Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему

Ухвала від 13.01.2010 по справі 2а-113/10/2570

ЧЕРНІГІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД 14005, м. Чернігів, вул. Київська, 23

УХВАЛА

про залишення позовної заяви без руху

13.01.2010р. № 2а-113/10/2570

Суддя Чернігівського окружного адміністративного суду Скалозуб Ю.О., розглянувши позовну заяву у справі

за позовом Прилуцької об'єднаної державної податкової інспекції

до суб'єкта підприємницької діяльності Вардаєвої Крістіни Георгіївни

про припинення підприємницької діяльності

ВСТАНОВИВ:

До Чернігівського окружного адміністративного суду надійшла позовна заява Прилуцької об'єднаної державної податкової інспекції до суб'єкта підприємницької діяльності Вардаєвої Крістіни Георгіївни про припинення підприємницької діяльності .

Згідно ч.3 ст.106 КАС України, до позовної заяви додаються її копії та копії всіх документів, що приєднуються до неї, відповідно до кількості відповідачів, документ про сплату судового збору, крім випадків, коли його не належить сплачувати.

Відповідно до ч.1 ст. 108 Кодексу адміністративного судочинства України суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, встановлених статтею 106 цього Кодексу, постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху, у якій зазначаються недоліки позовної заяви, спосіб їх усунення і встановлюється строк, достатній для усунення недоліків.

Як вбачається з позовної заяви, позивач не надав суду копії всіх документів, що приєднуються до неї, відповідно до кількості відповідачів, а тому вказаний недолік повинен бути усунений у строк до 25 січня 2010 року шляхом подання до суду документів, не доданих до позовної заяви.

Керуючись ст. 108 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя Чернігівського окружного адміністративного суду, -

УХВАЛИВ:

1. Позовну заяву залишити без руху.

2. Встановити Прилуцької об'єднаної державної податкової інспекції строк для усунення недоліків у вказаний спосіб до 25 січня 2010 р. .

Ухвала відповідно до ч. 1 ст. 254 КАС України набирає законної сили після закінчення строку подання заяви про апеляційне оскарження, встановленого цим Кодексом, якщо таку заяву не було подано.

Ухвала може бути оскаржена до суду апеляційної інстанції протягом п'яти днів з дня її отримання особою, яка оскаржує ухвалу, за правилами, встановленими ст. ст. 185 -187 КАС України, шляхом подання через суд першої інстанції заяви про апеляційне оскарження. Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом десяти днів після подання заяви про апеляційне оскарження. Апеляційна скарга може бути подана без попереднього подання заяви про апеляційне оскарження, якщо скарга подається у строк, встановлений для подання заяви про апеляційне оскарження.

Суддя підпис ОСОБА_1

З оригіналом згідно:

суддя Чернігівського окружного

адміністративного суду ОСОБА_1

Попередній документ
77761834
Наступний документ
77761837
Інформація про рішення:
№ рішення: 77761835
№ справи: 2а-113/10/2570
Дата рішення: 13.01.2010
Дата публікації: 13.11.2018
Форма документу: Ухвала
Форма судочинства: Адміністративне
Суд: Чернігівський окружний адміністративний суд
Категорія справи: щодо припинення державної реєстрації юридичної особи або суб'єкта підприємницької діяльності (фізичної особи)