРІВНА суддя-учасник колегії
Ліквідатор ТОВ "НВК"Дніпроспецмаш" Демчан О.І. Заявник касаційної інстанції
Адвокат Гей Василь Георгійович (АО "Київська правнича компанія) Представник скаржника
ТКАЧЕНКО Н Г суддя-учасник колегії
Адвокат Алюніна О.О. Представник скаржника
Акціонерне товариство "Сбербанк" Заявник касаційної інстанції
Одеське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України За участю
Акціонерне товариство "Сбербанк" За участю
Демчан О.І. Заявник касаційної інстанції
Головне управління ДПС у Дніпропетровській області Позивач (Заявник)
Адвокат Дорошенко О.М. Представник скаржника
Ліквідатор АК Демчан О.І. За участю
ТОВ "Ві-Славія Груп" Заявник касаційної інстанції
ТОВ "Науково-виробниче об'єднання "Дніпроспецмаш" За участю
ТОВ "Ві-Славія Груп" За участю
Одеське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України Кредитор
Акціонерне товариство "Сбербанк" Кредитор
ЖУКОВ С В головуючий суддя
ЖУКОВ С В суддя-доповідач
ОГОРОДНІК К М суддя-учасник колегії
Арбітражний керуючий Демчан Олександр Іванович За участю
Головне управління ДПС у Харківській області, утворене на правах відокремленого підрозділу Державної податкової служби України Заявник касаційної інстанції
Демчан О.І. Заявник апеляційної інстанції
Головне управління ДПС у Дніпропетровській області Кредитор
ГРЕБЕНЮК НАТАЛІЯ ВОЛОДИМИРІВНА головуючий суддя
ГРЕБЕНЮК НАТАЛІЯ ВОЛОДИМИРІВНА суддя-доповідач
ЗУБЧЕНКО ІННА ВОЛОДИМИРІВНА суддя-учасник колегії
МЕДУНИЦЯ ОЛЬГА ЄВГЕНІЇВНА суддя-учасник колегії
Ліквідатор Демчан О.І. За участю
Головне управління ДПС у Дніпропетровській області Заявник апеляційної інстанції
Товариство з обмеженою відповідальністю "Науково-виробничий комплекс "Дніпроспецмаш" Відповідач (Боржник)
Регіональна філія "Південна залізниця" АТ "Українська залізниця" Позивач (Заявник)
Одеське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету Ураїни Кредитор
АТ "Сбербанк" Кредитор
Філія Публічного акціонерного товариства "Державний експортно-імпортний банк України" у м.Дніпрі Кредитор
Головне управління Державної податкової служби у Харківській області Кредитор
ТОВ "Науково-виробниче об'єднання "Дніпроспецмаш" Кредитор
МІНЬКОВСЬКИЙ С В суддя-доповідач
Акціонерне товариство "Українська залізниця" Позивач (Заявник)
ПОГРЕБНЯК В Я головуючий суддя
ПОГРЕБНЯК В Я суддя-доповідач
БІЛОУС В В суддя-учасник колегії
БАНАСЬКО О О суддя-учасник колегії
Головне управління ДПС у Дніпропетровській області Заявник касаційної інстанції
ТОВ "Науково-виробничий комплекс "Дніпроспецмаш" Відповідач (Боржник)
ПАТ "Українська залізниця" в особі регіональної філії "Південна залізниця" Позивач (Заявник)
Головне управління ДПС у Дніпропетровській області За участю
Акціонерне товариство "Державний експортно-імпортний банк України в особі філії АТ "Укрексімбанк" у м. Дніпропетровську Позивач (Заявник)
Товариство з обмеженою відповідальністю "Науково-виробниче об'єднання "Дніпроспецмаш" Відповідач (Боржник)
Товариство з обмеженою відповідальністю "Ві-Славія Груп" Відповідач (Боржник)
Товариство з обмеженою відповідальністю "Науково-виробничий комплекс "Дніпроспецмаш" Позивач (Заявник)
Фізична особа Яросюк Олег Ігорович Відповідач (Боржник)
Відділ примусового виконання рішень Департаменту державної виконавчої служби Міністерства юстиції України Відповідач (Боржник)
ШЕВЕЛЬ ОЛЬГА ВІКТОРІВНА головуючий суддя
ШЕВЕЛЬ ОЛЬГА ВІКТОРІВНА суддя-доповідач
КРЕСТЬЯНІНОВ ОЛЕКСІЙ ОЛЕКСАНДРОВИЧ суддя-учасник колегії
МІНА ВІРА ОЛЕКСІЇВНА суддя-учасник колегії
АТ "Міжнародний резервний банк"в особі Уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію АТ "МР Банк" Луньо І.В. Заявник апеляційної інстанції
ТОВ "Ві-Славія Груп" Відповідач (Боржник)
Адвокат Овсій Дмитро Юрійович Представник
ТОВ "Науково-виробниче об'єднання "Дніпроспецмаш" Заявник апеляційної інстанції
Регіональна філія "Південна залізниця" АТ "Українська залізниця" Кредитор
ЛАВРЕНЮК Т А суддя-доповідач
ОГОРОДНІК К М головуючий суддя
ОГОРОДНІК К М суддя-доповідач
ПЄСКОВ В Г суддя-учасник колегії
ЖУКОВ С В суддя-учасник колегії
АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "МІЖНАРОДНИЙ РЕЗЕРВНИЙ БАНК" 3-я особа без самостійних вимог на стороні позивача
АТ ""Міжнародний резервний банк" в особі Уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію АТ"МР БАНК" Луньо І.В. Заявник касаційної інстанції
Крячковська Ірина Миколаївна Представник скаржника
ТОВ "Науково-виробничий комплекс "Дніпроспецмаш" Позивач (Заявник)
Міністерство юстиції України Відповідач (Боржник)
ВАСЬКОВСЬКИЙ О В суддя-учасник колегії
ХАЧАТРЯН ВІКТОРІЯ СЕРГІЇВНА головуючий суддя
ХАЧАТРЯН ВІКТОРІЯ СЕРГІЇВНА суддя-доповідач
РОССОЛОВ ВЯЧЕСЛАВ ВОЛОДИМИРОВИЧ суддя-учасник колегії
ГЕТЬМАН РУСЛАН АНАТОЛІЙОВИЧ суддя-учасник колегії
Арбітражний керуючий Демчан Олександр Іванович Заявник апеляційної інстанції
Міністерство юстиції України (Відділ примусового виконання рішень Департаменту Державної виконавчої служби) Відповідач (Боржник)
Акціонерне товариство "Сбербанк" Заявник апеляційної інстанції
Головне управління ДПС у Харківській області Заявник апеляційної інстанції
Товариство з обмеженою відповідальністю "Науково-виробниче об'єднання "Дніпроспецмаш" Заявник апеляційної інстанції
Ліквідатор ФОП Бабича І.Ю. - Кошовський Сергій Васильович Заявник апеляційної інстанції
Товариство з обмеженою відповідальністю "Науково-виробниче об'єднання "Дніпроспецмаш" Заявник касаційної інстанції
Публічне АТ "Українська залізниця" в особі Регіональної філії "Південна залізниця", м. Харків Позивач (Заявник)
Богуцька Вікторія Володимирівна Представник відповідача
ТОВ "Науково - виробничий космплекс "Дніпроспецмаш" Позивач (Заявник)
Міністерство юстиції України Заявник касаційної інстанції
Ліквідатор Демчан О.І. Представник позивача
Акціонерне товариство "Сбербанк" заявник касаційної інстанції
Адвокат Овсій Д.Ю представник
МІНЬКОВСЬКИЙ С В Суддя-доповідач
Публічне АТ "Українська залізниця" в особі Регіональної філії "Південна залізниця" Позивач (заявник)
Товариство з обмеженою відповідальністю "Науково-виробничий комплекс "Дніпроспецмаш" м. Харків, відповідач (боржник)
Філія Публічного акціонерного товариства "Державний експортно-імпортний банк України" у м.Дніпрі кредитор
АТ "Сбербанк" кредитор
ТОВ "НВО "Дніпроспецмаш" м. Київ, кредитор
Одеське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету Ураїни с.Старі Кодаки, кредитор
ТОВ "НВО "Дніпроспецмаш", с.Старі Кодаки заявник касаційної інстанції
Товариство з обмеженою відповідальністю "Науково-виробниче об'єднання "Дніпроспецмаш" м. Київ, кредитор
Одеське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету Ураїни кредитор
Товариство з обмеженою відповідальністю "Науково-виробниче об'єднання "Дніпроспецмаш" заявник касаційної інстанції
АТ "Сбербанк" м. Київ, кредитор
ПУШАЙ В І Головуючий суддя
ПУШАЙ В І суддя-доповідач
ПОПКОВ Д О суддя-учасник колегії
СТОЙКА О В суддя-учасник колегії
АТ "Українська залізниця" в особі регіоналної філії "Південна залізниця" Позивач (заявник)
Товариство з обмеженою відповідальністю "Науково-виробничий комплекс "Дніпроспецмаш" відповідач (боржник)
Арбітражний керуючий Кошовський Сергій Васильович орган або особа, яка подала апеляційну скаргу
ПЕЛИПЕНКО Н М суддя-учасник колегії
Товариство з обмеженою відповідальністю "Науково-виробниче об'єднання "Дніпроспецмаш" кредитор
Головне управління ДПС у Харківській області кредитор
Арбітражний керуючий Кошовський Сергій Васильович заявник касаційної інстанції
СТОЙКА О В Головуючий суддя
СТОЙКА О В суддя-доповідач
ПУШАЙ В І суддя-учасник колегії
Регіональна філія "Південна залізниця" АТ "Українська залізниця" позивач (заявник)
ТОВ "Науково-виробниче об'єднання "Дніпроспецмаш" відповідач (боржник)
Арбітражний керуючий Демчан Олександр Іванович орган або особа, яка подала апеляційну скаргу
ТОВ "Ві-Славія Груп" за участю
АТ "Сбербанк" орган або особа, яка подала апеляційну скаргу
Адвокат Дорошенко Олена Миколаївна представник
Арбітражний керуючий Демчан Олександр Іванович за участю
Регіональна філія "Південна залізниця" АТ "Українська залізниця" Позивач (заявник)
ЗДОРОВКО Л М Головуючий суддя
ЗДОРОВКО Л М суддя-доповідач
БОРОДІНА Л І суддя-учасник колегії
ЛАКІЗА В В суддя-учасник колегії
ПАТ "Українська залізниця" в особі регіональної філії "Південна залізниця" позивач (заявник)
Головне управління Державної податкової служби у Харківській області кредитор
Головне управління Державної податкової служби у Харківській області орган або особа, яка подала апеляційну скаргу
Одеське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету Ураїни за участю
АТ "Сбербанк" за участю
Товариство з обмеженою відповідальністю "Науково-виробничий комплекс "Дніпроспецмаш" Позивач (заявник)
Відділ примусового виконання рішень Департаменту державної виконавчої служби Міністерства юстиції України відповідач (боржник)
Фізична особа Яросюк Олег Ігорович відповідач (боржник)
Демчан О.І. заявник касаційної інстанції
Ліквідатор ТОВ "НВК"Дніпроспецмаш" Демчан О.І. заявник касаційної інстанції
ТОВ "Науково-виробниче об'єднання "Дніпроспецмаш" за участю
Акціонерне товариство "Сбербанк" за участю
Одеське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України за участю
Ліквідатор АК Демчан О.І. за участю
ГЕЗА Т Д суддя-учасник колегії
Головне управління ДПС у Дніпропетровській області кредитор
Товариство з обмеженою відповідальністю "Науково-виробниче об'єднання "Дніпроспец заявник касаційної інстанції
Головне управління ДПС у Харківській області заявник касаційної інстанції
Арбітражний керуючий Демчан Олександр Іванович утворене на правах відокремленого підрозділу Державної податково
ТОВ "Ві-Славія Груп" заявник касаційної інстанції
ГРЕБЕНЮК Н В Головуючий суддя
ГРЕБЕНЮК Н В суддя-доповідач
ЗУБЧЕНКО І В суддя-учасник колегії
РАДІОНОВА О О суддя-учасник колегії
Головне управління ДПС у Дніпропетровській області орган або особа, яка подала апеляційну скаргу
Ліквідатор Демчан О.І. за участю
БАРБАШОВА С В суддя-учасник колегії
ПОГРЕБНЯК В Я Головуючий суддя
ЛАВРЕНЮК Т А Суддя-доповідач
Товариство з обмеженою відповідальністю "Науково-виробниче об'єднання "Дніпроспецмаш" відповідач (боржник)
Товариство з обмеженою відповідальністю "Ві-Славія Груп" відповідач (боржник)
ШЕВЕЛЬ ОЛЬГА ВІКТОРІВНА Головуючий суддя
ТОВ "Ві-Славія Груп" відповідач (боржник)
АТ "Міжнародний резервний банк"в особі Уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію АТ "МР Банк" Луньо І.В. орган або особа, яка подала апеляційну скаргу
Регіональна філія "Південна залізниця" АТ "Українська залізниця" кредитор
ТОВ "Науково-виробниче об'єднання "Дніпроспецмаш" орган або особа, яка подала апеляційну скаргу
Адвокат Овсій Дмитро Юрійович представник
Акціонерне товариство "Міжнародний резервний банк" за участю
Адвокат Дорошенко Олена Миколаївна представник відповідача
Адвокат Дорошенко Олена Миколаївна за участю
ТОВ "Науково-виробничий комплекс "Дніпроспецмаш" позивач (заявник)
АТ ""Міжнародний резервний банк" в особі Уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію АТ"МР БАНК" Луньо І.В. заявник касаційної інстанції
Міністерство юстиції України відповідач (боржник)
Акціонерне товариство "Державний експортно-імпортний банк України в особі філії АТ "Укрексімбанк" у м. Дніпропетровську кредитор
Акціонерне товариство "Сбербанк", заявник касаційної інста заявник касаційної інстанції
ХАЧАТРЯН ВІКТОРІЯ СЕРГІЇВНА Головуючий суддя
Міністерство юстиції України (Відділ примусового виконання рішень Департаменту Державної виконавчої служби) відповідач (боржник)
Розклад:
22.01.2020 12:45 Касаційний господарський суд
10.06.2020 12:00 Касаційний господарський суд
10.06.2020 12:10 Касаційний господарський суд
23.07.2020 14:00 Господарський суд Харківської області
30.07.2020 14:00 Господарський суд Харківської області
10.09.2020 12:30 Господарський суд Харківської області
21.09.2020 11:30 Східний апеляційний господарський суд
24.09.2020 11:00 Господарський суд Харківської області
01.10.2020 10:00 Господарський суд Харківської області
08.10.2020 10:30 Господарський суд Харківської області
13.10.2020 10:15 Господарський суд Харківської області
26.10.2020 11:30 Східний апеляційний господарський суд
27.10.2020 14:00 Господарський суд Харківської області
10.11.2020 12:00 Господарський суд Харківської області
10.12.2020 12:30 Господарський суд Харківської області
12.01.2021 10:30 Господарський суд Харківської області
14.01.2021 12:30 Господарський суд Харківської області
25.01.2021 10:00 Східний апеляційний господарський суд
25.01.2021 10:30 Східний апеляційний господарський суд
25.01.2021 11:00 Східний апеляційний господарський суд
27.01.2021 12:30 Касаційний господарський суд
08.02.2021 10:00 Східний апеляційний господарський суд
10.02.2021 12:50 Касаційний господарський суд
01.04.2021 10:00 Східний апеляційний господарський суд
08.04.2021 11:30 Господарський суд Харківської області
15.04.2021 15:20 Східний апеляційний господарський суд
20.04.2021 11:00 Господарський суд Харківської області
27.04.2021 14:00 Господарський суд Харківської області
19.05.2021 12:30 Касаційний господарський суд
19.05.2021 12:45 Касаційний господарський суд
20.05.2021 10:45 Східний апеляційний господарський суд
27.05.2021 12:00 Господарський суд Харківської області
09.06.2021 12:15 Касаційний господарський суд
24.06.2021 12:30 Господарський суд Харківської області
06.07.2021 11:30 Господарський суд Харківської області
11.08.2021 14:15 Касаційний господарський суд
18.08.2021 12:00 Касаційний господарський суд
01.09.2021 12:50 Касаційний господарський суд
21.09.2021 12:00 Східний апеляційний господарський суд
28.10.2021 11:00 Східний апеляційний господарський суд
02.11.2021 12:00 Касаційний господарський суд
16.11.2021 12:00 Касаційний господарський суд
30.11.2021 12:30 Касаційний господарський суд
14.12.2021 12:30 Касаційний господарський суд
22.03.2022 15:00 Господарський суд Харківської області
01.11.2022 11:30 Східний апеляційний господарський суд
08.11.2022 13:00 Східний апеляційний господарський суд
21.03.2023 11:30 Касаційний господарський суд
21.03.2023 12:30 Господарський суд Харківської області
28.03.2023 12:15 Касаційний господарський суд
04.04.2023 10:00 Господарський суд Харківської області
16.05.2023 10:00 Господарський суд Харківської області
16.05.2023 11:00 Господарський суд Харківської області
15.06.2023 12:45 Господарський суд Харківської області
20.06.2023 11:30 Господарський суд Харківської області
29.08.2023 12:00 Господарський суд Харківської області
13.09.2023 11:00 Східний апеляційний господарський суд
26.09.2023 12:30 Господарський суд Харківської області
04.10.2023 11:45 Східний апеляційний господарський суд