Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему

Ухвала від 19.03.2018 по справі 826/13249/17

ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД міста КИЄВА 01051, м. Київ, вул. Болбочана Петра 8, корпус 1

УХВАЛА

19 березня 2018 року м. Київ № 826/13249/17

Окружний адміністративний суд міста Києва у складі головуючого судді Скочок Т.О., за результатами розгляду адміністративної справи

за позовомГоловного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у м. Києві

до треті особиПублічного акціонерного товариства «Українська залізниця» в особі філії «Пасажирська компанія» Публічного акціонерного товариства «Українська залізниця» Товариство з обмеженою відповідальністю «Смачного-1» (третя особа-1) Товариство з обмеженою відповідальністю «Пріоритетінвест» (третя особа-2) Товариство з обмеженою відповідальністю «Ровенбері» (третя особа-3) Товариство з обмеженою відповідальністю «Будтехсталь» (третя особа-4) Товариство з обмеженою відповідальністю «Стандартінжиніринг» (третя особа-5) Товариство з обмеженою відповідальністю «Максіма В.Ю.» (третя особа-6) Товариство з обмеженою відповідальністю «Парітет Іко» (третя особа-7) Фізична особа-підприємець ОСОБА_2 (третя особа-8) Товариство з обмеженою відповідальністю «Астрейд» (третя особа-9)

прозастосування заходів реагування,

ВСТАНОВИВ:

До Окружного адміністративного суду м. Києва звернулось Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у м. Києві з позовом до Публічного акціонерного товариства «Українська залізниця» в особі філії «Пасажирська компанія» Публічного акціонерного товариства «Українська залізниця» про застосування заходів реагування.

Ухвалою Окружного адміністративного суду міста Києва від 02.11.2017 відкрито скорочене провадження в адміністративній справі та надано відповідачу десятиденний строк з дня одержання копії вказаної ухвали для надання заперечень.

За результатами отриманих від представника відповідача заперечень та враховуючи обставини даної справи, ухвалою Окружного адміністративного суду міста Києва від 23.11.2017 постановлено розгляд справи №826/13249/17 здійснювати за загальними правилами Кодексу адміністративного судочинства України.

Під час судового розгляду справи до участі у ній в якості третіх осіб залучено Товариство з обмеженою відповідальністю «Смачного-1», Товариство з обмеженою відповідальністю «Пріоритетінвест», Товариство з обмеженою відповідальністю «Ровенбері», Товариство з обмеженою відповідальністю «Будтехсталь», Товариство з обмеженою відповідальністю «Стандартінжиніринг», Товариство з обмеженою відповідальністю «Максіма В.Ю.», Товариство з обмеженою відповідальністю «Парітет Іко», фізичну особу-підприємця ОСОБА_2, Товариство з обмеженою відповідальністю «Астрейд».

Приписами ч. 2 ст. 159 Кодексу адміністративного судочинства України передбачено, що заявами по суті справи є: позовна заява; відзив на позовну заяву (відзив); відповідь на відзив; заперечення; пояснення третьої особи щодо позову або відзиву.

У силу ст. 165 Кодексу адміністративного судочинства України, у поясненнях третьої особи щодо позову або відзиву третя особа, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору, викладає свої аргументи і міркування на підтримку або заперечення проти позову.

До пояснень третьої особи застосовуються правила, встановлені частинами другою - четвертою статті 162 цього Кодексу.

Пояснення третьої особи подаються в строк, встановлений судом. Суд має встановити такий строк, який дасть змогу третій особі підготувати свої міркування, аргументи та відповідні докази і надати пояснення до позову або відзиву, а іншим учасникам справи - відповідь на такі пояснення завчасно до початку розгляду справи по суті.

З огляду на викладене, на підставі положень ст. 165 Кодексу адміністративного судочинства України суд пропонує третім особам подати пояснення щодо позову або відзиву та встановлює третім особам строк для подання таких пояснень до 30 березня 2018 року разом з доказами надіслання (надання) іншим учасникам справи копії останніх та доданих до них документів. Крім того, суд пропонує позивачу та відповідачу подати відповідь на пояснення третіх осіб та встановлює позивачу та відповідачу строк для цього до 10 квітня 2018 року.

На підставі викладеного, судом оголошено перерву у судовому засіданні до 10 квітня 2018 року 13 год. 00 хв.

Керуючись вимогами ст.ст. 165, 223, 248 Кодексу адміністративного судочинства України, Окружний адміністративний суд міста Києва

УХВАЛИВ:

Оголосити перерву у судовому засіданні у справі №826/13249/17.

Судове засідання відбудеться 10 квітня 2018 року о 13 год. 00 хв. за адресою: м. Київ, вул. Петра Болбочана, 8, корпус 1, зал №55.

Запропонувати третім особам подати пояснення щодо позову або відзиву.

Встановити третім особам строк для надання таких пояснень разом з доказами надіслання (надання) іншим учасникам справи копії останніх та доданих до них документів до 30 березня 2018 року.

Запропонувати позивачу та відповідачу подати відповідь на пояснення третіх осіб.

Встановити позивачу та відповідачу строк для надання відповідей на пояснення третіх осіб разом з доказами надіслання (надання) іншим учасникам справи копії останніх та доданих до них документів до 10 квітня 2018 року.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Т.О. Скочок

Попередній документ
72830164
Наступний документ
72830166
Інформація про рішення:
№ рішення: 72830165
№ справи: 826/13249/17
Дата рішення: 19.03.2018
Дата публікації: 21.03.2018
Форма документу: Ухвала
Форма судочинства: Адміністративне
Суд: Окружний адміністративний суд міста Києва
Категорія справи: дозвільної системи у сфері господарської діяльності; ліцензування певних видів підприємницької діяльності; нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності; реалізації державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності та інше