Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему

Ухвала від 28.08.2018 по справі 7/65-Б

УКРАЇНА

Господарський суд

Житомирської області

10002, м. Житомир, майдан Путятинський, 3/65, тел. (0412) 48-16-20,

E-mail: inbox@zt.arbitr.gov.ua, http://zt.arbitr.gov.ua

УХВАЛА

Від "28" серпня 2018 р. м. Житомир Справа № 7/65-Б

Господарський суд Житомирської області у складі судді Макаревича В. А., за участі секретаря судового засідання Шарана Я. В., розглянувши у відкритому судовому засіданні справу № 7/65-Б

За заявами Прокурора Андрушівського району в інтересах держави в особі

Державної податкової інспекції в Андрушівському районі

Управління Пенсійного фонду України в Андрушівському районі

Андрушівського районного центру зайнятості населення

Житомирського обласного дочірнього підприємства державної акціонерної компанії "Хліб України"

До боржника Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "Глинівецьке" (с. Глинівці, Андрушівський р-н., Житомирська обл.)

про визнання банкрутом

інші учасники проваджнення у справі про банкрутство:

- Управління ВД ФСС У у Житомир. обл. (м. Житомир, Бульвар Новий, 5);

- ПАТ "ЕК" Житомиробленерго" (10008, м. Житомир, вул. Пушкінська, 32/8);

- ТОВ "Андрушівський маслозавод";

за участі представників:

- від кредиторів : Гімадієва Р. К. - дов. № 96 від 21.02.2018 - представник Андрушівського РЦЗ;

- від боржника: не з'явився;

ВСТАНОВИВ:

У провадженні господарського суду Житомирської області знаходиться справа №7/65-Б про банкрутство Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "Глинівецьке" (с. Глинівці Андрушівського району Житомирської області).

Постановою господарського суду Житомирської області від 27.01.2009р. визнано банкрутом Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю "Глинівецьке" (с. Глинівці, Андрушівського району), відкрито ліквідаційну процедуру та призначено ліквідатором боржника арбітражного керуючого Довжаницю Олега Степановича.

Розгляд справи №7/65-Б про визнання банкрутом Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "Глинівецьке" (с. Глинівці Андрушівського району Житомирської області), здійснюється судом відповідно до вимог Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" в редакції, чинній до 19.01.2013 (далі - Закон про банкрутство).

Ухвалою суду від 05.06.2018, зокрема, відмовлено Довжаниці О.С. у задоволенні клопотання №13/67 від 04.10.2017 про припинення повноважень ліквідатора банкрута; усунуто Довжаницю О.С. від виконання обов'язків ліквідатора СТОВ "Глинівецьке"; зобов'язано Довжаницю О.С. забезпечити збереження активів, документації, печаток та штампів банкрута та підготувати статутні документи, бухгалтерську та іншу документацію, печатки і штампи, матеріальні та інші цінності банкрута для передачі ліквідатору банкрута; відкладено до наступного судового засідання розгляд справи; призначено наступне судове засідання для з'ясування стану ліквідаційної процедури Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "Глинівецьке" на "28" серпня 2018 р. о 10:00 год. в приміщенні Господарського суду Житомирської області, зал судових засідань №409.

Ухвалою суду від 13.06.2018, зокрема, вчинено запит (повторно) на автоматичне визначення кандидатури арбітражного керуючого у справі №7/65-Б для призначення ліквідатором Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "Глинівецьке" .

На запит суду від 13.06.2018 автоматизованою системою з відбору кандидатів на призначення арбітражного керуючого у справах про банкрутство визначено кандидатуру арбітражного керуючого Григоренка Юрія Сергійовича (місцезнаходження: (01004, АДРЕСА_1, свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого № 1842 від 20.02.2018).

Судом встановлено, що всі учасники провадження у справі повідомлені про час і місце розгляду справи своєчасно та з дотриманням вимог ГПК України, про що свідчать корінці рекомендованих повідомлень про вручення поштових відправлень - ухвали суду від 05.06.2018 .

28.08.2018 на адресу суду надійшла заява Житомирського обласного центру зайнятості № 2512/16-48 від 27.08.2018 про заміну кредитора правонаступником.

Представник кредитора в судовому засіданні подану заяву підтримала повністю.

Судом встановлено, що дана заява подана у відповідності до вимог чинного законодавства. З огляду на викладене, господарський суд приймає заяву Житомирського обласного центру зайнятості № 2512/16-48 від 27.08.2018 про заміну кредитора правонаступником та призначає її до розгляду в наступне судове засідання.

Враховуючи вищевикладене, господарський суд приходить до висновку про відкладення розгляду справи.

Керуючись ст ст. 233 - 235 ГПК України, ст. ст. 1, 3-1, 22-32 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" в редакції від 04.11.2012, господарський суд Житомирської області

УХВАЛИВ:

1. Прийняти та призначити для розгляду в наступне судове засідання заяву Житомирського обласного центру зайнятості № 2512/16-18 від 27.08.2018 про заміну кредитора правонаступником.

2. Відкласти розгляд справи.

3. Призначити наступне судове засідання на "18" жовтня 2018 р. о 11:30 в приміщенні Господарського суду Житомирської області, зал судових засідань № 409.

4. Житомирському обласному центру зайнятості:

- надати в наступне судове засідання оригінали документів, доданих до заяви про правонаступництво в копіях;

- направити на адресу ліквідатора заяву № 2512/16-18 від 27.08.2018 (з додатками) про заміну кредитора правонаступником, докази надсилання надати суду;

5. Ліквідатору Григоренку Ю. С. до наступного судового засідання:

- ознайомитись із матеріалами справи № 7/65-Б;

- надати акт приймання - передачі від арбітражного керуючого Довжаниці О.С. всіх статутних документів, бухгалтерської та іншої документації, печаток і штампів, матеріальних та інших цінностей банкрута;

- надати докази звернення до державного реєстратора з запитом щодо внесення до Єдиного державного реєстру відомостей про ліквідатора Григоренка Ю.С., як керівника Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "Глинівецьке" (с. Глинівці Андрушівського району Житомирської області), особу, уповноважену представляти юридичну особу у правовідносинах з третіми особами та особу, яка має право вчиняти дії від імені юридичної особи без довіреності, у тому числі підписувати договори; відповідний витяг з ЄДР надати до суду;

- надати звіт про проведення ліквідаційної процедури банкрута за проміжний період, підтверджений документально та погоджений з комітетом кредиторів; протокол засідання комітету кредиторів надати до суду;

- надати докази повідомлень кредиторів, що входять до складу комітету кредиторів про засідання комітету кредиторів боржника;

- надати повну інформацію стосовно активів банкрута.

- вжити заходи з метою недопущення затягування ліквідаційної процедури банкрутства, а відтак виконання всіх необхідних приписів Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

6. Довжаниці Олегу Степановичу до 21.09.2018:

- передати за актом приймання - передачі всі статутні документи, бухгалтерську та іншу документацію, печатки і штампи, матеріальні та інші цінності банкрута ліквідатору - арбітражному керуючому Григоренку Юрію Сергійовичу (свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) №1842 від 20.02.2018.

7. Державному реєстратору Андрушівської районної державної адміністрації внести до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань запис про ліквідатора Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "Глинівецьке" (с. Глинівці, Андрушівський р-н., Житомирська обл., код 03744557) Григоренка Юрія Сергійовича (реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_1, свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) №1842 від 20.02.2018) як керівника юридичної особи; особу, уповноважену представляти юридичну особу у правовідносинах з третіми особами; особу, яка має право вчиняти від імені юридичної особи дії без довіреності, у тому числі підписувати договори.

7. Викликати в засідання суду уповноважених представників кредиторів з документами, що посвідчують особу та підтверджують їх повноваження.

Ухвала господарського суду набирає законної з моменту її прийняття та не підлягає оскарженню.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається: http://court.gov.ua/fair/sud5007/.

Суддя Макаревич В.А.

Відомість розсилки:

1 - в справу

2 - арбітражний керуючий Григоренко Юрій Сергійович (місцезнаходження: (01004, АДРЕСА_1, - рек. з пов. та на електронну адрес

3 - прокуратурі Житомирської області (рек. )

4 - Андрушівському ОУПФУ в Житомирській області (13401, м. Андрушівка, вул. Вобяна, 15) (рек.)

5 - Андрушівському РЦЗ (13400, Житомирська область, м. Андрушівка, вул. Воб'яна, 4) (рек.)

6 - ЖОДП ДАК "Хліб України" (м. Житомир, вул. Максютова, 157-А) (рек.

8 - Бердичівській ОДПІ ГУ ДФС у Житомирській області (13113, м. Бердичів, вул. Б. Хмельницького,24-а) (рек.)

9 - Управлінню ВД ФСС У у Житомир. обл. (м. Житомир, Бульвар Новий, 5) (рек..)

10 - ПАТ "ЕК" Житомиробленерго" (10008, м. Житомир, вул. Пушкінська, 32/8) (рек..)

11 - ТОВ "Андрушівський маслозавод" (13400, Житомирська обл., м. Андрушівка, вул. Лисенка, 10) (рек.)

12 - Державному реєстратору Андрушівської РДА (13401 , Житомирська область , м.Андрушівка площа Т.Г. Шевченка, 1

Андрушівська районна державна адміністрація) - рек. з повідом.

13 - Відділу з питань банкрутства Головного управління юстиції в Житомирській області (10014, м. Житомир, м-н Соборний) - реком. з повідом.

14 - Головному управлінню статистики в Житомирській області (10003,м.Житомир, вул. Яна Гамарника ,6а) реком. з повіцдом.

Попередній документ
76105127
Наступний документ
76105130
Інформація про рішення:
№ рішення: 76105128
№ справи: 7/65-Б
Дата рішення: 28.08.2018
Дата публікації: 31.08.2018
Форма документу: Ухвала
Форма судочинства: Господарське
Суд: Господарський суд Житомирської області
Стан розгляду справи:
Стадія розгляду: Призначено склад суду (01.11.2021)
Дата надходження: 01.11.2021
Предмет позову: про залишення клопотань без розгляду
Учасники справи:
Головне управління ДПС у Житомирській області Заявник
ГУ ДПС в Житомирській області Заявник
Арбітражний керуючий Сиволобов Максим Маркович Заявник
МАКАРЕВИЧ В А суддя-доповідач
Прокурор Андрушівського району в інтересах держави в особі Позивач (Заявник)
а/к Григоренко Ю.С. Заявник
Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю "Глинівецьке" Відповідач (Боржник)
Державна податкова інспекція в Андрушівському районі Позивач (Заявник)
Андрушівський районний центр зайнятості населення Позивач (Заявник)
Житомирське обласне дочірнє підприємство державної акціонерної компанії "Хліб України" Позивач (Заявник)
Управління Пенсійного фонду України в Андрушівському районі Позивач (Заявник)
МАКАРЕВИЧ В А Суддя-доповідач
Державна податкова інспекція в Андрушівському районі Позивач (заявник)
Прокурор Андрушівського району в інтересах держави в особі позивач (заявник)
Житомирське обласне дочірнє підприємство державної акціонерної компанії "Хліб України" позивач (заявник)
Андрушівський районний центр зайнятості населення позивач (заявник)
Управління Пенсійного фонду України в Андрушівському районі позивач (заявник)
Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю "Глинівецьке" відповідач (боржник)
Відкрите акціонерне товариство "Енергопостачальна компанія "Житомиробленерго" (м.Житомир) кредитор
Житомирське обласне відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності кредитор
Державний комітет України з державного матеріального резерву (м. Київ) кредитор
Приватне підприємство "СІМ" фірма "Професіонал" кредитор
Головне управління ДПС у Житомирській області кредитор
Розклад:
23.01.2020 14:30 Господарський суд Житомирської області
20.02.2020 15:30 Господарський суд Житомирської області
21.04.2020 11:30 Господарський суд Житомирської області
18.06.2020 14:00 Господарський суд Житомирської області
25.08.2020 10:00 Господарський суд Житомирської області
15.10.2020 09:20 Господарський суд Житомирської області
04.03.2021 09:30 Господарський суд Житомирської області
22.04.2021 11:30 Господарський суд Житомирської області
03.08.2021 10:00 Господарський суд Житомирської області
21.09.2021 09:30 Господарський суд Житомирської області
04.11.2021 14:20 Господарський суд Житомирської області
20.01.2022 11:30 Господарський суд Житомирської області